Sektör Oto Parçacıları
Yayınlama Tarihi 22 Ağustos 2010
Telefon 0 322 228 08 24
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/cikma-oto-yedek-parcalari-7321.html
ÇIKMA OTO YEDEK PARÇALARI

Adres:     Yurt Mh. Kıyıboyu Cd. No:210 ADANA
Telefon:     0 322 228 08 24
Faks:     0 322 228 08 74
Cep1:     0 530 772 07 97
Cep2:     0 533 696 91 61
E-mail:     [email protected]
E-mail:     [email protected]



MEKANİK OTO ÇIKMA YEDEK PARÇA

Mekanik, kuvvetlerin etkisi altındaki cisimlerin denge durumunu veya hareketini inceler.

Mekanik tasarım özellikle son yıllarda çok büyük önem kazanmıştır. Hangi sektörde olduğuna bakılmaksızın, geliştirilen her yeni ürün için mekanik tasarım faaliyetleri gerekmektedir.
Mekanik Bölümümüzde kaliteyi hız ile birleştirmenin ve bunu müşteri memnuniyetine dönüştürmenin haklı gururunu yaşamaktayız

Müşterilerimizin ürün kalitesini ve verimliliğini arttıracak nitelikte standartlara uygun ve kaliteli ürün sunmaktır.

Servisimizde (Motor bakımı, Fren bakımı,Ön Takım,Şanzıman, Diferansiyel,vs) branşında uzmanlaşmış mekanikerler tarafından aracınıza orjinal veya muadili yedek parça kullanımı ile aracınız test edilerek sizlere teslim edilecektir.
Her geçen gün kendini geliştirmekte olan servisimiz, aracınızla ilgili teknik bilgi sahibi mekanik personeli ile sizlere kusursuz hizmet sunmayı kendisine her zaman bir görev olarak benimsemiştir.

Servisimizde,  konusunda uzman mekanikerler tarafından aracınıza, orijinal yedek parça kullanımı  ile aracınız dört dörtlük test edilerek sizlere teslim edilmektedir.Kusursuz hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön plana alarak modern  ekipman ve cihazlar ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz.Mekanik bölümümüzde kaliteyi hız ile birleştirmenin ve bunu müşteri memnuniyetine dönüştürmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

Servisimizde yaptığımız bazı mekanik işlemler:

Rot millerin değişimi, alt ve üst rotillerin değişimi, rot başlarının değişimi, ön
ve arka amortisörlerin değişimi, ön tablo fişeklerinin değişimi, arka dingil fişeklerinin değişimi, direksiyon kutusu tamiri, ön ve arka aks ve aks bilyelerin değişimi, ön ve arka poryaların ve porya bilyelerinin değişimi.

Aracınızın ne tür bakıma ihtiyacı olursa olsun özel servis danışmanımız hizmete hazır durumdadır.
Şikayetlerinizi danışmanımızla genel olarak paylaştıktan sonra aracınızın emin ellerde bakım ve onarımı yapılmaya başlanır.
Mekanik - periyodik bakım ünitesi unutmayınız ki,   araçlarınızın periyodik bakımlarını zamanında yaptırarak aracınızın ömrünün uzamasına ve doğabilecek arızaların önüne geçmiş olursunuz.

Mekanik Aksam Parçalarından Bazıları;

Komple motorlar - Kıranklar - Komple motorlar - Kıranklar - Biel kolları - Manifordlar Turbolar - Otomatik şanzumanlar - Tiriptonik şanzumanlar - Manuel şanzumanlar Silindir kapakları - Eksantirik milleri - Defransiyeller - Enjektörler - Dreksiyon Kutuları Dresksiyon Pompaları - Biel kolları - Manifordlar - Turbolar - Otomatik şanzumanlar  Tiriptonik şanzumanlar - Manuel şanzumanlar - Silindir kapakları  - Eksantirik milleri Defransiyeller - Enjektörler - Dreksiyon Kutuları - Dresksiyon Pompaları



 KAPORTA OTO ÇIKMA YEDEK PARÇA

Motorlu taşıtların motor, sürücü, yolcu vb. bölümlerini örten, arabanın önünü ve tamamını kaplayan dış örtüdür.

Kaza sonrası meydana gelen hasar için bir telefon etmenizin yeterli olduğu servisimizde aracınızın kaza mahallinden çekilmesi, sigorta şirketiyle bağlantıları, eksper çağırılması, kaza hasar ekspertizinizin yapılması ve aracın onarımının yapılıp adresinize teslim edilmesi tarafımızdan en hızlı bir şekilde bu sıkıntılı zamanınızda sizi rahatlatarak titizlikle yapılmaktadır.
Sigorta şirketinin verileri dahilinde aracınız kaporta bölümümüzde en yeni modern teknolojik donanımlar (doğrultma, düzeltme, puntolama vs.) gibi makineler ve orjinal yedek parça desteği ile birleştirilerek en kısa süre içerisinde teslimata hazırlanmaktadırlar.

Kaza sonrası aracınız, tarafımızdan onaylı bir şasi ölçüm ve doğrultma sistemince ölçülür, kontrol edilir ve gerekli onarımlar gerçekleştirilir. Yalnızca orijinal yedek parçalar kullanılır; bu da yüksek güvenlik, kalite ve çevre gereksinimlerinin karşılanması demektir.

Hasarlı araçlarınız kaporta departmanımızda en kısa sürede boya aşamasına getirilip boya bölümüne sevk edilir. Kaporta departmanımızda aracınıza orjinal olmayan hiç bir parçanın montajı yapılmamaktadır.

Kaporta - Boya bölümlerinin yer aldığı merkezimizde aracınızın hasarı, son teknolojilerden yararlanılarak hızlı ve garantili bir şekilde onarılmaktadır.

Servisimizde birçok marka aracın kaporta hizmetlerini, araçların kalitesine uygun şekilde vermekteyiz. Bünyemizde bulunan uzman personel ve teknik donanım ile tüm kaporta hasarlarına profesyonel çözümler üretilmektedir.

Profesyonel ekipman ve uzman kadroyla hasarlı otomobiller dahi ilk günkü özenli haline geri döndürülebilmekte; her model için ayrı jigler kullanılarak milimetrik ayrıntılarda düzeltmeler yapılabilmektedir. İşlemlerin tüm aşamaları pozitif basınçlı, ısı, nem ve rentilasyon yönünden klimatize edilmiş özel kabinlerde uygulanmaktadır.

Araçların kaportalarında meydana gelen küçük hasarlar (yumurta göçükler, vs.), aracın boyasına herhangi bir zarar vermeden %95 başarı oranı ile onarılmaktadır

Geçen zaman içine kendimizi sürekli geliştirerek teknolojik ve yeni sistem araçların kaporta ve boya işçilikleri hususunda zamanın gereksinimleri doğrultusunda müşteri memnuniyetine bağlı kalarak araç ve müşteriyi koruyarak çalışmaktayız.

Kaporta Aksamı Parçalarından Bazıları;
Dolu Kapılar - Boş Kapılar - Kesme Tavanlar - Tavan Sanrufları - Kaput - Bagaj Kapakları - Tamponlar - Panjurlar



ELEKTRİK OTO ÇIKMA YEDEK PARÇA

Elektrik Aksamı Parçalarından Bazıları;
Klima Kompresörleri - Marş Dinamosu - Şarz Dinamosu - Hava Debi Metreleri - Elektirik Tesisatları - Motor Beyinleri - Enjeksiyon Beyinleri - Air Bag ve Beyinleri - Karisör Beyinleri - Km Saatleri -Torpidolar -Farlar -Staplar -Sinyaller -Sisler


JANT & LASTİK OTO ÇIKMA YEDEK PARÇA

Değerli sürücüler, kullandığımız araçlara gösterdiğimiz özen; periyodik bakım, temizlik vs. çok önemlidir. Aynı şekilde kullandığımız aracın lastiklerine özen göstermek hepimizin emniyeti için şarttır.
Gerek emniyetimiz, gerek lastiğinde uzun ömürlü olabilmesi açısından, lastiklerimizi düzenli olarak kontrol ettirmeliyiz. Lastiklerin ömrünü etkileyen çeşitli faktörler bulunmaktadır. Bunlar:

Yolların durumu; zemin
Aracın özellikleri; beygir gücü, ağırlık
İklimsel şartlar; sıcaklık, yağış
Araç kullanma tarzı; patinaj, sert fren, sürat
Aracın mekanik durumu; fren, rot, amortisör
Lastik basıncı
Doğru lastik seçimi

Görüldüğü gibi bazı şartlarda müdahale şansımız olmadığı halde ( yol, iklim ) gerek araç, gerek lastik kontrol ve bakımı ile aynı zamanda doğru lastik seçimi hem emniyet hem de uzun ömür mümkündür.

Üzerinde durulması gereken bir diğer konuysa lastiğe uygun olan jantı seçmektir. Tubeless lastikle kenarları düzgün tubeless jant kullanılmalıdır.

Servisimiz dahilinde bulunan oto lastik bakım-onarım ve satışı ile araçlarımıza uygun lastiklerin takılması, bakım-onarımının yapılması için gereken teçhizat ve personelimiz ile oto lastik konusunda sorunların çözümünde hizmet vermekteyiz.

Firmamız kalite, dürüstlük ve özgüvende Türkiye genelinde isim yapmış firmalar arasında kendi kurumsal kimliğini oturtmayı başarmıştır. Tek amacımız ve ilkemiz ‘‘koşulsuz %100 müşteri memnuniyeti’’ hedefimizi ‘‘sözde değil özde gerçekleştirmektir.’’ prensibiyle hareket etmekte olduğumuzu siz değerli müşterilerimize iletmek isteriz.

Tecrübeli ve bilgili personelimiz ile
Modern, çağdaş ve en son teknolojik cihazlar ile donatılmış servislerimizde,
Kaliteli markalar ve geniş ürün yelpazemiz ile

                     
Sizi Hayata, Aracınızı Yola Bağlıyoruz…

Jant Lastik Parçalarından Bazıları;
Çelik Jantlar - Çıkma Çelik Jantlar - İkinci El Çelik Jantlar - Çıkma Lastikler, İkinci El Lastikler - 2. El Lastik



 AKSESUAR OTO ÇIKMA YEDEK PARÇA

Oto Aksesuar Parçalarından Bazıları;
Görüntü ve Ses Sistemleri, Xenon Farlar, Koltuklar, Döşeme, Eksoztlar, Modifiyeli parçalar, Göstergeler ve Özel Kaporta aksesuarları


YEDEK PARÇA GRUPLARI
Alfa Romeo Oto çıkma Yedek Parça Alfa Romeo Oto Yedek Parça
Audi Oto çıkma Yedek Parça Audi Oto Yedek Parça
Bmc Levent Oto çıkma Yedek Parça Bmc Levent Oto Yedek Parça
Bmw Oto çıkma Yedek Parça Bmw Oto Yedek Parça
Chery Oto çıkma Yedek Parça Chery Tiggo Oto Yedek Parça
Chevrolet Oto çıkma Yedek Parça Chevrolet Oto Yedek Parça
Citroen Oto çıkma Yedek Parça Citroen Oto Yedek Parça
Chrysler Oto çıkma Yedek Parça Chrysler Oto Yedek Parça
Dacia Oto çıkma Yedek Parça Dacia Oto Yedek Parça
Daewoo Oto çıkma Yedek Parça Daewoo Oto Yedek Parça
Daihatsu Oto çıkma Yedek Parça Daihatsu Oto Yedek Parça
Dodge Oto çıkma Yedek Parça Dodge Oto Yedek Parça
Fiat Oto çıkmaYedek Parça Fiat Oto Yedek Parça
Ford Oto çıkma Yedek Parça Ford Oto Yedek Parça
Honda Oto çıkma Yedek Parça Honda Oto Yedek Parça
Hyundai Oto çıkma Yedek Parça Hyundai Oto Yedek Parça
isuzu Oto çıkma Yedek Parça Isuzu Oto Yedek Parça
iveco Oto çıkma Yedek Parça Iveco Oto Yedek Parça
jaguar Oto çıkma Yedek Parça Jaguar Oto Yedek Parça
Jeep Oto çıkma Yedek Parça Jeep Oto Yedek Parça
Kia Oto çıkma Yedek Parça Kia Oto Yedek Parça
Lada Oto çıkma Yedek Parça Lada Oto Yedek Parça
Land Rower Oto çıkma Yedek Parça Land Rower Oto Yedek Parça
Mazda Oto çıkma Yedek Parça Mazda Oto Yedek Parça
Mercedes Oto çıkma Yedek Parça Mercedes Oto Yedek Parça
Mini Cooper Oto çıkma Yedek Parça Minicooper Oto Yedek Parça
Mitsubishi Oto çıkma Yedek Parça Mitsubishi Oto Yedek Parça
Nissan Oto çıkma Yedek Parça Nissan Oto Yedek Parça
Opel Oto çıkma Yedek Parça Opel Oto Yedek Parça
Peugeot Oto çıkma Yedek Parça Peugeot Oto Yedek Parça
Proton Oto çıkma Yedek Parça Proton Oto Yedek Parça
Renault Oto çıkma Yedek Parça Renault Oto Yedek Parça
Rover Oto çıkma Yedek Parça Rover Oto Yedek Parça
Seab Oto çıkma Yedek Parça Seab Oto Yedek Parça
Seat Oto çıkma Yedek Parça Seat Oto Yedek Parça
Skoda Oto çıkma Yedek Parça Skoda Oto Yedek Parça
Subaru Oto çıkma Yedek Parça Subaru Oto Yedek Parça
Suzuki Oto çıkma Yedek Parça Suzuki Oto Yedek Parça
Tata Oto çıkma Yedek Parça Tata Oto Yedek Parça
Toyota Oto çıkma Yedek Parça Toyota Oto Yedek Parça
Volvo Oto çıkma Yedek Parça Volvo Oto Yedek Parça
Volkswagen Oto çıkma Yedek Parça Volkswagen Oto Yedek Parça
YEDEK PARÇA
yedek parça   Orjinal Sıfır,Yan Sanayi Orjinal Çıkma Parçaları
firmamızdan temin
edebilirsiniz.
yedek parça   Bütün markaların yedek parçalarını firmamızdan
temin edebilirsiniz.


