Sektör Hastane - Tıp Merkezleri
Yayınlama Tarihi 18 Temmuz 2010
Telefon (0216) 655 44 44
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/acibadem-saglik-grubu-hastanelertip-merkezleri-poliklinikle
ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - ATAŞEHİR HASTANESİ

Hastaneler,Tıp Merkezleri, Poliklinikler ...

ALO ACIBADEM   444 55  44

AİLE HEKİMİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA

Tanıtım

1991 yılından bu yana, genel amaçlı dokuz hastane, altı tıp merkezi ve poliklinikleri, merkez laboratuvar ve şubeleriyle Acıbadem 1.200’ü aşkın hekim olmak üzere 7.500'den fazla çalışanı ile toplam 24 şubede yaygın biçimde hizmet veriyor.

Halka Arz
2000 yılında hisselerini halka arz etmiş ve bu güçle, hizmet kapasitesini artıracak yeni yatırımlara da yönelmiştir.
Bugün İMKB’de hisseleri işlem gören tek sağlık kuruluşu Acıbadem’dir.

Yeni Yatırımlar
Hızla büyüyen Gruba yakın gelecekte 3 yeni şube daha eklenecektir.
Acıbadem Fulya Hastanesi
Acıbadem Eskişehir Hastanesi
Acıbadem Bodrum Hastanesi

Sağlık Kadrosu
Acıbadem, 1.200’ü aşkın hekim olmak üzere 7.500’den fazla çalışanıyla tıp teknolojisinde en ileri donanımlarıyla, tüm dallarda topluma hizmet vermektedir.

İleri Teknoloji ve Bilgi Sistemleri Ağı
Tıp bilimindeki yeni bilgi ve uygulamalar konusunda öncülük ederken, tıp teknolojisindeki son gelişmeleri de yakından takip eden Acıbadem, hasta ile ilgili tüm kayıtların saklandığı “Hastane Bilgi İletişim Sistemi” ile hastaneler arasında güçlü bir iletişim ağına sahiptir. Hastane içi ya da hastaneler arasında işleyen Görüntü Transfer Sistemleri kullanılmaktadır.

Genetik Tanı Merkezi
Genetik hizmetlerini, koordinasyon içinde sunan, en son bilimsel araştırmaları çok yakından izleyen Genetik Tanı Merkezi, dünyada “altın standart” kabul edilen bir ekipmana, ekip ve know-how’a sahiptir.

Kalite Çalışmaları

Hastanelerin kalite denetimini yapan ABD kökenli akreditasyon kuruluşu “Joint Commission International”ın standartlarını hedefleyerek hizmet vermeyi amaçlayan Acıbadem, Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı ve Kalder üyeliğine kabul edilmiştir. Acıbadem’in Merkezi Sterilizasyon Ünitelerine ISO 9001 belgesi verilmiştir.

Acıbadem Sağlık Grubunun polikliniklerinden hastanelerine kadar tüm sağlık kurumları sağlıkta kaliteyi simgeleyen ve bir model belilryen JCI akreditasyonunu almaya hak kazanmıştır.

Acıbadem bünyesinde oluşturulan pek çok komite ve kurul sayesinde; iç denetim mekanizmaları sağlanmakta ve kurum içi eğitimler ile kalite ve mükemmeliğe giden yolda süreklilik sağlanmaktadır.

Etkinlikler

Tıp bilimindeki son gelişme ve araştırmaları yakından izleyen Acıbadem, bu konuda da öncü bir misyon ve sorumlulukla hareket ederek, haftalık ve aylık bilimsel toplantılar, kurum içi ve dışı konuk konuşmacıların yer aldığı, geniş katılımlı konferanslar düzenlemektedir.

Sağlık taramalarından doğuma hazırlık kurslarına, ilkyardım kurslarından diyabet eğitim programlarına, sağlık söyleşilerinden sigarasız yaşam, emzirme ve bebek bakımı, kalp hastaları için ameliyat öncesi ve sonrası eğitim programlarına kadar sayısız etkinlik gerçekleştirmektedir.

Acıbadem Eğitim ve Sağlık Vakfı
Acıbadem Eğitim ve Sağlık Vakfı’nı kurarak sağlık eğitimi konusunda da ciddi bir adım atan Acıbadem, gelecekte akademik platformda yer almak amacıyla “Acıbadem Üniversitesi” ‘ ni kurarak çalışmalara başlamış ve üniversite 18 Mayıs 2007 tarihinde kurulmuştur.

Acıbadem Tarafından Gerçekleştirilen Bazı İlkler
Odada doğum imkanı sağlayan "Özel Doğum Odası" İstanbul'da sadece Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde, Bursa'da sadece Acıbadem Bursa Hastanesi'nde bulunmaktadır.
Yeni doğan bebeklerin, ilk 3 aylık uzman kontrollerinin evde yapılmasını sağlayan "Yenidoğan Ev Ziyareti Programı", Türkiye'de ilk kez uygulanmaktadır.
Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde ve Acıbadem Bursa Hastanesi'nde "Hava Ambulansı" hizmeti verilmektedir.
Çağrı Merkezi Alo Acıbadem ve "İnternetten Online Hasta Ziyareti" de, Acıbadem'in sağlık sektöründeki öncü hizmetleridir.

Anlaşmalı Yurtdışı Sigorta Şirketleri

ALLIANZ WORLDWIDE
Allianz Sigorta dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden biri olup 1890 yılından bu güne kadar dünyada 70 ülkede hizmet sunmaktadır. Allianz Sigorta geniş bir sağlık network ağına sahip olarak özel sağlık sigortalılarına 23 ülkede hizmet vermektedirler.

PPP Healthcare
PPP Healthcare Global Axa Group üyesi, 2.500.000 müşterisi olan uluslararası bir sigorta şirketidir.Yurtdışına seyahat eden veya yurtdışında yaşayan İngilizler’in dünyanın her yerinde sağlık hizmeti almalarını sağlayan sigorta şirketi aynı zamanda İngiliz hastalara danışmanlık servisi de vermektedir. Hastalar dünyanın her tarafında PPP’nin anlaşmalı olduğu hastanelerde tedavi görebilirler.

INTERNATIONAL HEALTH INSURANCE (DENMARK A/S)
International Health Insurance uluslararası yaşayan ve düşünen insanlara yönelik Danimarka kökenli bir sigorta şirketidir. Acıbadem Sağlık Grubu Türkiye’de yaşamakta veya seyahat etmekte olan IHI sigortalılarına hizmet sunmaktadır.

AGIS Zorgverkezeringen
Acıbadem Sağlık Grubu Hollanda’nın en büyük sigorta şirketlerinden olan Agis Ziekteokostenverzekeringen N.V.’nin sigortalılarına sağlık hizmeti vermektir.

EURO-CENTER TURKEY
Euro-Center, Europaeiskae Rejseforsiking A/S Denmark, Europaeiske Rejseforsiking A/S Norway, Europaiska Försakringar, Sweden Europpalainen, Finland- Europeesche Verzekeingen, the Nethaerlands Europaische, Reiseversicherung AG, Germany, Evropska Cestovni Pojistovna A.S., Czech Republic, Europejskie Ubezpeicczerine, Poland_European Travel Protection United sigortalıları hizmet alabilmektedirler.

Siemens AG ve Massachusetts General Hospital ile İşbirliği
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi, Siemens Tıp Çözümleri ile yaptığı işbirliği anlaşması çerçevesinde, dünyada ilk defa ameliyathanesinde 3 Tesla intraoperatif MR cihazını kullanarak tıp dünyasında çığır açacak bir ilke imza atmıştır. 3 Tesla MR cihazı ile alınacak olan sonuçlarla tıp dünyasına know-how sağlayacak olan Acıbadem Hastanesi Kozyatağı, intra-operatif MR konusunda dünyada bir referans merkezi olacaktır.

Siemens ile imzalanan anlaşmanın yanı sıra Acıbadem Sağlık Grubu, Massachusetts General Hospital ile de bir işbirliği içine girmektedir.Massachusetts General Hospital, ileri MR tekniklerine yönelik özel yazılımlar geliştirmektedir. Bu yazılımlardan özellikle insan beyninin görüntülenmesi ile ilgili ileri MR tekniklerini de Acıbadem Sağlık Grubu ile paylaşarak, bu tıbbi yazılımın daha geniş çaplı olarak kullanılması ve tüm dünya tıp literatüründe beyin görüntüleme alanındaki araştırmalarda ilerleme kaydedilmesi amaç edinilmiştir.

Labmed İşbirliği
Acıbadem Sağlık Grubu, gereksinim duyduğu ileri düzeyli laboratuar hizmetlerini Labmed ile karşılarken; ülkemizde yokluğu hissedilen, tıbbi ya da endüstriyel amaçlı referans laboratuvar hizmetini, aynı zamanda tüm sağlık sektörü ile de paylaşacaktır.

Acıbadem Sağlık Grubu, Almanya'da faaliyet göstermekte olan Labmed Grubu (Labmed Dortmund GmbH) ile 2004 yılında "referans laboratuarı hizmetleri" konusunda önemli bir ortaklığa imza atmıştır.

Labmed sayesinde; Avrupa Birliği kalite standartlarına uygun bir laboratuvar hizmeti sunulurken; ülkemizde çalışılamadığı için yurtdışına gönderilen laboratuar testlerinin, bundan böyle ülkemizde de çalışılması sağlanacaktır.

Toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için, koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerinde büyük atılımlarla yolumuza devam ediyoruz:

Önce insan, önce sağlık!

