Sektör Halı Yıkama Fabrikaları
Yayınlama Tarihi 19 Aralık 2019
Telefon 05511441710
Resmi Web Sitesi https://www.metropolcamihalisi.com/
Cami Halısı Fiyatları
Cami Halısı Fiyatları kullanılan ipliğin cinsine göre farklılık gösterebilir. Örnek verecek olursa naturel desenli bir halı satın alırsanız fiyatları uygun olabilir. Öte yandan, alev almaz yün cami halıları farklı model ve renk seçenekli bir halı fiyat bakımından daha yüksektir.
Kuruluşundan günümüze kadar kalite ve müşteri memnuniyetini baz alarak ürettiğimiz Cami Halısı ve duvardan duvara cami halıları üretmenin ve yerli üretimi kullanmanın gururunu yaşamaktayız.
Göbekli Cami Halısı
Bu halıların ortak özelliği, geometrik olarak desenlerin bir uyum içerisinde halının ortasından bir köşeye kadar uzanıyor olmasıdır.
Saflı Cami Halısı
İbadet alanının zemin ölçüsü ne kadar ebatlarda olursa olsun, cemaatin düzenli ve nizami bir şekilde namaz kılmalarını sağlar.
Seccadeli Cami Halısı
Tıpkı saflı cami halıları gibi, seccadeli cami halıları da, cemaatin ibadet yaparken bir nizam ve düzen içinde yapmasına yardımcı olur.
Farklı Zemin Türlerine Uygun ve Konforlu Kullanım Opsiyonları
Cami halılarını kullanışlı kılan bir diğer özellik ise farklı zemin türlerinde rahatlıkla kullanılabilecek olmasıdır.
Sayısız ürün çeşidi ve uygun fiyat avantajlarıyla sunduğumuz ödeme koşullarından ötürü bizi tercih etmeniz cami halısı sektöründe sizin için uygun olacaktır.
Zemin döşemesi ve mimarideki tamamlayıcı unsur olan cami halısı estetik ya da konfor olarak ibadethanelerin en dikkat çekici dekor ürünüdür. Bu yüzden, cami halıları tercihinde estetiğe ve rahatlığa dikkat ederler.
Cemaatin ibadetlerini rahat bir şekilde yapmaları amacıyla inşaa edilmiş ibadethanelere cami denir. Bu sebeple, kutsal yerler olarak görülür ve yapımı ila bakımı aşamasında insanlar çok titiz çalışırlar.
Öte yandan cami halıları temizlemesi kolay, uzun ömürlü ve dayanıklı özel kumaşlar ile renkleri solmayan halılardır. Temizleme sonrası renklerin canlılığını ilk günki gibi koruması çok önemlidir.
Tasarımın
Cami Halısı ile uyumu
Onlarca farklı desen, renk ve kullanılan ham madde çeşidiyle arzu edilen ebatlarda ve uygun fiyatlarda Cami Halısı üretimi yapıyoruz.
Cami halı modelleri farklı kategoriler olarak gruplanırsa, siz kıymetli müşterilerimiz seçimini daha iyi bir şekilde gerçekleştirebilir. Diğer halı modellerinde olduğu gibi cami halı modelleri için de değişik özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler kapsamında halılar gruplandırılmakta ve sizler bu yönde tercihlerinizi belirleyebiliyorsunuz.
Cami Halısı Modelleri ve Özellikleri
Cami halısı çeşitleri içerisinde modellere göre de halı seçenekleri bulunmaktadır. Üretildikleri malzemeye ek olarak üretim modeli de cami halıları için önemli olarak görülmektedir. Ağırlıklı olarak camiler için dokunan halılarda üç model karşımıza çıkıyor;
Saflı cami halısı, camilerde saf düzeninin sorunsuz şekilde sağlanabilmesi için özel olarak dokunan halılardır. İdeal aralıklardaki çizgiler namaz esnasından camide güzel bir görüntü oluşmasını sağlar.
Göbekli cami halısı ise camilerin orta kısmına denk gelecek şekilde büyük bir desene sahip olan halılardır. Özellikle büyük avizeye sahip olan camilerde göbekli cami halı modelleri oldukça iyi uyum sağlamaktadır.
Üçüncü model ise diğer iki modelin birleşimi şeklindedir. Hem saflı hem de göbekli olarak tasarlanan modellerdir. Daha rahat ve düz bir kullanım sunması ve güzel bir görüntü sağlaması ile tercih edilir.
Cami Halısı ile
Estetiğin Bütünlüğü
Cami Halıları olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına en üst seviyede karşılayan firma politikamız sayesinde ürünleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Küflenmeyen, alev almayan, dayanıklı, uzun ömürlü ve estetik cami halıları, her sene farklı motifleriyle sizlerin ilgisini çeken fırsatlar sunar. Cami halısı konusunda sadelik ve Osmanlı figürlerinin bulunduğu birbirinden farklı seçenekler sunulur. Mistik desenleride de bulunduğu geniş renk ve model yelpazesiyle göz dolduran Cami halıları, caminizin ebatına ve cemaatin çokluğuna uygun olarak tasarlanır. Herkesin beğenisine özel cami halısı bulabileceği firmamızda dikkat çeken en önemli husus, halılarımızın leke tutmayan modeller oluşudur.
Kaliteli Cami Halısı Nasıl Olmalıdır?
Zemin döşeme malzemesi kategorisine giren cami halıları, cami ye girerken ilk göze çarpan bir dekordur. Bu dekoru güzel yapan ise, halıdaki desen, ipliğin kalitesi ve motifteki göz alıcı tasarımlardır.
Betonarme zemini kaplamasının dışında cemaatin rahat şekilde ibadet etmesini sağlayan cami halıları kaliteli malzemelerden ipliklerden üretilir. Halının dokusundaki sıklıkla orantılı olan kalite, dokunulduğunda kendini belli eder.
Cami Halısı Seçimi Nasıl Olmalı?
Cami halıları, koruması gereken kalite standardının yanı sıra diğer başka özellikleri de muhteva eder. Bunlardan biri ilgiliuyumlu bir şekilde olmasıdır.
Cami halısı, adeta camiyi tamamlayıcı bir parça olacak şekilde seçilmelidir. Seçilen cami halılarının meydana getirildiği ham maddesi de önem arz eder.
İbadet emek için müslüman toplumların ziyaret ettikleri camiler, yoğun olarak kullanılan ve insan popülasyonunun fazla olduğu yerlerdir.
Cami halıları, böylesi bir yoğun kullanıma maruz kaldığı için hem buraya dini gerekliliklerini yapmaya gelenlerin rahatlığı, hem de kalabalık nedeniyle kısa sürede halının deformasyona uğramaması için kalite standardının düşürülmemesi icap eder.
Buna göre uzun süreli temizlik, uzun ömürlülük ve rahatlık açısından en çok tercih edilen cami halısı ham maddeleri yüzde yüz saf yün, frize, polyemid ve akriliktir.
Websitemiz : https://www.metropolcamihalisi.com/
Tel: 0532 650 73 02

banner110

banner109