Sektör Hastane - Tıp Merkezleri
Yayınlama Tarihi 26 Temmuz 2010
Telefon 0216 566 40 00
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/goztepe-egitim-ve-arastirma-hastanesi-merkez-ve-poliklinikl
 Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Merkez)  Sağlık Bakanlığı İst.


İNTERNETDEN ONLİNE RANDEVÜ İÇİN TIKLA

LABORATUVAR  SONUÇLARI İÇİN TIKLA



AİLE HEKİMİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA


Fahrettin Kerim Gökay Caddesi
SB İst Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kadıköy / İST
Telefon: 0216 566 40 00

ZFOWJLAGÖZTEPE-EĞİTİM-ARAŞTIRMA-HASTANESİ-1.jpg


HASTANEMİZİN TARİHCESİ
 
    16.12.1966 yılında zamanın Başbakanı Sayın Süleyman DEMİREL tarafından temeli atılan hastanemiz, 162 dönüm arazi üzerinde 9 katlı bir ana blok, asistan, ebe kadın personel lojmanları, İntaniye ve Çocuk pavyonları dahil 5 yan blok şeklinde inşaatı tamamlanarak 4.6.1972 yılında Çalışma Bakanı Ali Rıza UZUNER tarafından, Sağlık Bakanı Kemal DEMİR, SSK Genel Müdürü Cihat ÖVÜL' ün katıldığı törenle hizmete açılmıştır.
    Açılışa Cumhurbaşkanı Cevdet SUNAY ve Başbakan Ferit MELEN birer mesaj göndermişlerdir.
    Açılışında 100'ü doktor olmak üzere toplam 400 Personel görev yapmakta idi.
    60 milyon liraya mal olan 660 yataklı hastanede modern cihazlarla donatılmış 10 ameliyathane ve tıbbın gerektirdiği bütün modern cihazlar mevcut idi.

AABKEWDGÖZTEPE-EĞİTİM-ARAŞTIRMA-HASTANESİ-2.jpg


    Hastanenin kurucu Başhekimi Dr. Hikmet AYDEMİR, Müdürü Vahap DEMİREL'dir.
    11 Mart 1977'de 6 katlı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği;
    Haziran 1977'de 6 katlı Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği hizmete açılarak müstakil binalarında hizmet vermeye başlamışlardır.
    Ülke nüfusunun artışına paralel olarak artan sigortalı sayısı nedeniyle gerek fiziksel gerekse tıbbi teknolojik anlamda büyümemizi zorunlu hale getirmiş yeni yatırımlar yapılmıştır.
    Açılıştan günümüze kadar; hastanemizde gerek fiziki anlamda ve gerekse çağdaş tıbbın ve teknolojisinin uygulanması yönünde büyük gelişmeler ve yatırımlar ve atılımlar yapılmıştır.
    1982 yılında Eğitim Hastanesi statüsüne geçen hastanemizde halen 17 branşta 28 klinikte uzmanlık eğitimi verilmekte ayrıca SSK Başkanlığı tarafından Anestezi, Radyoloji v.b branşlarda teknisyen yetiştirilmek üzere gönderilen sağlık personeline eğitim verilmektedir. Bugüne kadar 480'e yakın uzman, 235'e yakın teknisyen eğitimi verilmiştir.
    1992 Görüntüleme Merkezimiz hizmete girmiştir.
    1997 yılında ülkemizde bir benzeri sadece Ankara'da bulunan 5'i yıldız şeklinde 8 bloktan oluşan Merdivenköy'deki Özel tip Polikliniklerimiz hizmete açılmıştır. Burada günde 4500-5000 hasta ayaktan muayene ve tedavi olabilmektedir.
    Hastalarımız evlerinden ve işyerlerinden telefonla randevularını alabilmektedirler.
    1998 yılı sonunda 75.Yıl Böbrek nakli ve Hemodiyaliz Merkezimiz merkez binaya bitişik olarak inşa edilen 9 katlı binasında hizmete açılmıştır.
    Bugün; genel hastane niteliğindeki 9 katlı merkez hastane ile müstakil binalarda hizmet veren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği, Büyük hastalara hizmet veren Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği, Patoloji , 0-6 yaş Çocuklar için Kreş ve Gündüz Bakım Evi, müstakil Görüntüleme Merkezi, Merdivenköy Modern Poliklinikleri, 75. Yıl Böbrek nakil ve Hemodiyaliz Merkezi ile 22 Ameliyathane,800 yatak ve 650'ü doktor olmak üzere 2500'e yakın personeli ile her türlü iletişim ve paylaşıma açık yönetim anlayışıyla; işini benimseyen, hasta haklarına saygılı, katılımcı, samimi, güvenilir personeliyle zamanında, Çağdaş tıp biliminin ve teknolojisinin uygulandığı sağlık hizmetlerini sunmak; gelişmeleri sürekli izleyen, deneyimli, bilgili ve ülke gerçeklerini bilen eğitim kadrosuyla, hastaların gereksinimlerine üst seviyede cevap verebilecek uzman hekim ve sağlık teknisyeni yetiştirmek amacıyla hizmetlerimizi en iyiye doğru götürme çabası içindeyiz.
    Hastanemiz 06.01.2005 tarih ve 5283 sayılı " Bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ait sağlık birimlerinin Sağlık Bakanlığı'na devredilmesine dair kanun" uyarınca, 18.02.2005 tarihinden itibaren T.C. Sağlık Bakanlığı'na devredilmiş olup, ismi T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirilmiştir. Halen faaliyetlerini Sağlık Bakanlığı' na bağlı olarak bu isimle sürdürmektedir.


