Sektör İş Makinaları
Yayınlama Tarihi 06 Şubat 2021
Telefon 05427661315
Resmi Web Sitesi https://www.constmach.com
Maden ocaklarında çıkan taşların kırılması ve firmaların istediği malzemeyi elde etmesi için ürettiğimiz taş kırma makinası tesislerimiz ile Constmach olarak her zaman kaliteli hizmetleri vermeye devam etmekteyiz.
Constmach firması tarafından üretimi gerçekleştirilen taş kırma eleme tesisi sistemleri müşterilerin isteklerine ve çıkartacakları malzemeye göre farklı kapasiteler de üretilmektedir. Ayrıca müşterilerimiz dilerse bu tesislerin sabit ve mobil olarak üretimlerini de gerçekleştirmekteyiz.
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Constmach bugün bünyesinde 50’den fazla imalata yer vererek sizlerin çözüm ortağı olma yolunda hızla ilerlemektedir. Firmamız olarak sadece kırma eleme tesisi içerisinde yer alan tersiyer kırıcı, konik kırıcı, primer darbeli kırıcı, çeneli kırıcı ve titreşimli elek sistemleri hariç, beton santrali ve ekipmanları konusunda da üretim yaparak beton sektöründe yer alan müşterilerimizin sabit ve mobil beton santrali, çimento silosu, beton karıştırıcı mikser gibi ihtiyaçlarına da çözüm üretmekteyiz.
Müşteri memnuniyeti kalite politikası ile çalışan Constmach firmamız daha iyi tanımak ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak adına bizi dilediğiniz zaman arayabilir ve üretim alanlarımızı ziyaret edebilirsiniz.