Sektör Doktorlar
Yayınlama Tarihi 14 Ocak 2017
Telefon 0232 484 00 88
Resmi Web Sitesi http://www.izmirobeziteameliyati.com
İzmir Obezite Ameliyatı

Mimar Sinan Mahallesi, Ziya Gökalp Bulvarı, No:28 Kat:4 D:7, Alsancak, Konak / İzmir

TEL. : 0232 484 00 88


Obezite çağımızın sorunlarından biri. Ülkemizde her geçen gün insanlarda sıklıkla yaşanılan obezite öncelikli olarak dengeli ve sağlıklı beslenme, düzenli hareket prensibi ile çözümlenebilen bir rahatsızlık. Ancak vücut kitle indeksi 40 üzeri olan ya da sistemik bir rahatsızlık (şeker, kalp rahatsızlığı vb.) ile birlikte VKİ'si 35 üzerinde olan bireyler ve kilo veremeyen kişiler için obezite ameliyatı uygulanabilen yöntemlerden biridir. Sizler'de izmir'de yaşıyor ya da çalışıyor iseniz izmir obezite ameliyatı aramalarınıza yönelik olarak önerilerimizden faydalanabilirsiniz.


izmir obezite ameliyatı konusunda tavsiyemiz


Obezite ameliyatı sürecinde, ameliyatın öncesinde ve sonrasında hekiminizin önerilerini mutlaka dikkate almanızı öneriyoruz. Ayrıca diyetisyen desteği de yine çok önemli olan konulardan biridir. Doktorunuzun tavsiyelerini yerine getirirseniz uzun vadede sağlıklı bir birey olma yolunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Obezite ameliyatı sonrasında ise düzenli doktor kontrollerinizi ihmal etmememiz tedavinin devamı açısından çok önemli bir konudur.


İzmir'de obezite ameliyatı yapan doktorlar arasında Doç. Dr. Serdar Kaçar, iletişim becerisi yüksek, iki binin üzerinde gerçekleştirdiği böbrek nakli uygulaması, beş yüze yakın başarılı ile gerçekleşmiş obezite cerrahisi ile hastalarına güven veren doktordur. 


Doç.Dr. Serdar Kaçar ameliyatlarını İzmir'de yapmak ile birlikte Manisa, Aydın, Muğla, Balıkesir ve yakın illerden, Türkiye'nin tüm şehirlerinden ve uluslarası hastaları İzmir'de kabul etmektedir. Sizlerde izmir obezite ameliyatı konusunda doktorumuzla irtibat kurabilirsiniz.

banner110

banner109