Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 18 Ağustos 2010
Telefon 0 312 322 88 48
Resmi Web Sitesi http://www.antaresavm.com.tr/
Antares AVM Alışveriş Merkezi



Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Antares Nedir?

Samanyolu'nda yer alan akrep takım yıldızının "Kızıl Dev" ya da " Kalb Al Akrab" yani " Akrepin Kalbi" olarak anılan en parlak yıldızıdır. Güneşten 60.000 kat daha parlak ve 400 kat daha büyük olan Antares, Samanyolu'nun parlak yıldızları içinde en kırmızı olanlar arasındadır.

Antares; büyüklüğü ve parlaklığı ile Başkent'e yakışan bir merkez olarak, bu ışığı yakın ve uzak çevresine daha şimdiden yaymaktadır. 440.000 m2'lik toplam inşaat alanında; 222.000 m2 kapalı alana sahip dev alışveriş merkezi, 614 konutu kapsayan yaşam kuleleri ve iş merkezi ile sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin gurur duyacağı bir yatırıma "Antares" adı ile imza atılmaktadır.

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi Özellikleri

Büyüleyici...

150 metre genişliğinde 340 metre uzunluğunda 2 ana kata ve 3 ara kata sahip olan Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin toplam kapalı alanı 222.000 m2'dir.

Katlarında; 16 m. genişliğindeki ferah sokak yerleşimi sayesinde her mağazanın eşit koşullarda algılanmasına olanak vermekte ve gün ışığının aydınlattığı alnında, hem ziyaretçilerin hem de mağaza sahiplerinin dış dünya ile bağlarını korumaktadır.

200'ü aşkın mağazası ile 112.100 m2'lik kiralanabilir alana sahip olan Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi; alışveriş koridorları üzerinde konforlu duraklamaların yapılabileceği 3 büyük atriuma sahiptir.

Asansör, yürüyen merdiven ve yaya iniş merdivenleri ile merkez içindeki hareketlilik için alternatifler bulunmaktadır.

Rakipsiz...

Dünya çapındaki güçlü konumunu Türkiye'de de koruyan, gıda ve gıda dışı gruplarda kaliteli ürün yelpazesi ile güven kazanmış alışveriş devi Real Hipermarket'in... Ve zengin ürün grubu ile güvenilir ev yapı marketi Praktiker'in de Ankara'daki 2. mağazaları... Teknolojiyi, tasarım harikası ürünleri, kahverengi ve beyaz eşyada sayısız alternatifi bir arada bulunduran elektronik mağazası...

Eğlenceli...

Çocuk oyun alanı, kendi restaurantı ile 4000 m2'lik Bowling ve Boccia Salonu da her yaştan eğlenceyi içinde barındırmaktadır.

6000 araçlık otopark kapasiteli Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi; ziyaretçilerin giriş ve çıkışlarda büyüklüğüne yaraşan bir rahatlıkla karşılamaktadır.

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin panoramik Ankara manzaralı; 2000 kişilik oturma kapasiteli food court katı ile alışveriş merkezinin dışında yer alan 3 özel restaurantı, herkesin beğenisine uygun lezzetleri ile konuklarını ağırlayacaktır.

Keyifli...

15 salonda aynı anda 3500 kişiye sinema keyfini yaşatacak ve alışveriş merkezi içinden olduğu gibi bağımsız giriş-çıkışı ile de gün boyu sinema severleri ağırlayacak olan modern bir sinema kompleksi de Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni diğer alışveriş merkezlerine göre güçlü kılan özellikleri arasındadır.

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi Sinemaları

AFM Sinemaları : 444 1 236

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi Ulaşım

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ankara'nın kuzeyinde Etlik-Kasalar bölgesinde konumlanmıştır. Alışveriş merkezi yoğunluğunun Başkent'in batısında toplanmış olması, yoğun nufusa sahip ilçelerin sınırları içindeki Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni konumu ile de eşsiz kılmaktadır. Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi dünya standartlarını aşan konsepti ve mimarisi ile Başkent'in alışveriş ve eğlence konusundaki yönünü değiştirecek bir yıldız olarak parlamaktadır.

Caddeler, bulvarlar ve çevre yolları ile sorunsuz karayolu ulaşımına sahip bölgenin, otobüs, dolmuş ve Kızılay - Batıkent metro hattından bağlantılı olarak ulaşım olanağı bulunmaktadır.


Antares AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : Halil Sezai Erkut Cad. Kasalar Mevkii, Etlik, Keçiören - Ankara
Tel.: 0 312 322 88 48
Faks : 0 312 344 11 45
 
 
Antares AVM Alışveriş Merkezi İnternet Sitesi :
www.antaresavm.com.tr















Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi