Sektör Mimarlar
Yayınlama Tarihi 11 Haziran 2018
Telefon 0216 498 89 81
Resmi Web Sitesi https://www.celikcatimodelleri.com
Çelik Çatı Modelleri

Samandıra, İstanbul

TEL. : 0216 498 89 81

İhtiyaçların ve taleplerin değiştiği günümüzde, gereksinimleri karşılamak için daha akılcı yöntemler belirlenmelidir. Teknoloji daima insanlığın refah seviyesini arttırmaya yönelik geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam edecektir. Sektördeki firmalar, hizmetlerini daha ucuza müşterileriyle buluşturup alanındaki firmalarla rekabet edebilmeyi hedeflemektedir. Bu doğrultuda yenilikçi fikirlere, zihinlere ve bu fikirlere gereken önemi gösterecek tasarım ekibine ihtiyaç duymaktadır. Tasarım vazgeçilmez bir sanattır. Bugün büyük marka olmayı başarmış firmaların temelinde hizmet odağı kalite olan anlayış yatmaktadır. Dolayısıyla kalitenin bulunmadığı tasarımların ergonomik ve sürdürülebilir olmayacağı hususu çok açıktır.

Firmamız için kalite kavramı, alınan performansın beklentileri karşılamasıdır. Firmamızın müşterilerimizin beklentilerini karşılamakla birlikte memnuniyetlerini ve beklentilerini yükseltmelerini temin ediyoruz. Tasarımlarımızda yeterli olacak dayanımın, uygulayacağımız doğru mühendislik metodları ile ekonomisini ön planda tutacak olan yatırımlarla gerçekleşebileceğini gösteriyoruz. Bu anlayış ile yapmış olduğumuz mühendislik hizmetlerinimizin yüksek kalite anlayışıyla sunuyoruz.

Firmamızın, ergonomik, sürdürülebilir ve güvenli tasarım kriterleri ve metodlarını kullanarak müşterilerimizin talepleri ışığında gereken projelendirme çalışmalarını yapmaktadır.

banner110

banner109