ONLİNE RANDEVÜ İÇİN TIKLA



LABORATUAR SONUÇLARI İÇİN TIKLA





MERDİVENKÖY POLİKLİNİĞİ

Tarihçe, Kuruluş
1997 yılında ülkemizde bir benzeri sadece Ankara'da bulunan 5'i yıldız şeklinde 8 bloktan oluşan Merdivenköy Polikliniği tam kapasite ile hizmet vermektedir.
      

ÇALIŞMA DÜZENİ
Merdivenköy Polikliniği öncelikli olarak Telefon ve İnternet Randevusu ile hizmet vermektedir. Hemen hemen her polikliniğin randevu alamayan hastalarımız için belli kontenjanda randevusuz hasta müracaatı da mümkündür. Biz hastalarımızın daha rahat hizmet alabilmesi için Telefon ve İnternet randevusu alarak müracaat etmelerini öneriyoruz.

Telefon veya İnternet ile aldığınız randevunuzun saatinden en az yarım saat önce poliklinikte olmalısınız. Polikliniklerin önündeki sekreterlerimiz sabah 07:30 itibari ile sizlere hizmet vermeye başlayacaktır. Randevu aldığınız polikliniğin ilgili bankosuna giderek önce barkod almalısınız. Daha sonra Randevu sıranıza göre muayeneye girebilirsiniz. Nasıl randevu alınacağı konusunda aşağıdaki tablodan Telefon ve İnternet Sistemimizin özelliklerini inceleyebilirsiniz.

TELEFONLA RANDEVU SİSTEMİ

566 66 26 No’lu telefonu arayarak TC numaranızı girin.


