Sektör Pastaneler
Yayınlama Tarihi 06 Mayıs 2016
Telefon 444 21 46
Resmi Web Sitesi https://www.cikolataburda.com
Cikolataburda.com

Başakşehir Mh. Hürriyet Bulvarı, No: 121 B/8, Başakşehir, İstanbul, Türkiye

Tel. : 444 21 46


Cikolataburda.com
Türkiye'nin en iyi online hediyelik çikolata ve butik pasta mağazasıyız.
Özel günleriniz için en iyi hediyelik çikolata ve pastaları üretiyoruz. Tüm Türkiye geneline hediyelik çikolata ve butik doğum günü pastasını sipariş edebilirsiniz. Özel günlerde kişiye özel hediyeleri sevdiklerinize göre seçerek onları biranda olsa mutlu etmek sizin elinizdedir. Çikolatadan dahaz fazlasıyız.. Hediye kategorilerimizde babalar günü, anneler günü ve sevgililer günü hediyesi hatta daha fazlası Cikolataburda.com'da sizi bekliyor.

Doğum Günü ve Özel Günler Hediyesinde 1 Numarayız!
Sevdiklerinize özel o günde mutlu etmenin ve tatlı bir hediye göndermenin yollarını arıyor iseniz hiç uzakta değiliz. Kişiye özel birbirinden özel çikolata paketleri ve şık butik yaş pasta çeşitlerimizi inceleyerek sipariş edebilirsiniz. Sevdiğiniz için önemli olan bugünde mutluluktur. Sizde bu mutululuğa ortak olmak için en iyisi ve farklısını istiyorum diyor iseniz aradığınız en güzel ve lezzetli hediyelere buradan ulaşabilirsiniz.

PARDİVA Chocolate Güvencesiyle
Online hediyelik alışveriş sitesi Cikolataburda.com ile sevdiklerinize engun fiyata çikolata ve yaş pasta gönderebilirsiniz. Çikolatadan butik pastaya, kişiye özel üründen el yapımı belçika çikolatasına kadar bir çok hediyelik ürünleri güvenli alışveriş imkanı ile gönderebilirsiniz. Cikolataburda.com Pardiva Chocolate markasıdır.

banner110

banner109