Sektör Hastane - Tıp Merkezleri
Yayınlama Tarihi 21 Temmuz 2010
Telefon 0216 577 71 40 ( 5 Hat )
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/bahriye-ucok-hasta-konuk-evi-adres-ve-telefonlari-6740.html
Bahriye Üçok Hasta Konuk Evi 
Adres ve Telefonları


AİLE HEKİMİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA


Bahriye Üçok Hasta Konuk Evi Hizmete Başladı            
    
Kanserli hastaların kemoterapi, radyoterapi ve ilaç tedavilerinin ardından dinlenmeleri için Ataşehir Belediyesi’nin bağışlarla yaptırdığı Bahriye Üçok Hasta Konuk Evi hizmet vermeye başladı.
    

Kanserli hastaların kemoterapi, radyoterapi ve ilaç tedavilerinin ardından dinlenmeleri için Ataşehir Belediyesi’nin bağışlarla yaptırdığı Bahriye Üçok Hasta Konuk Evi hizmet vermeye başladı.


 
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ATASES projesi kapsamında ki Bahriye Üçok Hasta Konuk Evi'nin ilçe de yaşayan hayırseverlerin bağışlarıyla kurulduğunu açıkladı. Ülkenin en önemli sorunlarından birinin sağlık olduğuna dikkat çeken Başkan Battal İlgezdi, insan sağlığında da teşhis,tedavi ve tedavi sonrası hasta bakımının önemine dikkat çekti. Türkiye'de sağlık sorunlarına çözüm bulmak için hergün yüzlerce vatandaşın İstanbul'a akın ettiğini belirten Başkan İlgezdi, özellikle anadolunun çeşitli illerinden İstanbul'a gelip kanser tedavisi gören hastaların tedavinin ardından bir süre dinlenmeleri gerektiğini vurguladı. Ancak çok sayıda hastanın ekonomik nedenlerle bu olanağı bulamadığına dikkat çeken Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “kentlerine dönemeyen vatandaşlarımızı hastane bahçelerinden parklardan veya hijyen olmayan yerlerde kalmalarını önlemek için Bahriye Üçok Hasta Konukevi'ni hazırladık.” dedi.

 

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdür Vekili Gamze Akkuş İlgezdi de hasta konukevi'nin çalışma ve hasta kabul koşullarına ilişkin şunları söyledi: “ Buraya gelen hastalar önce genel bir sağlık taramasından geçirilecek. Konuk Hastaların ayakta tedavi görmesi şartı aranıyor. Yatarak tedavisi olmadığı için riskli hastaları Hasta Konuk Evimize kabul edemiyoruz.” Küçükbakkalköy Sağlık Ocağı’nın üst katında ücretsiz olarak hizmet veren Bahriye Üçok Hasta Konuk Evi’nde 24 yatak bulunuyor. Hasta Konuk Evi’ne başvurular saat 17.00’a kadar alınıyor.

Daha Fazla Bilgi İçin http://www.atasehirweb.com/magazalarisyerleri.asp?isyeriID=606
                           

banner110

banner109