Sektör Diş Doktorları, Poliklinikler
Yayınlama Tarihi 09 Haziran 2010
DİŞ HEKİMİ DR. ESRA AKTEPE


Telefon numarası : 0216 688 88 18

Adres : Uphill Towers B Blok Kat 7 Daire 42 Batıataşehir

Tedavi Hizmetleri İmplant Uygulamaları Kaybedilmiş olan doğal dişlerin fonksiyon ve estetiğini yeniden kazandırmak amacıyla çene kemiğine yerleştirilen implantlar, ister tek diş,ister birden fazla diş eksikliği ya da tam dişsizlik vakalarında sabit protezler kullanma imkanı sunmaktadır.

Beyazlatma Uygulamaları Diş beyazlatma işlemi, çeşitli nedenlerle doğal renklerini kaybetmiş ve lekelenmiş dişlerin bembeyaz bir görünüme kavuşturulabilmesinde uygulanan en koruyucu ve en ekonomik tedavi yöntemidir.

Laminate Porselen Uygulamaları Laminate porselen uygulamaları ile, doğal dişlerinin rengi, boyutları ve şeklinden memnun olmayan, kırık, aşınmış, üst üste binmiş dişlere sahip olan, dişlerinin arasında aralıklar bulunan ve beyazlatma ile giderilmeyecek kötü görünümlü renklenmelere sahip olan hastaların gülüşlerinin kısa sürede ve çarpıcı bir şekilde değiştirebilmesi mümkündür.

Özellikle ön grup dişlerde kullanılan bu çok ince seramik materyaller, diş minesini taklit edebilmekte, ışık yansımalarını doğal mineye benzer şeklide absorbe edebilmekte ve tamamen doğala yakın bir görünüm sunmaktadır. Zirkonyum Uygulamaları Zirkonyum destekli porselen kron uygulamalarıyla, estetik, sağlamlık, doku uyumluluğu ve doğal görünüm konularında oldukça yüksek performanslar elde edilmektedir.

Kompozit Dolgu Uygulamaları ( Kompozit Dolgular ) Estetik dolgu uygulamaları, var olan çürüklerin tedavisinde veya eski amalgam dolguların değiştirilmesinde kullanılan en iyi alternatiflerden biridir. Porselen Dolgu Uygulamaları ( İnley ,Onley Dolgular )