Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 26 Temmuz 2010
Telefon (0216) 687 11 11
Resmi Web Sitesi http://www.agaoglu.com.tr/
AĞAOĞLU ŞİRKETLER GRUBU Adres  - Telefon - Projeleri

Telefon numarası : (0216) 687 11 11 pbx - Fax: (0216) 470 54 92 - 444 7 777
Adres : Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Kadıköy / İstanbul
ataşehirweb rehberi

 AĞAOĞLU ŞİRKETLER GRUBU Adres  - Telefon - Projeleri

 444 7 777


AĞAOĞLU ŞİRKETLER GRUBU

1981 yılında ilk şirketi olan Akdeniz İnşaat ile faaliyetlerine başlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu; inşaat-gayrimenkul, enerji ve turizm sektörlerinde yatırımlar yapmaktadır.

İnşaat sektöründe bugüne dek 5 milyon metrekareden fazla yapının inşaatını tamamlayan ve satışını gerçekleştiren Ağaoğlu, ülkemizin nitelikli konut üreten en büyük inşaat şirketlerinden biridir. Bugüne dek seçtiği beyaz yakalı olarak adlandırılan, eğitimli ve kültür düzeyi itibariyle yüksek, gelir grubu itibariyle ise B ve B+ olarak tanımlanan alıcı kitlesine hitap eden projeleri geliştirip My konsepti olarak bilinen 11 adet proje de dahil olmak üzere toplam 16 projeyi hayata geçirmiştir.

Yine aynı hedef kitlenin iş yeri ve ofis ihtiyaçlarını da düşünerek, konutun yanı sıra nitelikli ofis ihtiyacına yönelik projeler de geliştiren Ağaoğlu Şirketler Grubu, My Office ve My Prestij projelerini geleceğin finans merkezi olacak Ataşehir'de çok kısa sürede inşaa ederek satışa sunmuştur.

Gayrimenkul sektörünün global krizin etkilerini en ağır şekilde hissettiği 2009 yılı ocak, şubat aylarında Bahçelievler My City projesini satışa sunarak 1 ayda bin adet dairenin satışını gerçekleştirdiği için üniversitelerin işletme ve pazarlama ile ilgili bölümlerince örnek vaka olarak incelemeye alınmıştır. My City Bahçelievler projesi Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Avrupa yakasındaki ilk projesidir.

Ataşehir'de Emlak GYO A.Ş.'nin arazisinde geliştirilen My Word projesi ise tek konsept altında geliştirilen en büyük konut projesi olarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

Ağaoğlu halen 12 bin adet konut inşaatını aynı anda yürütmektedir.

1988 yılından bu yana turizm sektöründe de yer alan Ağaoğlu Şirketler Grubu, Uludağ My Resort Otel'in yanı sıra şehir otelciliğinde de İstanbul'daki My City Otel ve My Village Residence ile hizmet vermektedir. Bodrum'da yapımına başlanan yeni proje, barındırdığı 4 otel, golf sahaları ve villalar ile Ağaoğlu Turizm Şehri, Türkiye'nin en büyük turizm kompleksi olacaktır.

Enerji alanında da faaliyet gösteren Ağaoğlu Şirketler Grubu, özellikle doğal ve temiz enerji kaynağı olan rüzgâr, hidro ve güneş enerjisi projelerine öncelik vererek bu projeler için 1 milyar Euro tutarında yatırımı programına almıştır. Ağaoğlu Şirketler Grubu 2010 yılının Mart ayında Mersin Mut'ta yer alan 33 MW'lık ilk Rüzgâr Enerjisi Santralini 6 ay gibi kısa bir sürede devreye almıştır. Ağaoğlu, 2010 yılı içinde 93 MWlık Şahres Rüzgar Santrali'ni devreye almayı ve 5 yıllık süre zarfında 2 milyar liralık yatırımla 1.000 MWlık kurulu güce ulaşmayı hedeflemektedir.

30 yıla yaklaşan deneyimiyle hizmet verdiği tüm alanlarda değer yaratma hedefiyle hareket eden Ağaoğlu Şirketler Grubu; pek çok ihtiyacın olduğu ülkemizde, özellikle eğitime destek veren projeleriyle sosyal sorumluluk misyonunu da yerine getirmektedir. Ağaoğlu Şirketler Grubu ayrıca, sivil toplum örgütlerince yapılan kültür sanat projelerine ve üniversitelerimizde yapılan bilimsel çalışmalara da destek vermektedir.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı
Ali Ağaoğlu kimdir?


