Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 17 Ağustos 2010
Telefon 0 242 515 11 34
Resmi Web Sitesi http://www.alanyum.com
Alanyum AVM Alışveriş Merkezi


Alanyum Alışveriş ve Eğlence Merkezi

Alanyum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 21 temmuz 2006 tarihinde kapılarını müşterilerine açmıştır.

Öncelikle Alanya’mızda böyle bir alışveriş merkezi eksikliği tespitimizle beraber bu işin nerede ve ne şekilde yapılabileceği çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız.

Mevcut yerler içerisinde şu an konumlandığımız yer bizim için en uygun olanı kararına vardık. Ayrıca belirtmek isterim ki burası yaklaşık 5 yıl gibi uzun bir süredir atıl duran kaba inşaatı bitmiş ve hiç kimsenin burada bu işin yapılabileceğine dair olumlu tavrı bulunmayan bir binaydı.

Yer tespiti yapıldıktan sonra Alanya’nın nüfusunun gelir gruplarına ayrım segmentasyonunu yapıp buna göre de markaların konumlandırılması yapılmıştır. Bu süreç içerisinde yöresel, ulusal ve uluslar arası, kurumsal yapıya uyum sağlayacak daha önce bu tip AVM lerde bulunan toplam 260 marka ile görüşme yapılmış bunlardan Alanya için en uygun olanlarıyla da kiralama anlaşması yapılmıştır. Bu çok basite indirgenecek bir iş olmamakla beraber bugüne kadar Alanya'da bulunmayan ve Türkiye genelinde tüm alışveriş merkezleri veya caddelerde bulunan en önemli markalardır.


Alanyum AVM Alışveriş Merkezi

Alanyum AVM'nin işletmeye açılmasından sonraki süreçte bu firmaların tamamında çalışan 300 kadar personel çeşitli satış ve hizmet kalitesi eğitimlerinden geçirilmişlerdir. Çünkü Alanyum AVM'nin en önemli kuralı olarak işletme yönetmeliğinde de belirtildiği üzere hizmetin kalitesidir. Sadece biz eğitimleri verdik deyip geri durmamız Alanyum Alışveriş ve Eğlence Merkezi yönetimi olarak söz konusu bile değildir. Günlük veya haftalık olarak meçhul müşteri uygulamaları gibi denetimlerle kontrollerimizi devam ettirmekteyiz. Zaten fiyat standardizasyonu için söylenecek hiçbir şey yok, çünkü Alanyum Alışveriş ve Eğlence Merkezi içindeki markalarda Türkiye’nin herhangi bir yerinden alacağınız ürünün fiyatında değişiklik görmek mümkün değildir.

Bizim için en önemlisi her ne olursa olsun müşteri memnuniyetidir. Bunun içinde sürekli olarak halkımızın tepkisini ölçüp onlardan gelen geri bildirimleri dikkate alarak en mutlu müşteri profilini yakalamak ortak amacımızdır. Şunu da belirtmekte fayda görüyoruz ki o da bireysel kişi veya markaların hizmet kalitesindeki yetersizlikleri anında Alanyum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ne mal edilmemelidir. Bilinmelidir ki yönetim olarak bu tip aksaklıklarında üzerinde hassasiyet göstermekteyiz.

Biz Alanyum Alışveriş ve Eğlence Merkezi olarak Alanya için üstlendiğimiz misyonun farkındayız ve de bu vizyona ulaşmak için her türlü geri bildirime de duyarlı olarak yaklaşıp konuyu sonuçlandırmak için çaba harcamaktayız.

Eğer Alanya’mızın daha yüksek hizmet kalitesine yükselmesini gerçekten istiyorsak Alanyum Alışveriş ve Eğlence Merkezi gibi kurumsal yapılara ihtiyacımız olduğunu unutmamak gereklidir. Alanya’da bir ilki gerçekleştirip böyle bir karmayı sağlayan Alanyum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin bir teşekkürü hak ettiğini düşünmekteyiz.

Alanyum Alışveriş ve Eğlence Merkezi Sinemaları

Alanyum Sinemaları : 0 242 515 21 69
Alanyum AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : Cumhuriyet Mahallesi, Çevreyolu Üzeri, Alanya - Antalya
Tel.: 0 242 515 11 34 - 0 242 515 11 42
Faks : 0 242 515 11 46
 
 
Alanyum AVM Alışveriş Merkezi İnternet Sitesi :
www.alanyum.com













Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi