Sektör Ev Yemekleri
Yayınlama Tarihi 08 Eylül 2015
Telefon 0216 339 18 26 – 27
Resmi Web Sitesi http://www.cevizagaci.com.tr/
CEVİZ AĞACI

Muhittin Üstündağ Cd. No:85 Koşuyolu / İstanbul – Türkiye

Tel: 0216 339 18 26 – 27
Fax: 0216 339 18 33


E-Posta: [email protected]



Hakkımızda
Ceviz Ağacı - Koşuyolu


Koşuyolu'na yeni bir renk getiren ve konforlu bir ortam sunan Ceviz Ağacı, Kasım 2008'de açıldı. Ceviz Ağacı, rahat atmosferi, eşsiz kahvaltıları sabah kaçamakları, göze ve damağa hitap eden lezzetli yemekleri, güleryüzlü personeli ile kısa zamanda Koşuyolu sakinlerinin beğenisini kazandı.

Siz değerli misafirlerimizin beğenisi ve beklentileri doğrultusunda sürekli değişen ve gelişen Ceviz Ağacı, çay ve kahvenin yanısıra, size özel tatlı tuzlu, profiterol, pasta ve hamburgerleri, dünya mutfaklarının eşsiz tatlarıyla ve sıcak atmosferiyle, keyifli saatler geçirmek istayaceksiniz, ister wireless bağlantı ile internette girebileceğiniz, ister günlük gazateleri, dergileri okuyabileceğiniz adres olmaya devam ediyor.

Bir başarı hikayesi;
Levent Yüksel


1972'de İstanbul'da doğan Levent Yüksel, yaklaşık yarım asırdır başarıyla pastacılık mesleğini sürdüren babası İhsan Yüksel'den aldığı el ve destek ile Ceviz Ağacı Koşuyolu'nda bayrağı bir adım daha yükseğe taşımayı başarmıştır. Mesleğe aile işletmesi olan Levent Pastanesi'nde başlayan Yüksel, PASTA TASARIMCILIĞI konusunda büyük aşama kaydederek sektörde kazandığı profesyonel birikimini, Ceviz Ağacı Koşuyolu'nda tamamı ile kendi tasarımıyla yaptığı dekorasyon, ve özel çeşitleriyle beğeninize sunulmuştur.

banner110

banner109