Sektör Temizlik Firmaları
Yayınlama Tarihi 10 Mayıs 2018
Telefon 02125697300
Resmi Web Sitesi http://atahaliyikamaistanbul.com/
Ata Halı Yıkama İstanbul Fabrikaları

Menderes Mahallesi 317 Nolu Sokak No: 22 / A  ESENLER İSTANBUL

TEL. : 0212 569 73 00

Halı yıkama, İstanbul genelinde verdiğimiz hizmet kategorisi olarak en önemli hizmetlerimizden birisidir.

Halı yıkama konusunda en çok tercih edilen firma olarak binlerce tebrik mesajı alan firmayız.

Halı yıkama konusunda tecrübemiz ve kalite anlayışımız yıllardan beri aynı olduğu için Ata Halı Yıkama Fabrikası olarak İstanbul halkımızın gönlünde bir yer edinmiş bulunmaktayız. Özellikle şunu baştan belirtmek isteriz ki halılarınız bizimle güvende ve sağlıklı ortamlarda yıkanmaktadır.

Farklı firmalar gibi halılarınız bekletme havuzlarında kalmadan her halı tek tek ayrı ayrı sularla yıkanmakta ve temizlenmektedir. Bekletme havuzları birkaç halının üst üste birikmesiyle daha çok zararlı hale gelmekte ve birer bakteri yuvasına dönüşmektedir.

Bu yüzden biz bekletme havuzları değil de her halıyı ayrı temiz sularla yıkamakta ve temizlemekteyiz. Ücretsiz servislerimiz aracılığıyla adreslerinizden alınan halılarınız karışmaması için ayrı ayrı barkotlamış olarak fabrikaya getirilir. İlk önce kabaca üzerindeki tozlar, tüyler vb. maddelerden temizlenerek hav alma işlemine tabii tutulurlar.

Son sistem tam otomatik hal yıkama makinalarında yıkanan halılar, halı sıkma makinalarıyla tamamen sudan arındırılarak sadece üzerindeki nemle kalır. Nemli halılar özel yapılmış halı askı aparatlarına yerleştirilerek kurmaya bırakılır. Halı kurutulan yerler toz. Duman, kötü hava vb. etkenlerden uzak özel olarak yapılmış odalardan oluşmaktadır. Bu kış aylarında bunlardan farklı olarak halı kurutma odalarında da aynı işlemi görürler.