Sektör Restaurant
Yayınlama Tarihi 21 Haziran 2016
Telefon 05370103858
Resmi Web Sitesi http://www.cigkofte.gen.tr
Çiğköfte Gen Tr

Atatürk mahallesi Güler sokak No:2/45 Ümraniye İstanbul

Tel. : 0537 010 38 58

Internet üzerinden çiğ köfte siparişi verebileceğiniz www.cigkofte.gen.tr ile günlük olarak üretilip günlük olarak gönderilen etsiz çiğ köfteler kapınıza kadar gelir. Etsiz çiğ köfteler özel vakumlu ambalajlarıyla paketlenir, sıcağa ve bozulmalara karşı geliştirilmiş buz akülü sistem ile muhafaza edilir ve size en lezzetli çiğ köfteyi tüketmek kalır.

cigkofte.gen.tr ile bütçeniz sarsılmaz. Herhangi bir çiğ köfte dükkanı 1 kg çiğ köfteyi 25-30 TL ye satarken cigkofte.gen.tr den 5 TL ye alabilirsiniz. Özel vakumunda bulunan çiğ köfteyi buz dolabında saklayıp dilediğinizde çıkartıp ilk üretildiği andaki tazeliğiyle tüketebilirsiniz.

Çiğ köftemizde kullandığımız tüm baharat, bulgur ve salça Türkiye'nin önde gelen firmalarından tedarik edilmektedir. Çiğköfteler, ISO 9001 ve ISO 22000 onaylı tesiste, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı denetiminde üretilmektedir.

Hijyenik koşullarda üretilen çiğ köfteler hijyenik şekilde paketlenmekte ve beklemeden aynı gün gönderilmektedir. cigkofte.gen.tr den verdiğiniz siparişler günlük olarak üretilip günlük olarak gönderilmektedir. Bu şekilde çiğköftecilerde yediğiniz çiğ köftelerden bile daha taze çiğ köftelere ulaşmış olursunuz.

cigkofte.gen.tr de ürünlerin bu kadar ucuz olmasının nedeni direkt üretimden tüketiciye ulaştırılmasıdır. Arada herhangi bir toptancı, çiğ köfte dükkanı veya satıcı yer almamaktadır. Çiğ köfte dükkanlarının satın aldığı fiyatlardan çiğ köfte almak için cigkofte.gen.tr ye girip sipariş verebilir, ödemelerinizi kredi kartı veya Havale/EFT ile yapabilirsiniz.

Tüm Türkiye'den sipariş verilebilir. cigkofte.gen.tr den gelen siparişler (saat 14:00 e kadar) aynı gün üretilip aynı gün gönderilir. Türkiye'nin büyük bölümüne ertesi günü teslim edilir.