Sektör Eczaneler
Yayınlama Tarihi 11 Nisan 2016
Telefon 03124444996
Resmi Web Sitesi http://www.dermoday.info/
Dermoday Ürünleri

Ceyhun Atıf Kansu Caddesi No:137 Balgat/Çankaya


Tel. : 0312 444 49 96



Dermoday Ürünleri

Dermoday ürünleri; cilt ve saç bakımınıza yardımcı olması amacı ile geliştirilen, bu amaçla 37 farklı ürün üreterek, ihtiyaç duyduğunuz cilt bakımı veya saç bakımına kavuşmanızı sağlayacak dermokozmetik ve saç bakımı markasıdır.

Dermoday salyangoz krem, 12 farklı saç ve cilt bakım kremine sahip olup özel bakımınızı tamamlamaya yardımcı ürünler içermektedir. Özellikle cilt bakım kremleri ile Türkiyede adından sıkça söz ettiren Dermoday, cilt sorunları olan kişilerin, bu sorunlarını gidermekte kullandıkları bir numaralı ürün tercihi konumuna gelmiştir.

Dermoday blue mavi anemon çiçeği kremi; blue anemone ismi ile de anılan cilt bakım kremidir. Mavi anemon çiçeğinin bitkisel özellikleri ile üretilen ve 28 yaş üzeri erkek ve kadınların yaşlanma sorunlarına destek olması amacıyla kullandıkları yüksek oranda bitkisel bileşenlere sahip cilt bakım ürünüdür. Güneş koruma filtresine sahip gündüz kremi ve yoğun içeriğe sahip gece kreminden oluşan mavi anemon çiçeği kremini siz de yaşlanma sorunlarınıza destek olması amacıyla güvenle kullanabilirsiniz.

banner110

banner109