 KARGO İLE GÖNDERİM YAPTIĞIMIZ ŞEHİRLER
adana çıkma parça Adana   Bingöl çıkma parça Bingöl   Gaziantep çıkma parça Gaziantep   kırklareli çıkma parça Kırklareli   rize çıkma parça Rize
adıyaman çıkma parça Adıyaman   bitlis çıkma parça Bitlis   giresun çıkma parça Giresun   kırşehir çıkma parça Kırşehir   sakarya çıkma parça Sakarya
afyon çıkma parça Afyon   bolu çıkma parça Bolu   gümüşhane çıkma parça Gümüşhane   kilis çıkma parça Kilis   samsun çıkma parça Samsun
ağrı çıkma parça Ağrı   burdur çıkma parça Burdur   hakkari çıkma parça Hakkari   kocaeli çıkma parça Kocaeli   siirt çıkma parça Siirt
aksaray çıkma parça Aksaray   bursa çıkma parça Bursa   hatay çıkma parça Hatay   konya çıkma parça Konya   sinop çıkma parça Sinop
amasya çıkma parça Amasya   çanakkale çıkma parça Çanakkale   ığdır çıkma parça Iğdır   kütahya çıkma parça Kütahya   sivas çıkma parça Sivas
ankara çıkma parça Ankara   çankırı çıkma parça Çankırı   ısparta çıkma parça Isparta   malatya çıkma parça Malatya   şanlıurfa çıkma parça Şanlıurfa
antalya çıkma parça Antalya   çorum çıkma parça Çorum   istanbul çıkma parça İstanbul   manisa çıkma parça Manisa   şırnak çıkma parça Şırnak
ardahan çıkma parça Ardahan   denizli çıkma parça Denizli   izmir çıkma parça İzmir   mardin çıkma parça Mardin   tekirdağ çıkma parça Tekirdağ
artvin çıkma parça Artvin   diyarbakır çıkma parça Diyarbakır   kahramanmaraş çıkma parça Kahramanmaraş   mersin çıkma parça Mersin   tokat çıkma parça Tokat
aydın çıkma parça Aydın   düzce çıkma parça Düzce   karabük çıkma parça Karabük   muğla çıkma parça Muğla   trabzon çıkma parça Trabzon
balıkesir çıkma parça Balıkesir   edirne çıkma parça Edirne   karaman çıkma parça Karaman   muş çıkma parça Muş   tunceli çıkma parça Tunceli
bartın çıkma parça Bartın   elazığ çıkma parça Elazığ   kars çıkma parça Kars   nevşehir çıkma parça Nevşehir   uşak çıkma parça Uşak
batman çıkma parça Batman   erzincan çıkma parça Erzincan   kastamonu çıkma parça Kastamonu   niğde çıkma parça Niğde   van çıkma parça Van
bayburt çıkma parça Bayburt   erzurum çıkma parça Erzurum   kayseri çıkma parça Kayseri   ordu çıkma parça Ordu   yalova çıkma parça Yalova
bilecik çıkma parça Bilecik   eskişehir çıkma parça Eskişehir   kırıkkale çıkma parça Kırıkkale   osmaniye çıkma parça Osmaniye   yozgatçıkma parça Yozgat
                        zonguldak çıkma parça Zonguldak