Sektör Emlakcılar
Yayınlama Tarihi 01 Ağustos 2014
Telefon (0216) 574 34 44
Resmi Web Sitesi http://www.www.ackgayrimenkul.com
ACK GAYRİMENKUL


KAYIŞDAĞI CAD. NO:43 KAT:1 KÜÇÜKBAKKALKÖY / (AVİCENNA - ESKİ ÇINAR - HASTANESİNİN 2 BİNA SOLU, YAKAMOZ BALIKÇILIK KARŞISI)
ATAŞEHİR / İSTANBUL


Telefon numarası : (0216) 574 34 44

Faks numarası : (0216) 575 34 44

İnternet sitesi : www.ackgayrimenkul.com



ACK GAYRİMENKUL

ACK Gayrimenkul olarak, gücümüzü bölgemizdeki 10 yıllık deneyimimiz ve yeni bir marka olmanın verdiği dinamiklikten alıyoruz. Uzman kadromuzla haftanın 7 günü, Ataşehir çapındaki en geniş ve kapsamlı portföyle, satılık - kiralık daire, dükkan, arsa, arazi, ticari gayrimenkul, plaza, otel, villa, yazlık, kat karşılığı arsa ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarının konusunda siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermekteyiz. Portföyümüz internet ilanlarımız ile sınırlı değildir; her zaman daha fazlası için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

VİZYONUMUZ: Siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunarken, bunu etik kurallar çerçevesinde, bize duyulan güveni sarsmadan kendi öz kaynaklarımız ve gücümüzle gerçekleştirebilmektir.

MİSYONUMUZ: Emlak sektörünün dünyadaki örnek uygulamalarının ülkemizdeki temsilcisi olmak ve uzman kadromuzla müşterilerimize, günümüzün gereksinimleri çerçevesinde işimizle alakalı ileri teknoloji ne ise kullanarak, en kaliteli hizmeti sunmaktır.

Saygılarımızla,

ACK Gayrimenkul