Ali Ağaoğlu,3 Mart 1954′te Trabzon’un Of ilçesinde doğdu. Çok genç yaşlarda iş hayatına atılan Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu kurdu. 27 yıldır inşaat, turizm ve hizmet sektöründeki çalışmalarına devam ediyor. Gruba bağlı Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri, bugüne kadar 1 milyon metrekarenin üzerinde binlerce konut ve villa, oteller, tatil köyleri ve sosyal kulüpler inşa etmiş. 1989 da turizme adım atmış, ilk otelini Uludağ da açmış.

15 yıl İstanbul, Bağdat Caddesi nde kendi yaptığı bir apartman dairesinde oturan Ali Ağaoğlu, 6 yıl önce Nakkaştepe’de site içinde müstakil villaya taşınmış. Boğaz manzaralı bu villa, sade ve kullanışlı eşyalarla döşenmiş. Ali Ağaoğlu, “Yılarca apartmanda oturduk. Ama zamanla güvenlik ön plana geçti. Güvenliği, otoparkı olan bir sitede oturma ihtiyacı doğdu. Bu yüzden Nakkaştepe deki siteye taşındık” diyor.
Üç yıl sonra Ağaoğlu İnşaat Altunizade de My Dream sitesini inşa edince oraya taşınmış. Ancak çok sevdiği ilk gözağrısı villasını da boşaltmamış. My Dream sitesinde ise kendi yaptığı yeni villalar da değil, ikinci derece tarihi eser bir köşkte oturuyor. 90 yıllık köşkü yeniden hayata döndüren Ali Ağaoğlu, artık iki evde birden zamanını geçiriyor. En büyük hobisi bahçede mangal yapmak. Ancak, yoğun iş temposu içinde fazla fırsat bulamamaktan yakınıyor.

Ali Ağaoğlu nun hayatında en fazla yeri çocukları, evleri ve Jaguar ı tutuyor. Yoğun iş temposundan fırsat buldukça Ali Bey, tarihi köşkte 13 yaşındaki kızı Sena, 19 yaşındaki oğlu Alican ile zaman geçiriyor. Köşkün bahçesinde kızı Sena ve köpeği ile oynuyor. Ali Bey, “Çocuklarımla sohbet edip, köpekle oynamak beni rahatlatıyor. Onlarla birşeyleri paylaşarak dinleniyorum” diyor. Alican Ağaoğlu, liseyi İsviçre de okuyor, daha sonra da ekonomi tahsilini İngiltere de yapacak. Sena Ağaoğlu ise eğitimini Özel Irmak Koleji nde sürdürüyor.

Hızlı otomobil kullanmayı sevdiğini söyleyen Ali Bey in diğer tutkusu da Jaguar ı… Şirket merkezinden şantiyelere, evinden iş görüşmelerine gidip gelirken genellikle Jaguar ın direksiyonuna kendisi geçiyor. Sadece, trafiğin yoğun olduğu saatlerde şöförünü yanına alıyor.

Zaman zaman Kilyos’taki çiftliğine kendini attığını söyleyen Ağaoğlu, şöyle konuşuyor: “Doğayı ve hayvanları çok seviyorum. Kilyos taki çiftliğimde sebze meyve yetiştirmeyi seviyorum. Hayvanlarla ilgilenmek beni dinlendiriyor. Çiftlikte kuşlarım, ördeklerim, tavus kuşlarım, ineklerim, koyunlarım var.

Ali Ağaoğlu, Ağalara yakışır şekilde yaşıyor.Ali Ağaoğlu’nun Vaniköy’de 1.500 metrekare bahçe içinde 800 metrekare inşaat alanı yalı. Bentley, Ferrari ve Rolls Royce gibi markalarında aralarında bulunduğu 10 milyon TL’lik otomobil garajı var. Cep telefonu terchi 24 bin dolar değerinde Vertu.



Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesini yapacağım

Ağaoğlu, İstanbul Ayazağa’ya Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesini yapmak için kolları sıvadı.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatrım Ortaklığı (GYD) tarafından geçen ay İstanbul Ayazağa‘daki dev arsa için açılan ihaleyi 1 milyar 203 milyon TL’lik arsa payı teklifiyle kazanan Yeşil İnşaat ve Metal Yapı‘nın başını çektiği 5′li konsorsiyum, Emlak GYO’ya 180 milyon TL’lik ön peşinatı ödeyemeyerek, 24 milyon 400 bin TL’lik teminatı yakmıştı. İhalede ikinci en iyi teklifi ise 3 milyar 250 milyon TL toplam satış geliri, 1 milyar 153 milyon 750 bin TL’lik Emlak GYO payıyla Ağaoğlu Grubu şirketlerinden Akdeniz İnşaat vermişti.

Ali Ağaoğlu, gelişmeler sonrası ihale ile ilgili herhangi bir finans sıkıntıları olmadığının altını çizerek, “Biz bir işe girerken hesabımızı iyi yaparız, altından kalkamayacağımız hiçbir işe girmeyiz” diye konuştu.

“İstanbul’un simgesi olacak”

En yüksek teklifi veren grubun çekilmesi sonrası ihale süreci ile ilgili şifahi bilgi aldıklarını, şartname gereği tebligat kendilerine ulaştığında gereğini yapacaklarını açıklayan Ali Ağaoğlu, dev arsada “Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük gayrimenkul projesini” yapacaklarını söyledi.

Ağaoğlu, “İstanbul’a yaraşır, şehrin simgesi olacak bir projeye imza atacağız. Mimarlarımızı zaten konuyla ilgili görevlendirmiştik, çalışmaları tamamlayıp ses getirecek bir proje inşa edeceğiz” dedi. İmar planlarında 241 bin 905 metrekare yüzölçümüne sahip arsanın 193 bin 900 metrekaresi konut alanı olarak yer alıyor. Bu alanın 2.2 emsal değeri bulunduğu için üzerine 426 bin 580 metrekare inşaat alanı bulunuyor. Ali Ağaoğlu, karma bir proje planladıklarını, alışveriş merkezleri, konut alanlar ve ofis binalarıyla dev bir proje inşa edileceğini söyledi.



Ağaoğlu'nun 1982-2009 yılları arasında gerçekleştirdiği diğer projeler :

1982 İstanbul / Kilyos(6 Villa)
1985 İstanbul / Erenköy (192 Daire)
1987 İstanbul / Yakacık (392 Daire)
1988 İstanbul / Pendik (208 Daire)
1988 İstanbul / Suadiye (24 Daire)
1989 İstanbul / Kadıköy (85 Daire)
1990 İstanbul / Acıbadem (48 Daire)
1992 İstanbul / Acıbadem (2 Villa)
1994 İstanbul / Şile Evleri (200 Villa)
1995 Bursa / Uludağ My Resort
2000 İstanbul / Ümraniye My City (592 Daire ve 6 Villa)
2003 İstanbul / Samandıra My Village (116 Villa ve 176 Konak Daire)
2004 İstanbul / Altunizade My Dream (23 Villa ve 1 Tarihi Konak)
2004 İstanbul / Çengelköy My Home (36 Villa)
2005 İstanbul / Ümraniye My Town (560 Daire)
2006 İstanbul / Çekmeköy My Country (159 Villa ve 112 Konak Daire)
2007 İstanbul / Ataşehir My World (3636 Daire)
2007 İstanbul / Ümraniye Eltes Güneşi (1111 Daire)
2007 İstanbul / Ümraniye My City Hotel
2007 İstanbul / Kartal My Village Residence
2008 İstanbul / Ümraniye Eltes Gold Residence (231 Daire)
2008 İstanbul / Çekmeköy My Roseville (27 Villa)
2009 İstanbul / Bahçelievler My City (1220 Daire)
2009 İstanbul / Ataşehir My Towerland - Sky Towers (420 Daire)
2009 İstanbul / Ataşehir My Prestige (122 Ofis)
2009 İstanbul / Ispartakule My Town (583 Daire)
2009 İstanbul / Güneşli My Residence 212 (503 Daire)



VİZYON
Temeli insana ve doğaya saygı olan, bireyin doğallığıyla bağını koparmadan modernlik, mimari ve teknolojiden üst düzeyde faydalanmasını sağlamak ve bu sayede Yaşam Mimarlığı felsefemizi, tüm dünyaya örnek oluşturacağımızı gözden kaçırmadan yaşam pratiğine aktarmak.


