Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 17 Ağustos 2010
Telefon 0 242 340 54 70
Resmi Web Sitesi http://www.deepo.com.tr/
Deepo AVM Alışveriş Merkezi



Deepo Outlet Alışveriş Merkezi

Deepo Outlet Alışveriş Merkezi, Outlet yaklaşımı ile bütün ünlü mağazaların seri sonu ve sezon sonu ürünlerinin satışa sunulduğu uygun fiyatları ile çok özel bir merkez.

Marka, kalite ve uygun fiyat tutkunları Deepo Outlet Alışveriş Merkezi’nde yılın 365 günü (1 haziran 31 Ağustos tarihleri arası) saat 10:00’dan 22:30’e kadar kesintisiz, kaliteli ve indirimli alışverişin zevkini çıkaracaklar.

Antalya’nın en önemli ulaşım arterlerinden biri olan Antalya-Alanya Karayolu üzerinde konumlandırılan yapı Giriş, Sokaklar ve Meydan üçlemesiyle oluşturulmuş, klimatize edilerek üzeri örtülmüş bir alışveriş kenti olarak tasarlanmış ve inşa edilmiştir.

Giriş kulelerinden geçildiğinde insanları bu renkli alışveriş kentinin sokakları karşılamaktadır. Yeşiller, su ve ışık oyunları ile renklendirilmiş sokaklar boyunca mağazalar konumlandırılarak alışveriş eğlenceli bir havaya büründürülmüştür.


Deepo AVM Alışveriş Merkezi

Toplam 75.000 m2 arazi üzerine kurulmuş, 27.000 m2 kapalı alan fabrika satış fiyatlarıyla hizmet verecek 80 adet ulusal ve uluslararası mağaza, Türk ve dünya mutfağının lezzetlerini bir araya getiren 15 farklı restoran ve cafe, çocuk oyun ve eğlence alanı, ücretsiz müşteri servisi, 1500 araçlık kapalı / açık otopark.

Yüzlerce ürün, yüz binlerce çeşit yılın 365 günü kesintisiz hizmet alışverişte maksimum konfor.

Dünya’nın ve Türkiye’nin en tanınmış mağazalarının buluştuğu Deepo Outlet Alışveriş Merkezi, ürünlerin fabrika fiyatları ile satışa sunulacağı Akdeniz’in ilk ve tek outlet merkezi olma özelliği taşıyor. Dünya standartlarında, çok büyük, keyifli bir alışveriş kenti olan Deepo Outlet Alışveriş Merkezi, Antalya Havalimanı karşısında Antalyalılar ve Antalya’ya gelen yerli ve yabancı turistler için yepyeni bir sosyal alışveriş merkezi olmaya aday.

Deepo Outlet Alışveriş Merkezi çocukları da unutmadı... Çocuklar da 365 gün indirimin adresi Deepo Outlet Alışveriş Merkezi'nde gönüllerince eğlenebilsinler diye çocuklar için oyun ve eğlence alanımız mevcuttur.

Deepo Outlet Alışveriş Merkezi Sinemalar

Akdeniz’in en büyük outlet alışveriş merkezi; Deepo Outlet Alışveriş Merkezi, 7 Ocak 2006 tarihinde hizmete giren sinema salonları ile ziyaretçilerine yepyeni bir hizmet sunmaya başladı. 5 salondan oluşan ve en son teknolojik donanımlara sahip Deepo Sinemaları açıldığı günden itibaren Akdenizlilerden büyük ilgi görüyor.

Sunduğu ekonomik bilet fiyatları ile de sinema keyfini herkese yaşatmayı hedefleyen Deepo Sinemaları kusursuz hizmet anlayışıyla geniş bir kitleye hitap ediyor.

Deepo Sinemaları Tel.: 0 242 340 62 00

Deepo Outlet Alışveriş Merkezi Buz Pateni

"Buzlar Prensesi" Şermin Özdemir Deepo Outlet Alışveriş Merkezi’nde Yeni Patenciler Yetiştiriyor…

Deepo Buz Pisti’nin açılmasıyla beraber gelen yoğun talep üzerine konusunda uzman iki antrenör eşliğinde eğitimlere başlandı. 17.5 mt x 17.5 mt genişliğe sahip pistimiz 306 m2 dir.



Deepo AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : Antalya - Alanya Yolu, Havaalanı Karşısı, No:371, Altınova - Antalya
Tel.: 0 242 340 54 70
Faks : 0 242 340 54 71
 

Deepo AVM Alışveriş Merkezi İnternet Sitesi :
www.deepo.com.tr












Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi