Sektör Eczaneler
Yayınlama Tarihi 03 Şubat 2016
Telefon 03124740093
Resmi Web Sitesi http://www.bioderma-urunleri.com/
Bioderma Güneş, Sebium ve Photoderm Ürünleri

Ceyhun Atıf Kansu Caddesi No:137 Balgat/Çankaya


Tel. : 0312 474 00 93

Bioderma Ürünleri Sébium Global oluşumunun bütün aşamalarında oluşumunu ciltinizdeki fazla sebumun için kullanılan doğal bir içeriğe sahip olan bir kremdir. Aynı zamanda nemlendirici içeriğe sahip olduğundan dolayı emilimini artırmak için Sebium H2O ile temizlenmiş cilde uygulanılması daha doğru olucaktır.

Sensibio h2o tüm cilt tiplerine uygun olan ve cildinizi makyaj kalıntılarından arındırıcı ultra hafif bir formüle sahip bir makyaj temizleyicidir.

Normal, kuru ve karma ciltlerin kullanımına uygun olan Sensibio h2o ile temizlenmiş olan cildinize uygulayacağınız bioderma hydrabio Light Cream sayesinde hem cildinizin nem ihtiyacı karşılanmış olup aynı zamanda da su tutma kapasitesi de artmış olucaktır. Bunun yanında göz altına uygulayacağınız Bioderma Sensibio göz kremi ile göz altınızın ihtiyaç duyduğu nem ihtiyacı karşılanırken aynı zamanda da görünümü de ortadan kaldırabileceksiniz.

Özellikle güneş ışınlarını daha dik açıdan aldığımız yaz aylarında cildinize uygulayacağınız Bioderma Photoderm Max Creme SPF 50 Güneş Koruyucu Krem sayesinde cildinizi güneşin zararlı ışınlarından koruyarak gün içerisinde yapmış olduğunuz bakımı tamamlamış olucaksınız.

banner110

banner109