MİSYON
İnsanın ilk çağlardan beri süregelen yuva ihtiyacını, ona doğal ve modern olanaklarla çevrelenmiş olarak sunmak.
Öncelikle sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerle bağını eksiksiz kurarak, doğal yuva ihtiyacını sağlam bir zemine oturtmak.
Sonra modernlik, mimari mükemmellik ve teknolojinin akıllı kullanımıyla insanı geleceğe taşımak ve böylelikle yüceltmek.
Gelecek kuşakların doğayı korumayı öğrenecek ve öğretecek bireyler olarak yetişmesini sağlamak.



Ağaoğlu Marka Değerleri

Ağaoğlu Marka Değerleri, faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde, birlikte çalıştığımız müşterilerimize ve iş ortaklarımıza kattıklarımızla birlikte; koruduklarımız, geliştirdiklerimiz ve yeniden yarattıklarımız aracılığıyla toplumumuza kattığımız değerlerin bütünüdür.
Sahip olduğumuz tüm kaynakları müşterilerimizin ihtiyaçları, beklentileri ve memnuniyetleri doğrultusunda kullanmak
Projelerimizle şehrin çevresel, tarihsel ve kültürel dokusuna uyum sağlamak
Yönetici kadromuz, teknik ve idari personelimiz ile çağın mimari gereklerini yerine getirerek, hitap edilen toplum değerlerine uygun yaşam alanları üretmek
Toplumsal yaşam standartlarının iyileştirilmesine ve geliştirilmesine hizmet etmek
İleri teknolojiyi, doğru çözüm ortaklarını, kaliteli malzeme kullanımını, titiz mimarlık ve mühendislik hizmetlerini aynı potada eriterek, tüm projelerimize uygulamak
Sürekli üretkenlik politikamızla yeni istihdam alanları yaratarak, ekonomiye katkıda bulunmak
Çarpık ve kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için Kentsel Dönüşüm Projeleri�ne destek vermek
Gerek doğal afetler gerek asayiş açısından güvenli yaşam alanları inşa etmek


Ağaoğlu İlkeleri
    
Hızlı ve kaliteli üret, yaşama değer kat.
Doğal dokuyu koru, yaşama saygı göster.
Hizmet sürekliliğini sağla, yaşama destek ol.
Bina mimarı değil, yaşam mimarı ol.

   
Genel Müdürlük

Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Kadıköy / İstanbul
Tel: (0216) 687 11 11 pbx - Fax: (0216) 470 54 92
E-Mail: [email protected]


   
My Residence 212 Satış Ofisi    
Mahmutbey Mh. Taşocağı Cd. Güneşli/ İstanbul
Tel: 444 6 777
E-mail: [email protected]


   
My Town Ispartakule Satış Ofisi    
Hoşdere Köyü Ispartakule Mevkii Ispartakule / İstanbul
Tel: 444 6 777
E-mail: [email protected]


   
My Prestige Satış Ofisi    
Karaman Çiftliği Mevkii Batı Ataşehir 34746 Ataşehir / İstanbul
Tel: 444 6 777
E-mail: [email protected]


   
My Roseville Satış Ofisi    
Merkez Mah. Turcan Sok. Kemerdere Mevkii Çekmeköy / İstanbul
Tel: 444 6 777
E-mail: [email protected]


   
My Towerland Satış Ofisi    
Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı, Sedef Caddesi No:1 Ataşehir -İstanbul
Tel: 444 6 777 pbx - Fax: (0216) 455 42 40
E-mail: [email protected]


   
My City Bahçelievler Satış Ofisi    
Ağaoğlu Şirketler Grubu My City Bahçelievler Satış Ofisi Mehmet Akif Ersoy cad. Şehit Yaşar Erol Akansel sok. No: 9 Bahçelievler-İstanbul
Tel: 444 6 777 pbx - Fax: (0212) 505 81 48
E-mail: [email protected]


   
My World Satış Ofisi    
Ağaoğlu Şirketler Grubu My World Batı Ataşehir 34746 Kadıköy / İstanbul
Tel: 444 6 777 pbx - Fax: (0216) 470 11 12
E-mail: [email protected]


eltes    
Eltes Gold Residence Satış Ofisi    
Kemerdere Mevkii Baraj Yolu Cad. No:17 34775 Yukarı Dudullu Ümraniye / İstanbul
Tel: 444 6 777 pbx Fax: (0216) 420 48 10
E-mail: [email protected]


eltes    
Eltes Güneşi Satış Ofisi    
Kemerdere Mevkii Baraj Yolu Cad. No:17 34775 Yukarı Dudullu Ümraniye / İstanbul
Tel: 444 6 777 pbx Fax: (0216) 420 48 10
E-mail: [email protected]


   
My City Hotel
Çakmak Mah. Tavukçuyolu Cad. No:24 34770
Ümraniye / İSTANBUL
Tel: (0216) 420 34 34 pbx - Fax: (0216) 420 33 33
E-mail: [email protected]


   
My Village Residence
Abdurrahman Gazi Mah. Osmangazi Cad. Ağa Sok.Askeri Havaalanı Karşısı Kartal Samandıra / İSTANBUL
Tel: (0216) 561 75 80 pbx - Fax: (0216) 561 75 84
E-mail: [email protected]


  
My Resort Hotel
Uludağ Oteller bölgesi / Bursa
Tel: (0224) 285 20 01 pbx - Fax: (0224) 285 21 83
E-mail: [email protected]

 
My Club
MyClub'Country : Hamidiye Mah. Barış yolu Cad. No:4 Çekmeköy Ümraniye / İstanbul
Tel: (0216) 641 21 43 Fax: (0216) 641 21 04

MyClub'City : Çakmak Mah. Tavukçuyolu Cad. No:21
Ümraniye / İSTANBUL
Tel: (0216) 466 63 83 Fax: (0216) 364 35 55

MyClub'Town : Ihlamurkuyu Mah. Soner Sok.. No:1 Tepeüstü / Ümraniye / İSTANBUL
Tel: (0216) 650 18 12 Fax: (0216) 650 18 10

MyClub'Eltes : Kemerdere Mevkii Baraj Yolu Cad. No:17 34775 Yukarı Dudullu Ümraniye / İstanbul
Tel: (0216) 526 43 59 Fax: (0216) 526 43 64

My Club'World: Ağaoğlu My World Batı Ataşehir Andromeda Residence
Kadıköy/ İSTANBUL
Tel: (0216) 687 14 14 Fax: (0216) 687 14 15




İnşaat
AKDENİZ iNŞAAT VE EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
1981 yılında �Akdeniz İnşaat� olarak faaliyetlerine başlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu; inşaat, turizm, enerji ve hizmet sektöründeki projelerini sürdürmektedir.
Telefon     0 (216) 687 11 11
Faks     0 (216) 470 54 92
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul

    
ELTES İNŞAAT TESİSAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ağaoğu Şirketler Grubu, hisselerinin %100'ünü satın alarak bünyesine geçirdiği ve Ümraniye'de yer alan Eltes İnşaat arazisi üzerinde 'Eltes Güneşi' ve   Eltes Gold Residance  projelerini  gerçekleştirmiştir.
Ayrıntılı bilgi için : www.eltes.com
Telefon     0 (216) 687 11 11
Faks     0 (216) 386 16 22
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul


      
AÇİM ÇİMENTO SANAYİ A.Ş.
AĞAOĞLU GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş
Telefon     0 (216) 687 11 11
Faks     0 (216) 470 54 91
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul



Turizm
ULUDAĞ TUR, ULUDAĞ TURİZM VE TİCARET A.Ş.
Telefon     0 (216) 313 34 38 - 0 (216) 313 34 53
Faks     0 (216) 313 35 05
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul


    
İstanbul Yeni Şehir Oteline Kavuştu...
Benimsemiş olduğu sürekli gelişim felsefesinden yola çıkarak sahip olduğu tüm kaynakları, faaliyet gösterdiği sektörlerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda değerlendirmeyi kendine misyon edinen Ağaoğlu Şirketle Grubu, "Yarının İstanbul'u" Ümraniye bölgesindeki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.
Ayrıntılı bilgi için : www.mycityhotel.com.tr


    
Sehrin Hemen Dışında Ayrıcalıklar İçinde...
İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Samandıra'da kapılarını açan Ağaoğlu My Village Residence, iş için uzun süre İstanbul'da konaklamak zorunda kalanlara birinci sınıf hizmet sunuyor.
Ayrıntılı bilgi için : www.myvillageresidence.com

    
Kayak Tutkunlarının Merkezi...
Ülkemizin en gözde merkezi Uludağ'da yer alma ayrıcalığına sahip olan Ağaoğlu My Resort, kış aylarında kayak tutkunlarının vazgeçemeyeceği alternatifler ile hizmet vermektedir.
Ayrıntılı bilgi için : www.agaoglumyresort.com.tr


