Sektör Oto Galericiler
Yayınlama Tarihi 22 Ağustos 2010
Telefon 0262 676 95 95
Resmi Web Sitesi http://www.dod.com.tr/

DOD OTO, İKİNCİ ELDE GÜVEN

DOD 'outlet ŞEKERPINAR
Atatütk Mah. Anadolu Cad. No. 22 ŞEKERPINAR
Telefon : 0262 676 95 95
     
DOD – Doğuş Otomotiv Servis ve Tic. A.Ş.     
Namık Kemal Mahallesi Adile Naşit Bulvarı Haramidere Mevkii no:47 Esenyurt İstanbul-Türkiye:
Tel : +90 212 456 54 00
Fax: +90 212 456 54 74
E-Posta : [email protected]

DOD OTO 2. EL OTOLARI GÖRMAK İÇİN TIKLA








DOD OTO,


1999 yılında faaliyete geçen ikinci el otomotiv sektörünün ilk ve en büyük kurumsal markası DOD, 2006 yılında başlayan yeniden yapılanma çalışmalarıyla bugün çeşitli illerinde kendi marka standartlarında özel ikinci el showroomları bulunan geniş bir yetkili satıcı ağı ile hizmet vermektedir.
 
İlk olarak 1999 yılında pilot nokta olarak kurulduğu Kartal’da faaliyetlerine başlayan DOD; 2000 yılında Gebze’de toplam 60 bin metrekarelik alana taşınarak faaliyetlerine devam etmiş, 2003 yılında ise VDF Markası’nın bünyesine katılarak büyümesini sürdürmüş ve operasyon merkezini Küçükbakkalköy’e taşımıştır. 2006 yılı başında “Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. bünyesine katılan DOD, 2006 Ekim ayında “Avrupa’nın en büyük kapalı ikinci el araç alım satım merkezi” olarak inşa edilen DOD City’yi, İstanbul Esenyurt’ta faaliyete geçirmiştir.

1999 Kartal’da pilot çalışma
2000 Gebze Tesisleri’nde Faaliyete Geçiş
2001 Türkiye’de “İlk Kez İkinci Elde Garanti Uygulaması”
2002 Türkiye’de “İlk Kez Açık Arttırma Uygulaması”
2003 Küçükbakkalköy Tesisi’nde Faaliyete Geçiş
2005 www.dod.com.tr ‘de 300.000 Kayıtlı Kullanıcı
2006 Doğuş Otomotiv A.Ş. Bünyesinde Yeniden Yapılanma ve DOD CITY Açılış
2007 Kurumsal Yapılanma ve Konsept Yatırımlar (34 ilde 84 Yetkili Satıcı)


Bir Doğuş Otomotiv A.Ş. markası olan DOD, ikinci el araç alım – satım ve takas hizmetlerini, Türkiye genelinde yaygın yetkili satıcı teşkilatı ile gerçekleştirmektedir. Her marka, model ve yaşta araç alım satım hizmetleri sunan DOD, ikinci el araçlarda “Garanti” hizmeti sunan, satılan her aracı kaporta aksamından motor aksamına kadar tüm detaylarıyla “101 Nokta Kontrolü” ne tabi tutan, uzman personeliyle araç devir, noter ve ruhsat işlemlerini müşterilerinin adına gerçekleştiren, test sürüşü seçeneğine sahip, her bütçeye uygun ödeme kolaylıkları sunan ve müşterilerine ikinci el araç alıp satmanın rahatlığını özel DOD güvencesiyle sağlayan bir markadır.


DOD kalitesi ve güvencesiyle araç alıp satabilmek için, 300.000’in üzerinde kayıtlı kullanıcıya sahip olan www.dod.com.tr web sitesinden yararlanabileceğiniz gibi Türkiye genelinde yaygın DOD yetkili satıcı teşkilatı kanalıyla da istediğiniz aracı güvenle alıp satabilirsiniz.


DOD ve çözüm ortağı TurAssist işbirliği ile istifadenize sunulan DOD Garanti ile aracınızın yolda kalması riskini ortadan kaldırırsınız. DOD Garanti hizmetine dahil olan Yol Yardım, arızanız kapsama girsin girmesin, sizi en yakın servis noktasına ulaştırır.


DOD Yetkili Satıcıları’ndan 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren araç satın alan tüm müşterilere, aracın DOD güvencesiyle satın alındığını belgeleyen, araç satışında ruhsat ile birlikte müşterilere teslim edilen, araca ilişikin tüm detayları içeren özel “DOD Araç Sertifikaları” verilmektedir.
     
     
İkinci el sektöründe bir dönüm noktası olan DOD Sertifika Sistemi’nde, satın alınan her aracın marka ve model bilgisinin yanısıra orjinal kilometresinin, model yılının  ve satın alındığı yetkili satıcının bilgilerini içeren özel sertifikalar ile aracın tüm bu belirtilen özelliklerinin DOD güvencesi ile onaylandığı belgelenmektedir.
          

Bir araç, DOD’da satılabilmesi için öncelikle geçmek zorunda olduğu detaylı 101 Nokta Ekspertiz kontrolünün yanısıra; DOD Sertifika Sistemi’yle de kayıt altına alınmaktadır. Bu uygulama sonucunda, araç tekrar değerlendirilmek istendiğinde; aracın o günkü durumuna ilişkin test ve kontrollerin yanısıra, geçmişine ilişkin gerekli bilgiler de bu sertifikalarla rahatlıkla temin edilebilmekte; aracın hızlı ve güvenli bir şekilde değerinde satışı gerçekleştirilmektedir.