Sektör Restaurant
Yayınlama Tarihi 07 Şubat 2017
Telefon 90(216) 504 60 41
 Beeves Burger & Steakhouse Kurtköy

Millet Cad. Mustafa Akyol Sok. No:13 Dükkan: 231 MVK Work Square İş Merkezi Yenişehir Kurtköy / İSTANBUL
T : +90(216) 504 60 41

TEL. :  0538 543 07 54

E : [email protected]







 Beeves Burger & Steakhouse Kurtköy


Biz Kimiz

Her şeyini kendi üreten, yetiştiren ve sizlere sunan, lezzeti ve servisiyle vaz geçmek istemeyeceğiniz, her geçen gün büyüyen ve büyümek isteyen bir markayız.

Hikayemiz

Beeves hikayesi 2010 yılında şaşkınbakkal Beeves Steakhouse ile başladı. Ama aslında geçmişi çok uzun yıllara dayanan hayvancılık altyapımızda gizli. Yaklaşık 25 yıldır restaurant ve otellere et temini yapmakta olan Budak ailesinin ilk steakhouse ı olarak kurulan Beeves Steakhouse kalitesini Burger konsepti ile de Beeves Burger de ortaya koyuyor. Bütün etlerimizi Gebze ve Kars da bulunan çiftliklerimizde üretmekteyiz.Etlerimizi merkez üretimhanemizde bulunan özel dry age odalarında 28 gün boyunca dinlendirdikten sonra tek tek özel olarak işlenmekte ve el ile üretimlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Üretimden tüketime her şeyi kontrol edebiliyor, Türkiye’nin en sağlıklı, katkısız ve lezzetli burger ve steaklerini de bu sayede sağlayabiliyoruz. Birçok ünlü otel ve restaurant için özel üretim yapmakta ve her bir müşterimize özel hizmet vermekteyiz.

Vizyonumuzu ve girişimciliğimizi hep önceliğimizde tutarak yiyecek içecek sektöründe dünya trendlerini takip ediyoruz.Bu sayede lezzet ve kalitemizi en yüksek seviyede misafirlerimizle buluşturuyoruz. Üretimden tüketime bunu nasıl uygulayıp geliştirebileceğimizi de sürekli araştırıyoruz. Üretim ağımız sadece etlerle sınırlı kalmamakla beraber. Restaurantlarımızda kullandığımız; ekmek,tatlı,sos ve diğer birçok gıda malzemesinide kendimiz üretmekte böylece servis ettiğimiz ürünlerin her noktasına kalitemizi yansıtabilmekteyiz. Bizler için öncelik misafirlerimizin her seferinde aynı lezzet ile buluşabilmeleri hatta ve hatta her yeni ziyaretlerinde daha yüksek kalitede hizmet ile karşılaşmalarını sağlamaktır.