KUŞAKLIKAYA TURİZM İŞLETMELERİ VE TİCARET A.Ş.
Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun turizm alanındaki önemli yatırımlarından biri olan 'Ağaoğlu My Resort Otel ' bünyesinde açılan Kuşaklıkaya  Telesiyej tesisleri ile Uludağ, Avrupa'nın en önemli kayak merkezlerinden biri olacak. Toplam yatırım değeri, 7 Milyon Euro olan Doppel Mayer marka Avusturya menşeili telesiyejlerle Uludağ'ın en yüksek noktasına ulaşma olanağını sağlıyor.
Telefon     0 (216) 313 34 38 - 0 (216) 313 34 53 - 0 (216) 313 36 61
Faks     0 (216) 313 35 05
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul



Hizmet
AĞAOĞLU TURİZM VE İNŞAAT A.Ş.
Telefon     0 (216) 650 18 12
Faks     0216 650 18 10
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul


    
Sağlıklı ve Konforlu Yaşam Kulübü My Club...
My Club, Ağaoğlu sakinlerini renkli ve keyifli bir hayata davet etmektedir. My Club'da kendisine vakit ayırmak, çeşitli aktivitelere katılmak, enerji kazanmak ya da kafasını dinlemek isteyenler için pek çok seçenek sunulmaktadır.
Ayrıntılı bilgi için : www.benimkulubum.com



Enerji
AKDENİZ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.
Ağaoğlu Enerji Grubu bünyesinde bulunan Akdeniz Elektrik Üretim A.Ş., 33 MW kurulu gücündeki Mersin-Mut Rüzgar Enerjisi Santralini 19.03.2010 tarihinde devreye almıştır.
Ayrıntılı bilgi için : www.agaogluenerji.com
Telefon     0 (216) 687 11 55
Faks     0 (216) 688 71 42
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul


    
DERYALAR ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.
Aynı Grubun bünyesinde bulunan Deryalar Elektrik Üretim A.Ş. ise, Bursa�da Karacabey RES (54 MW) ve Çanakkale�de Gökçeada RES (78 MW)�in kurulması ile ilgili proje çalışmalarını sürdürmektedir.
Ayrıntılı bilgi için : www.agaogluenerji.com
Telefon     0 (216) 687 11 55
Faks     0 (216) 688 71 42
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul


    
GALATA WIND ENERJİ LTD. ŞTİ.
Galata Wind Enerji Ltd. Şti., Bandırma’da bulunan 93 MW kapasitesindeki Şah RES ile birlikte, Edincik RES (30 MW) ve Tatlıpınar RES (80 MW) projelerini hayata geçirmek üzere kurulmuştur.
Ayrıntılı bilgi için : www.agaogluenerji.com
Telefon     0 (216) 687 11 55
Faks     0 (216) 688 71 42
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul


    
MARMARARES ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.
Marmarares Elektrik Üretim A.Ş., Ağaoğlu Enerji Grubu�nun Çubuklu RES (67,5 MW) ve Esenköy RES (45 MW) projelerini hayata geçirmek üzere kurulmuştur.
Ayrıntılı bilgi için : www.agaogluenerji.com
Telefon     0 (216) 687 11 55
Faks     0 (216) 688 71 42
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul


    
ÜÇGEN SEFERİHİSAR RÜZGAR ENERJİSİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.
Üçgen Seferihisar Rüzgâr Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş. ise İzmir Seferihisar’da 14 MW kapasitedeki Rüzgâr Enerji Santralini kurmak ve işletmek üzere kurulmuştur.
Ayrıntılı bilgi için : www.agaogluenerji.com
Telefon     0 (216) 687 11 55
Faks     0 (216) 688 71 42
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul


    
DURUSU ENERJİ ÜRETİM A.Ş.
Durusu Enerji Üretim A.Ş., Bingöl'de ve Fırat Nehri’nin önemli kollarından Perisuyu üzerinde kurulması planlanan 46 MW kurulu güçteki Duru Regülatör ve Hidroelektrik Santrali projesini gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur.
Ayrıntılı bilgi için : www.agaogluenerji.com
Telefon     0 (216) 687 11 55
Faks     0 (216) 688 71 42
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul


    
YEDİSU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM LTD. ŞTİ.
Yedisu Enerji Elektrik Üretim Ltd. Şti., Bingöl'de, Şampaşa Çayı üzerinde kurulması planlanan 15,8 MW kurulu güçteki Abdalan Regülatörleri ve Hidroelektrik Santrali projesini gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur.
Ayrıntılı bilgi için : www.agaogluenerji.com
Telefon     0 (216) 687 11 55
Faks     0 (216) 688 71 42
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul


    
OPTİMUM ENERJİ ÜRETİM A.Ş.
Ağaoğlu Enerji Grubu bünyesinde bulunan Optimum Enerji Üretim A.Ş., özellikle yer altı kaynaklarını (Jeotermal Enerji ve Madenler) ekonomimize kazandırmak gayesiyle yapılan çalışmaları yürütmek üzere kurulmuştur.
Ayrıntılı bilgi için : www.agaogluenerji.com
Telefon     0 (216) 687 11 55
Faks     0 (216) 688 71 42
Adres     Ağaoğlu My World. Batı Ataşehir 34746 Yenisahra Kadıköy/ İstanbul



YAŞAM PROJELERİ

My Town (Ispartakule)
Ağaoğlu Avrupa'ya 2.kez hayat veriyor...
Sadece konut değil, hayata değer katan farklı yaşam alanları tasarlayan Ağaoğlu, My Town projesi ile Ispartakule'de sizin için yepyeni bir yaşam inşa ediyor.
Detaylı bilgi için : www.mytown.com.tr


My Roseville (Çekmeköy)
Doğayla baş başa...
Çekmeköy'de prestij sembolü butik bir villa projesi My Roseville, doğanın sesi ve rengiyle baş başa kalmak isteyenlere eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.
Detaylı bilgi için : http://myroseville.agaoglu.com.tr/


My City (Bahçelievler)
Ağaoğlu Avrupa'da ...
Ağaoğlu olarak, bugüne kadar yaşam alanları kurarken dikkate aldığımız yaşam mimarlığı felsefemizi, değerlerimizi ve bilgi birikimimizi Avrupa'ya taşıyoruz.
Detaylı bilgi için : mycity.agaoglu.com.tr


My World (Ataşehir)
Artık dünyanın merkezi sizsiniz...
Mimari konsepti kusursuz tasarlanmış, sosyal faaliyetleri sınırsız düşünülmüş, teknolojik altyapısı ve güvenlik donanımı sağlam kurulmuş bir dünya. Burası, My World Ataşehir.
Detaylı bilgi için : www.myworld.com.tr


Eltes Güneşi (Ümraniye)
Yarının kalite anlayışı, bugünden evinizde...
Eltes Güneşi'nin kalite anlayışı, her Ağaoğlu projesinde olduğu gibi günümüz şartlarının ötesinde hazırlandı. Sağlam zeminde yükselen üst düzey inşa teknolojisiyle, kendinizi tam anlamıyla güvende hissedecek; evinizin her metrekaresinin maksimum verimlilikte tasarlandığını ilk bakışta fark edeceksiniz.
Detaylı bilgi için : www.eltesgunesi.com


Eltes Gold Residence (Ümraniye)
Evde Otel Konforu...
Ağaoğlu, Eltes Gold Residence ile sizi kendi evinizde kral dairesi konforuyla ağırlıyor. 20 farklı tipte 231 daireli Eltes Gold Residence'ta housekeeping'ten vale'ye, özel alışveriş merkezinden güvenliğe, balkon-bahçeden havuz ve SPA'ya kadar pek çok ayrıcalık günlük yaşamınızın bir parçası haline geliyor.
Detaylı bilgi için : www.eltesgoldresidence.com


My Home (Çengelköy)
Güzelliğiyle göz kamaştırıcı bir İstanbul köyü...
Ağaoğlu My Home projesini oluştururken amacımız, geçmişten günümüze uzanan bir esintiyi, bir düşü, bir hayat kesitini yeniden canlandırmaktı. Şimdi ise, hayalleri gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

 

My Dream (Altunizade)
Şehrin tam ortasında ama yeşillikler içinde bir düşler beldesi...
Modern mimarisi, sağlam yapı teknolojisi ve çağdaş kent insanının ihtiyaç duyacağı pek çok sosyal aktiviteyi bir arada sunan My Dream, günümüz koşullarının en doğru projesi.

 

My Town (Ümraniye)
İstanbul'un kalbinde mükemmel bir yaşam projesi...
Çağdaş insanın ihtiyaç duyacağı tüm sosyal olanakları bir arada yaşayabileceğiniz Ağaoğlu My Town'da rahatınız, güvenliğiniz ve mutluluğunuz için hiçbir detay atlanmadı.

