Sektör Nalbur -Temizlik
Yayınlama Tarihi 30 Ağustos 2010
Telefon numarası : 212 441 64 84 FAX : 212 441 63 56 Adres : Adnan Kahveci Bulvarı No:54/2 Yayla-Bahçelievler/İstanbulataşehirweb rehberi

GLM TEMİZLİK VE GÜVENLİK

Adnan Kahveci Bulvarı No:54/2 Yayla-Bahçelievler/İstanbul

Bektaş YILDIRIM

Firmamız temizlik güvenlik kamera ve alarm sistemleriyle ilgili hizmet veren bir firmayız bu anlamda bir çok kurumsal firmayla çalışmaktayız .

www.glmtemizlik.com
www.glmguvenlik.com
TEL   : 212 441 64 84
FAX  : 212 441 63 56
GSM1:5422992939
GSM2:5332670223


Kısaca Glm Temizlik
Temizlik sektöründe ideal bir kadro anlayışı ile projelerimizden siz değerli müşterilerimize bazı örnekler sunduk web sitemizin içinde firmamızın kurumsal kimliğini ve çalışma hizmetlerimizin disiplin anlayışı mevcuttur.

Glm Temizlik
Glm temizlik her kurumun yapısına özgü kıyafet dikerek makine parkurunu bu doğrultuda yapmaktadır.Ar-ge çalışmaları ile vizyonda hedef misyonda kalite anlayışı ile koşulsuz müşteri memnuniyetlerini  sağlayan temizlik sektörünün lider kuruluşlardan biridir.

 

Glm Endüstriyel Temizlik Turizim Gıda Nakliyat Ltd.Şti. 2008 yılında  temizlik ve tesis yönetim hizmet  şirketi olarak kurulan GLM  bugün İSTANBULDA, “Temizlik, Teknik Hizmetler,, Hausekeeping, Bahçe Bakımı, Haşere İlaçlama,havuz bakım  hizmetleri” ile “Tesis Yönetimi” konusunda hizmet sunan sektörde lider hizmet şirketinden biriolma yolunda emin ve karalı adımlarla büyüme yolunda ilerlemektedir.

Glm  müşterileriyle bir ortaklık içine girerek personel, yöntem ve yönetimi birleştirme konusundaki özel yeteneği sayesinde müşterilerine maliyet düşürme, rekabet gücünü arttırma ve kendi iş konuları üzerine odaklanma konusunda destek olur.2008 yılından günümüze 30 dan fazla şirketi bünyesine katmış, bu yolla kadrosuna 500. den fazla yeni personel eklemiştir.

Misyonumuz açıktır; Başarıları için kritik olan hizmetlerini bize emanet etmiş müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak. Bu anlayışı Türkiye üzerinde kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 30’dan fazla müşteriye hizmet vermektedir.  “insan”, kalitenin anahtarının ise o kurumu oluşturan insanlar olduğuna inanırız.

Bu sağlam temellerin, sarsılmaz ilkelere dayanan, manevi bağları kuvvetli, kendi kendini yöneten şirket anlayışımızın, bize her zaman sürdürebilir bir avantaj katacağının bilincindeyiz.

 

  Hizmetlerimiz
   
Glm Temizlik Endüstriyel'e Hoşgeldiniz
Günlük ve Haftasonu Genel Temizlik
Market Temizliği
Dış Cephe Cam Silme
Bahçe ve Peyzaj
İnşaat ve Dekorasyon Sonrası Temizlik
Metal ve Antika Eşya Temizliği
Duvar Silme
Şömine Temizliği
Villa Temizliği
Tarihi Köşk ve Yalı Temizliği
Spor Tesisleri Temizliği
Boya-Badana Hizmetleri
Konferans Salonu Temizliği
Halı Yıkama Hizmetleri
Hastane Temizliği
Banka Temizliği
Devlet Kurum ve Kuruluşların Temizliği
Kütüphane Temizliği
Hava Alanı Temizliği
Endüstriyel Temizlik
Asansör Temizliği
Otel Temizliği
İbadethane Temizliği
Yat ve Gemi Temizliği
Jaluzi Temizliği
Koltuk ve Sandalye Yıkama
Haşare İlaçlama
Sert Zemin Cilalama



Kısaca Güvenlik

Güvenlik 2008 Yılında Kurulmuş Olup Pek Çok İşyeri,Avm,Site,Tesis,Alışveriş Merkezleri,Özel Yakın Koruma Hizmetlerinde ve Pek Çok Alanda Faaliyet Göstermektedir.

Güvenlik Kalite Belgeleri


Güvenlik Ocak 2009 Yılında Ohsas Kalite Belgesini Güvenlik Sektörlerinin Bir Arada Olduğu Bu Başarı Yolunda Güvenlik İş Güvenirliği Kalite Yüksek Ödülünü Almaya Kazanmıştır.Güvenlik Bununlada Yetinmeyip iso 9001 Belgeleri ilede Kurumlar Arasında da Önemli Bir Rol Almaktadır.

Türkiye Savunma Sanayi ve Güvenlik sektöründe lider olmayı, bu amaçla teknolojik gelişmeler de dahil olmak üzere her türlü gelişimi ve değişimi takip etmeyi ve hızla tüm hizmet alanlarımıza aktarmayı, tüm sosyal paydaşlarımızın memnuniyetini sağlamak sureti ile müşterilerimizin tam tatminini gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindik.

Glml Güvenlik Eğitim Kurumu belli kalıplar içerisine sıkıştırılmış özel güvenlik görevlileri yetiştirmek değil, potansiyellerini optimum düzeyde geliştirmiş toplum için değer yaratacak düzeyde güvenlik görevlileri yetiştirmeyi amaçlamıştır

İşimiz Güven Sözümüz Kalitedir...!!!
   

5188 Kanun

Sayılı Kanuna bağlı olarak İçişleri Bakanlığı’ndan “Özel Güvenlik Şirketi Faaliyet İzin Belgesi” almıştır. Şirketimiz faaliyet gösterdiği sektörlerde lider olmayı ve müşterilerine en yüksek faydayı sağlayacak ürün ve hizmetleri sunmayı amaçlayan Kuruluştur.

Glm Güvenlik, “Fiziki Güvenlik (Özel Güvenlik Hizmetleri, Sivil Havacılık Güvenliği), Elektronik Güvenlik, Alarm İzleme Hizmeti ve bünyesinde yer alan Özel Güvenlik Eğitim Kurumu aracılığıyla sağladığı Özel Güvenlik Eğitimleri alanındaki çalışmalarını; tecrübeli ve dinamik kadro yapısı ile modern hizmet binasında yürütmektedir.

Politikamız

Çevreye, topluma ve çalışanlarına karşı sorumluluklarının bilincinde, teknoloji ve kalite açısından, savunma sanayi ve güvenlik sistemleri sektöründe lider bir kuruluş olarak politikamız müşterilerimize beklentilerinin üzerinde ürün ve hizmet sunarak memnuniyetlerini sağlamaktır.

Glm Güvenlik Misyonu ile Güçlü Vizyonu ile Trend Bir Yolda Hızla İlerlerken Siz Müşterilerimizin Disiplinli Bir Çalışma Ortamımızda Bir Aile Ortamı Gibi Ağırlamaktan Onur Duyar.