Sektör Ambalaj Malzemecileri
Yayınlama Tarihi 08 Temmuz 2010
Telefon 0216 324 95 79
Resmi Web Sitesi http://www.alhasambalaj.com/
ALHAS AMBALAJ LTD. ŞTİ.

Şirketimiz 1997 yılında AKİF KEÇELİ tarafından kurulmuştur. Kurulum amacı halkımıza, toptan ve parekende satış yapmak için belli ürünlerimizle herkeze yararlı ürünler satma amacı ile kurulmuştur. Şirketimiz bir aile kuruluşu olmakla beraber, hertürlü kırtasiye ve paketleme ürünleri bulunmaktadır. Her türlü çatal, bıcak, kaşık, plastik ürünleri bulunmaktadır. Her türlü ambalaj malzemesi bulunmaktadır. Özel firma baskılı ürünler yapılmaktadır.

Temel Çalışma Prensiplerimiz Müşteri memnuniyeti kalite hedefimizin odak noktasıdır. İtibarın paradan daha değerli olduğuna inanır, müşterilermizin ihtiyaç ve bekletilerini, kısa sürede, güler yüzle ve kaliteli hizmet ile karşılamak temel hedefimizdir. Satışını yaptığımız ürünlerimizi uygun fiyatlara temin ederek müşterilerimizin hizmetine sunarız.

Müşterilermizin siparişlerine gerekli özeni göstererek ; zamanında, eksiksiz ulaşması amacında yeterli araç ve personel ile hizmek ilkemizdir. Her gün daha iyi olma azmi ve gayreti içisinide dünyadaki yenilikleri ve gelişmeleri takip eder ; öğrendiklerimizi müşterilerimiz ile paylaşmaktan zevk duyarız. Bu kapsamda yeni yatırımcılar vereceğimiz teknik bilgi ile yol gösterirriz. Topluma, insanlığa, ve doğal çevreye yararlı olmak için çaba gösteririz.