Sektör Çilingir
Yayınlama Tarihi 18 Ekim 2017
Telefon 05325476315
Resmi Web Sitesi http://www.kayisdagicilingir.net/atasehir-cilingir
Ataşehir Çilingir Anahtarcı

İstanbul, Ataşehir

TEL. : 0532 547 63 15

Ataşehir Çilingir;Servisi olarak sizlere verebildiğimiz en iyi hizmeti sunmaktayız. İş alanlarımızda bazı bölümler zorlu olsa bu işin üstesinden profesyonel ekip kadromuz gelmektedir. Firmamız da her şey tamamen eğitimli ve kadrolu olarak hizmet etmektedir. Aradığınız iletişim numaralarından isteğinizi veya sorununuzu belirtip gerekli iş alanımızdaki hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Ataşehir çilingir firmamızın her türlü kapı açma ve kilit değiştirme hizmetleri verebildiğini ve bu hizmeti 7/24 sunduğunu sizlere belirtmek isteriz. Almış olduğunuz her hizmetin sizlere garantisini sunmaktayız. Ekip çalışanlarımız ise tamamen güler yüz ve sıcak kanlıdır. Aklınızdaki tüm kötü düşünceleri atabilir güvenle bizleri arayabilirsiniz. Çilingir hizmeti saat ve gün dinlemeden çalışmak demektir. Bizde bu işin hakkını gerçekten verenlerdeniz.

Ataşehir Oto Çilingir

Firmamızda her türlü araçlarınız açılmaktadır. Yetkili servis çalışanlarımız ile görüşme sağlarken araçlarınızın marka ve model bilgisini onlara ilettiğinizde gerekli işlemler için malzeme ve ekipler toplanır ve yola koyulurlar. Ataşehir oto çilingir firması olarak birçok otomobil açmaktayız. Asla araçlarınıza zarar verilecek malzemeler veya ustalar kullanmıyoruz.

Bizleri tercih ederek araçlarınızı güvenle açtırabilirsiniz yıllara dayanan iş aşkı ile oto çilingir işinde büyük başarılar elde ederek çalışma alanımızı genişleterek sizlere en iyi hizmeti sunmayı görev edindik. Ayrıca piyasadaki birçok çilingir ustaları veya firmaları bu işin acemisi olup araçlarınıza zarar vermektedir. Bizler Ataşehir oto çilingir servisi olarak sizlere garanti vermekteyiz.