 

My Country (Çekmeköy)
Geleneksel kır evi tarzıyla modern mimarinin ideal uyumu...
Yeni bir evin çok ötesinde, yepyeni bir hayat biçimi... Kentin gürültüsü ve karmaşasından uzak, alabildiğine doğal bir ortamda, kent yaşamının tüm konforu ile iç içe bir hayat.

 

My City (Ümraniye)
Bütünüyle şehirli My City...
Ağaoğlu'nun ilk projesi My City Ümraniye'de yaklaşık 600 aile ayrıcalıklı bir yaşam sürüyor. Yeşillendirilmiş alanlarla huzurlu bir atmosfer oluşturulan My City'de, yüksek inşaat teknolojisiyle site sakinlerinin geleceği sağlam temeller üstüne kurulmuş durumda.

 

My Village (Samandıra)
"Benim" demek isteyeceğiniz her şey hayatınıza girmek üzere...
Ağaoğlu My Village, merkezi noktalara yakınlığıyla ideal bir yaşam alanı sunan Samandıra'da, 5 katlı konaklar ve tripleks villalardan oluşan benzersiz bir yerleşim.

 

SATIŞ OFİSLERİMİZ

MY WORLD ATAŞEHİR SATIŞ OFİSİ
Ağaoğlu Şirketler Grubu My World Satış Ofisi
Batı Ataşehir 34746
Kadıköy / İstanbul
Tel:    444 6 777 pbx
FAX :0 216 470 11 12
[email protected]



OFİS PROJELERİ

My Office (Ataşehir)
İş Dünyasının Kalbinde Taht Kurun
Sizi iş hayatının kalbine, Ataşehir’e davet ediyoruz. Çünkü Ataşehir, İstanbul’un yeni ve çabuk gelişen bölgelerinin başında geliyor. Finans merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Asya ve Avrupa yakalarındaki iş merkezlerine ulaşım kolaylığı sağlayan ideal konumda bulunuyor. Hepsinden önemlisi Ataşehir’de “My Office” bulunuyor.
Detaylı bilgi için : www.agaoglu.com.tr


My Residence 212 (Güneşli)
Beklentilerinizin üzerinde bir yaşam tarzı
My Residence 212, 5 yıldızlı bir otelin tüm olanaklarını size sunarken, Ev-Ofis daireniz, içinizi açacak bir deniz manzarası ile bütünleşiyor. Bu konforun size hissettireceği özgün duygular, yaşam tarzınıza ayrıcalık katıyor.
Detaylı bilgi için : www.myresidence212.com


My Prestige (Ataşehir)
Ataşehir'in ilk ofis projesi My Prestige...
Ağaoğlu, My Prestige ile geleceğin ofislerinin temelini, İstanbul ve Türkiye'nin yakın gelecekteki finans merkezi Ataşehir'de atıyor.
Detaylı bilgi için :www.agaoglumyprestige.com



TURİZM PROJELERİ

My Resort (Uludağ)
Kayak Tutkunlarının Merkezi...
Ülkemizin en gözde kayak merkezi Uludağ'da yer alma ayrıcalığına sahip olan Ağaoğlu My Resort, kış aylarında kayak tutkunlarının vazgeçemeyeceği alternatifler ile hizmet veriyor.
Detaylı bilgi için : www.agaoglumyresort.com.tr/

 

My City Hotel (Ümraniye)
İstanbul'un Yeni Şehir Oteli...
Benimsemiş olduğu sürekli gelişim felsefesinden yola çıkarak sahip olduğu tüm kaynakları, faaliyet gösterdiği sektörlerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda değerlendirmeyi kendine misyon edinen Ağaoğlu Şirketler Grubu, "Yarının İstanbul'u" Ümraniye bölgesindeki oteliyle iş adamlarına da yaşam alanı hazırladı.
Detaylı bilgi için : www.mycityhotel.com.tr

 

My Village Residence (Samandıra)
Misafirimiz olun...
My Village Residence, beklentilerin çok üzerinde bir hizmet anlayışıyla Samandıra'da yurt içi ve yurt dışından gelen konuklarını ağırlıyor.
Detaylı bilgi için : www.myvillageresidence.com
 
AĞAOĞLU ŞİRKETLER GRUBU 444 7 777