* Dahiliye için 11
* Cildiye için 12
* Göz için 13
* Nöroloji için 14
* Ortopedi için 15
* KBB için 16
* Fizik Tedavi için 17
* Genel Cerrahi için 18
* Üroloji için 19
* Beyin Cerrahi için 20
* Kadın Doğum için 21
* Psikiyatri için 22
* Plastik Cerrahi için 23
* Göğüs Hastalıkları için 24
* Endokrin için 25
* Enfeksiyon Hastalıkları için 26
* Sualtı Hekimliği için 27 (Kapanmıştır)
* Çocuk Psikiyatri için 28
* Romatoloji için 29
* Hematoloji için 30
* Gastroenteroloji için 31
* Kardiyoloji için 32
* Kalp Damar Cerrahisi için 33 (Kapanmıştır)

ÖNEMLİ:

* Dahiliye Polikliniklerinde ilk dört polikliniğimizde telefon, internet ve belli sayıda direk başvuru kontenjanı verilmekte 5, 6, 7, Dahiliye polikliniklerinde ise tüm hastalarımıza randevusuz olarak (günlük belli sayıda) direk başvuru ile hizmet verilmektedir.

TELEFONLA RANDEVU SİSTEMİNİN ÖZELLİKLERİ

Telefonla Randevu Sistemi Her gün sabah saat 07:00’da güncellenmektedir.

* Telefonla randevu sistemi sadece ertesi güne randevu vermektedir.
* Telefonla Randevu sisteminde, randevunuzu onayladıktan sonra mutlaka referans numaranızı not ediniz.
* Kadın Doğum ve Genel Cerrahi poliklinikleri randevuları telefon,internet ve belli sayıda direk başvuru kontenjanı verilmektedir.
* İNTERNET İLE RANDEVU SİSTEMİ
* TC Kimlik numaranızı, Adınızı ve Soy adınızı kimlikteki gibi yazıp GİRİŞ tuşuna basınız.
* Açılan Ekranda Randevu almak istediğiniz günü seçin veya Arama butonlarını kullanarak randevu almak istediğiniz günü seçin.
* Randevu almak istediğiniz saati seçin ve randevu al tuşuna basın.
* Kimlik bilgilerinizin görüntülendiği ekranda sizlere ulaşabileceğimiz sabit bir numarayı mutlaka belirtin ve randevu alımını sonuçlandır ‘ı seçin.
* Randevuyu başarıyla aldınız yazısını mutlaka görün.

İNTERNET İLE RANDEVU SİSTEMİNİN ÖZELLİKLERİ

* İnternetle randevu sistemi her gece 00:00’da güncellenmektedir.
* Her gece son 3. gün boş olarak açılmaktadır. (Hafta sonlarını saymayın)
* İnternet ile randevu sistemi sürekli online olduğu için lütfen Randevunuzu Ana ekrandan mutlaka doğrulayın.
* Eğer randevunuzu göremiyorsanız, yeniden randevu alınız.
* Randevuyu tamamladığınız ekranı mümkünse print (yazdırın) ediniz.
* Doktorlarımızın aylık çalışma programlarını, Online Randevu sistemi üzerinde görebilirsiniz. Ya da Poliklinik içindeki Danışma Birimlerinden temin edebilirsiniz.
* Merdivenköy Erişkin Poliklinikleri Danışma 566 66 00 – 4072 / 4073

YAN DAL POLİKLİNİKLERİNİN ÖZELLİKLERİ

* ENDOKRİN: Telefonla randevu sisteminde, TC numaranızı girdikten sonra önce 25, sonra 11’i tuşlayarak randevu alınız.
* ROMATOLOJİ: Telefonla randevu sisteminde, TC numaranızı girdikten sonra önce 29, sonra 11’i tuşlayarak randevu alınız.
* KARDİYOLOJİ: Telefonla randevu sisteminde, TC numaranızı girdikten sonra önce 32, sonra 11’i tuşlayarak randevu alınız.
* HEMATOLOJİ: Telefonla randevu sisteminde, TC numaranızı girdikten sonra önce 30, sonra 11’i tuşlayarak randevu alınız.
* CERRAHİ MEME HASTALIKLARI: Telefonla randevu sisteminde, TC numaranızı girdikten sonra önce 18, sonra 15’i tuşlayarak randevu alınız.
* HİPERTANSİYON METABOLİK HASTALIKLAR, OBEZİTE: Telefonla randevu sisteminde, TC numaranızı girdikten sonra önce 11, sonra 22’i tuşlayarak randevu alınız.
* DİABET: Telefonla randevu sisteminde, TC numaranızı girdikten sonra önce 11, sonra 19’u tuşlayarak randevu alınız
* OSTEOPOROZ: Telefonla randevu sisteminde, TC numaranızı girdikten sonra önce 17, sonra 14’Ü tuşlayarak randevu alınız
* KRONİK HASTALIKLAR: Telefonla randevu sisteminde, TC numaranızı girdikten sonra önce 11, sonra 21’Ü tuşlayarak randevu alınız

Kronik Hastalıklar Dahiliye 8 polikliniğinde her gün .uzman Hekim tarafından tam gün çalışmaktadır.

Randevu Alamayan veya Randevu alma imkanı olmayan hastalarımız için her polikliniğin randevusuz hasta kontenjanı vardır. Bu kontenjan belli sayı ile sınırlıdır.

Dahiliye, Fizik Tedavi Klinikleri yan dalları olan Endokrin, Romatoloji Polikliniklerimiz randevusuz hasta müracaatı içerisinde yer almamaktadır.

POLİKLİNİK DANIŞMA TELEFONLARI
POLİKLİNİK ADI     DANIŞMA TELEFONLARI
MERDİVENKÖY POLİKLİNİĞİ     0216-566 66 00 / 4072 VEYA 4073
ÇOCUK POLİKLİNİKLERİ     0216-566 40 00 / 9679
KADIKÖY POLİKLİNİĞİ     0216-349 79 12 / 4510 VEYA 4523
ÇAMLICA POLİKLİNİĞİ     0216- 481 17 03 / 4634

0216- 481 12 98 / 4634
NEFROLOJİ  POLİKLİNİĞİ     
    0216- 566 40 00 / 9591





V8EI1SZGÖZTEPE-EĞİTİM-ARAŞTIRMA-HASTANESİ-4.jpg


ÇOCUK KLİNİĞİ

Çalışma Sistemi
Hasta telefonla randevu alarak randevu saatinden 45 dk önce Sosyal Güvenlik evrakları ile birlikte hasta kayıt kabule müracaat eder.

Bankodaki görevli personel, hastanın Sosyal Güvenlik evraklarını ve telefonla randevu listesini kontrol eder, hastaya barkotunu vererek polikliniğe yönlendirir.

Çocuk Polikliniği Banko 07:30'de Açılır.
      

Randevusuz Hastalar
1 numaralı çocuk polikliniğinde randevulu hastalar bakılır 2 - 3 - 4 - 5 numaralı poliklinikte, randevusuz hastalar bakılır.


Çocuk Binası Poliklinikler

Çocuk Alerji
Çocuk Endokrin
Çocuk Hemotoloji
Çocuk Kardiyoloji
Çocuk Nefroloji
Çocuk Neroloji
Çocuk Onkoloji
Çocuk Ortopedi
Çocuk Cerrahi
Çocuk Üroloji
Çocuk Kontrol Polikliniği
Çocuk Romotoloji
Çocuk İmmunoloji

Merdivenköy Sağlam Çocuk
Merdivenköy Polikliniğinde ki sağlam çocuk polikliniğimiz çocuk gelişimini takip etmektedir. Aşı, Büyüme, Beslenme gibi gelişimler takip edilmektedir.



Sağlık Bakanlığı İst. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi .
    
SB İst Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Merkez)

Fahrettin Kerim Gökay Caddesi
SB İst Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kadıköy / İST
Telefon: 0216 566 40 00


İst Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merdivenköy Polikliniği

Ressam Salih Ermez Cad.
SB İst Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merdivenköy Polikliniği - Kadıköy / İST
Telefon: 0216 566 66 00


İst Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadıköy Semt Polikliniği

Altıyol Kuşdili Cad. No: 41
SB İst Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kadıköy Semt Polikliniği Kadıköy / İST
Telefon: 0216 349 79 12





banner110

banner109