Sektör Kuruyemiş Kahve
Yayınlama Tarihi 31 Temmuz 2015
Telefon 0312 397 19 17
Resmi Web Sitesi http://www.esperrokahve.com
Esperro Kahve

Ripa Kahve ve Hazır Gıda San. Tic. Ltd. Şti.

Macun Mh. 187. Cd. No: 123 Kat: 1 Yenimahalle / ANKARA

Tel. : 0312 397 19 17

http://www.esperrokahve.com




Esperro Kahve | Çekirdek Kahve | Çekirdek Kahve Makineleri

Esperro Kahve, 2012 yılında Ripa Kahve ve Hazır Gıda San. Tic. Ltd. Şti. bünyesinde Ankara’da kurulmuş, tescilli bir kahve markası olarak hayat bulmuştur..Esperro Kahve, geleneksel Türk Kahvesinden espresso bazlı gurme kahve çeşitlerine, aromalı ve dünya kahvelerinden soğuk kahvelere, sıcak çikolatadan sahlebe, meyve çaylarından soğuk içecek Frappe ve Smoothielere uzanan 90’dan fazla ürün çeşiti bulundurmaktadır. Hizmet verdiği sektörü içerisinde, servis ve marka kalitesini en ön planda tutan Esperro Kahve, servisini markalaştırma prensibi doğrultusunda hareket etmektedir. Esperro Kahve, gerek ürün kalitesi gerekse hizmet kalitesinde başlangıçtan itibaren kurumsal bir yapılanmayı önemsemiştir ve toplamda müşteri memnuniyetine ulaşmayı siz değerli müşterileri ile planlamaktadır.


Geniş ürün yelpazemizi en kaliteli hammaddelerden üreterek, makul fiyat dengesini koruma prensibi ile tüketicilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılamak temel hedefimizdir.


Ankara’da bir kahve firması olarak doğan, Ankara kahve firmaları arasında kaliteli çizgisini koruyan ulusal ve uluslararası pazara satış gerçekleştiren, her geçen gün kahve bayileri ile büyüyen Esperro Kahve olarak başarımızı kahve severlere her zaman en kaliteli kahveyi sunma tutkumuza borçluyuz.