Sektör Ambalaj Malzemecileri
Yayınlama Tarihi 03 Eylül 2010
Telefon 0232 853 27 05 - 0554 708 48 29
Resmi Web Sitesi http://butikciftlikdiolivos.wordpress.com
DİOLİVOS EL YAPIMI SABUN ATÖLYESİ

I & D Doğal Kişisel Temizlik Ürünleri

Muhittin İLDEM
Adres: İZMİR - AYDIN Asfaltı No:64 / F Torbalı İZMİR
Telefon: 0232 853 27 05 - 0554 708 48 29
BUTİK ÇİFTLİK BLOG: http://butikciftlikdiolivos.wordpress.com

DİOLİVOS EL YAPIMI SABUN ÇEŞİTLERİ




KEÇİ SÜTÜ SABUNU
İzmir Ormanköy bölgesinin %100 doğal kaliteli zeytinyağı ile yerel keçi sütleri kullanılarak hazırlanır. Zeytinyağı ve Keçi Sütü'nün doğal bakım etkisi ile birleşen "diolivos keçi sütü sabunu", arındırıcı etkisi ile her yaş ve cilt tipi için güvenle kullanılabilir. Keçi sütü, cilde yararlı doğal protein ve yağları içerir ve pH seviyesi insan cildine benzer. Bu nedenle bakteri ve kimyasal maddelere karşı cildi korur.Keçi sütü doğal nemlendiricidir ve hassas ciltler çin yararlıdır.

  "diolivos keçi sütü sabunu" alkol, petrol,yapay köpüklendirici ve renklendirici gibi katkı maddeleri içermez.Bu, ciltte tahriş ve alerjik reaksiyon riskini azaltır. "diolivos keçi sütü sabunu 'nun içerdiği süt proteinleri akneye neden olan bakterileri öldürür. Keçi sütü alfa-hidroksi asit içerir, bu asitler cildi ölü derilerden arındırır. Keçi sütünün doğal nemlendirici etkisi cildi rahatlatarak egzama ve alerjilerin neden olduğu kaşınmayı azaltır.

kullanım önerileri..

 "diolivos keçi sütü sabunu" ,yapay köpüklendirici ve kimyasal koruyucular içermez.Bu nedenle ılık ve yumuşak suda daha iyi köpürür.Kullanım sonrası kuru ve tercihen ahşap sabunlukta muhafaza edilmeli,direkt güneş ışığından korunmalıdır.

  "diolivos keçi sütü sabunu" ahşap ambalajında satılır, sabunumuzun ağırlığı 125 gr. dır.

 

YEŞİL ÇAY SABUNU
İzmir Ormanköy bölgesinin %100 doğal kaliteli zeytinyağı ile yeşil çayın anti-oksidan özelliğini birleştiren “diolivos yeşil çay sabunu” ciltte yumuşak ve esnek bir görünüm sağlar.

  “diolivos yeşil çay sabunu” nun  cildi uyarıcı etkisi banyo sonrası enerji verir.Yeşil çayın içerdiği güçlü anti-oksidanlar cildi toksinlerden arındırır ve sivilce oluşumunu engeller.

 Tek bir yeşil çay yaprağı yaklaşık% 30-35 polifenol hücre oluşturur. Polifenoller iltihabı azaltıcı, hücre oksidasyonunu engelleyici, hücre yenilenme sürecini hızlandırıcı ve egzema,sedef,mantar gibi  kaşıntılı hastalıklarda fayda sağlayıcı bileşiklerdir.

 Yeşil çay, güneş ışınlarının neden olduğu kızarıklıklara, yaşlanma belirtilerine  karşı hücre yenileyici etkiye sahiptir.

 Zeytinyağı ve yeşil çayın doğal bakım etkisi ile birleşen diolivos yeşil çay sabunu, arındırıcı etkisi ile her yaş ve cilt tipi için güvenle kullanılabilir.

 "diolivos yeşil çay sabunu" alkol, petrol,yapay köpüklendirici ve renklendirici gibi katkı maddeleri içermez. Bu, ciltte tahriş ve alerjik reaksiyon riskini azaltır.

kullanım önerileri..

"diolivos yeşil çay sabunu" ,yapay köpüklendirici ve kimyasal koruyucular içermez.Bu nedenle ılık ve yumuşak suda daha iyi köpürür.Kullanım sonrası kuru ve tercihen ahşap sabunlukta muhafaza edilmeli,direkt güneş ışığından korunmalıdır.

 "diolivos yeşil çay sabunu" ahşap ambalajında satılır, sabunumuzun ağırlığı 125 gr.dır .  


 YULAF SABUNU
 İzmir Ormanköy bölgesinin %100 doğal kaliteli zeytinyağı ile öğütülmüş yulaf taneleri kullanılarak hazırlanır. diolivos yulaf sabunu , egzama, sedef hastalığı, güneş yanığı, yaralar, suçiçeği, zehirli sarmaşık, zona, isilik, böcek sokması gibi nedenlerle tahriş olan kuru cilt üzerinde kullanmak için özellikle yararlıdır.

 diolivos yulaf sabunu , içindeki öğütülmüş yulaf taneleri sayesinde cilde yumuşak bir şekilde peeling yapar.

 diolivos yulaf sabunu ,alkol, petrol,yapay köpüklendirici ve renklendirici gibi katkı maddeleri içermez.Bu, ciltte tahriş ve alerjik reaksiyon riskini azaltır ve içeriğindeki süt ile cildi besler.

 Yulaf  bitkisi her yaş için yatıştırıcı bir banyo bakımı sağlar. Tüm aile için sağlıklı bir seçenektir.


KULLANIM ÖNERİLERİ
diolivos yulaf sabunu ,yapay köpüklendirici ve kimyasal koruyucular içermez.Bu nedenle ılık ve yumuşak suda daha iyi köpürür.Kullanım sonrası kuru ve tercihen ahşap sabunlukta muhafaza edilmeli,direkt güneş ışığından korunmalıdır.

 Yulaf içeren tüm doğal sabun,cilt maskesi ve doğal bakım kürleri banyo küvetini kayganlaştırıcı etki yapar.

 Gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması tavsiye edilir.

"diolivos yulaf sabunu" ahşap ambalajında satılır, sabunumuzun ağırlığı 125 gr.dır.

 
 DEFNE SABUNU
 diolivos defne sabunu,
 İzmir Ormanköy bölgesinin %100 doğal kaliteli zeytinyağı ile öğütülmüş defne yaprakları kullanılarak hazırlanır. “diolivos defne sabunu” nun içeriğinde inek sütü vardır.Bu, cilt için besleyici ve nemlendirici etki sağlar.

Laurus nobilis isimli Akdeniz defnesi güçlü bir anti-oksidan ve anti-septiktir, bu sayede ciltteki toksinleri atmayı sağlar ve cildi dezenfekte eder.

 diolivos defne sabunu ,alkol, petrol,yapay köpüklendirici ve renklendirici gibi katkı maddeleri içermez.Bu, ciltte tahriş ve alerjik reaksiyon riskini azaltır ve içeriğindeki süt ile cildi besler.


 KULLANIM ÖNERİLERİ
diolivos defne sabunu ,yapay köpüklendirici ve kimyasal koruyucular içermez.Bu nedenle ılık ve yumuşak suda daha iyi köpürür.Kullanım sonrası kuru ve tercihen ahşap sabunlukta muhafaza edilmeli,direkt güneş ışığından korunmalıdır.

 diolivos defne sabunu kilogram olarak satılır .Dilediğiniz miktarda sipariş verebilirsiniz.


 LAVANTA SABUNU
 diolivos lavanta sabunu,
 İzmir Ormanköy bölgesinin %100 doğal kaliteli zeytinyağı ile öğütülmüş lavanta taneleri kullanılarak hazırlanır. “diolivos lavanta sabunu” nun içeriğinde inek sütü vardır.Bu, cilt için besleyici ve nemlendirici etki sağlar.

Lavantanın üretim merkezi Fransa – Provence ‘ dır. Tüm Akdeniz ülkelerinde, İspanya, Fas, İtalya, eski Yugoslavya’nın yanı sıra son yıllarda da yurdumuzun Isparta ve Konya yörelerinde de ekimine başlanmıştır. Yurdumuzda ekilen lavanta türü  Lavandin ( Melez lavanta ) dir.

 diolivos lavanta sabunu, içerdiği lavanta taneleri ile cilde peeling yapar ve doğal kokusu ile rahatlatıcı etki sağlar.

diolivos lavanta sabunu ,alkol, petrol,yapay köpüklendirici ve renklendirici gibi katkı maddeleri içermez.Bu, ciltte tahriş ve alerjik reaksiyon riskini azaltır ve içeriğindeki süt ile cildi besler.


 KULLANIM ÖNERİLERİ
diolivos lavanta sabunu ,yapay köpüklendirici ve kimyasal koruyucular içermez.Bu nedenle ılık ve yumuşak suda daha iyi köpürür.Kullanım sonrası kuru ve tercihen ahşap sabunlukta muhafaza edilmeli,direkt güneş ışığından korunmalıdır.

 diolivos lavanta sabunu kilogram olarak satılır. Dilediğiniz miktarda sipariş verebilirsiniz.



KASTİLYA SABUNU
diolivos kastilya sabunu

İzmir Ormanköy bölgesinin %100 doğal kaliteli zeytinyağı kullanılarak hazırlanır.

Kastilya Sabunu, zeytinyağının bereket simgesini çağrıştıran geleneksel bir sabundur.Zeytinyağı, A, D, E ve K vitaminleri içerir.Zeytinyağı cilt için güçlü bir anti-septiktir. Zeytinyağının cilt ve saç besleyici özelliği ile sivilce oluşumunu önleme ve iyileştirme etkisi için diolivos kastilya sabunu yararlıdır.

diolivos kastilya sabunu ,alkol, petrol,yapay köpüklendirici ve renklendirici gibi katkı maddeleri içermez.Bu, ciltte tahriş ve alerjik reaksiyon riskini azaltır.


KULLANIM ÖNERİLERİ
diolivos kastilya sabunu ,yapay köpüklendirici ve kimyasal koruyucular içermez.Bu nedenle ılık ve yumuşak suda daha iyi köpürür.Kullanım sonrası kuru ve tercihen ahşap sabunlukta muhafaza edilmeli,direkt güneş ışığından korunmalıdır.

diolivos kastilya sabunu kilogram olarak satılır. Dilediğiniz miktarda sipariş verebilirsiniz.

ŞİFALI BİTKİLER İÇİN TIKLA







banner110

banner109