1997           Acıbadem Hastanesi bina düzenleme ve yeni fizik alan inşaat
1998         Acıbadem Soyak Polikliniği
1999         Acıbadem Hastanesi yeni bina açılışı
2000         Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Halka arz
2001         Acıbadem Hastanesi Merkez Laboratuvar
2002         Acıbadem Eğitim ve Sağlık Vakfı
Genetik Tanı Merkezi
Çağrı Merkezi “Alo Acıbadem”
Merkezi Bilgi Yönetim Sistemi
Kalder Üyeliği
EFQM Üyeliği (Avrupa Kalite Yönetim Vakfı)
2003         Acıbademköy
Acıbadem Göz Sağlığı Merkezi
Harvard Medical International İş Birliği
Kordon Kanı Bankası
ISO 9001 Kalite Sertifikası (AH ve AHB Merkezi Sterilizasyon Ünitesi)
Merkezi PACS (Radyoloji Sistemi)
2004         Acıbadem Sigorta
Acıbadem LabMed
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
AcıbademGöz Tıp Merkezi
JCI Akreditasyon Başvurusu
EFQM Mükemmellikte Kararlılık Sertifikası
Kalder (Ulusal Kalite Harekatına Katılım)
Acıbadem Proje 2004
2005         International Hospital İstanbul ve International Etiler Polikliniği’nin %50 Hissesi Alındı
JCI Akreditasyon Belgesi Alındı
2006         Acıbadem Bursa Hastanesi
Acıbadem Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezi
Acıbadem Kocaeli Hastanesi
Acıbadem Labmed Adana
Acıbadem Uludağ Polikliniği
European Board of Nuclear Medicine
A Plus
2007         Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi
Acıbadem Labmed Antalya
Acıbadem Üniversitesi
Acıbadem Bağdat Caddesi, Acıbadem Etiler ve International Etiler Poliklinikleri Tıp Merkezi Statüsüne Geçti
2008         Acıbadem Ataşehir Tıp Merkezi
JCI İkinci Akreditasyon
Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri International Hospital İstanbul ve International Etiler Tıp Merkezi’nin hisseleri alındı.
2009         Acıbadem Maslak Hastanesi
Acıbadem Adana Hastanesi
Acıbadem Kayseri Hastanesi
Acıbadem Üniversitesi Öğrenci Kabul
Acıbadem Fulya Hastanesi
2010         Acıbadem Eskişehir Hastanesi
2011         Acıbadem Bodrum Hastanesi


Misyon & Vizyon & Değerler

Misyon
Acıbadem Sağlık Grubu olarak misyonumuz, toplumun yaşam kalitesini yükseltmek ve tıbbın gelişimine katkı sağlamak üzere;
Koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerini, tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, yaygın ve bütünleşik bir yapı içinde, uygun ekonomik koşullarda topluma sunmak,
Sağlık bilimleri alanındaki akademik çalışmalara ve bilimsel araştırmalara olanak sağlayarak, sağlıkla ilgili her konuda yeni bilgi ve uygulamaların geliştirilmesini desteklemek,
Kendilerini mesleklerine adamış, üstün nitelikli, insana değer veren hekimler ve sağlık uzmanları yetiştirmektir.

Vizyon
Acıbadem Sağlık Grubu, Tıbbi hizmetlerdeki mükemmeliyet düzeyi, Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini yaratmadaki kararlılığı, Üstün nitelikli ekibi ve çağdaş altyapısı, Öncü uygulamalarıyla; Türkiye'ye model oluşturmayı ve dünyada referans gösterilen akademik sağlık kurumlarından biri olmayı hedeflemektedir.

Tıbbi Hizmetlerde Mükemmeliyet

Acıbadem Sağlık Grubu'nun amacı, müşterilerinin sağlıkla ilgili gereksinimlerini karşılamak ve daha sağlıklı bir yaşam sürebilmelerini sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda, tıbbi hizmetleri, grubun her noktasından, en yüksek kalitede, kanıta dayalı ve standart olarak sunmayı hedefliyoruz.

Tıbbi hizmetlerde mükemmeliyete ulaşmak için, tıbbi sonuçlarımızı sürekli izleyecek, dünyada kabul edilen standartlara karşı değerlendirip açıklayacağız. Hastaların bilinçli seçim haklarını kullanabilmeleri için tıbbi sonuçların açıklanmasında da Türkiye'de öncülüğü üstleneceğiz.

Sağlık Bilimleri alanında kuracağımız akademik yapının da desteğiyle; bir yandan sağlıklı bir yaşam sürdürmek konusunda toplumu bilinçlendirmeye çalışırken, bir yandan da kendi ekibimizi, tıbbi hizmet kalitemizi sürdürmek ve geliştirmek için, sürekli olarak eğiteceğiz.

Müşteri Memnuniyeti Yaratmada Kararlılık

Sağlık konusunda müşterilerimiz için bir çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz. Kurumumuzdan hizmet almayı seçen kişiler, Acıbadem Sağlık Grubu'nun herhangi bir noktasına başvurarak, gereksinim duydukları tüm sağlık hizmetlerine grup içinde kolaylıkla ulaşabilecekler. Hizmetlerimizi sunarken, en küçük ayrıntıda bile müşterilerimizin kendilerini özel hissetmesini sağlayacak ve çözüm önerilerimizi onların sağlık gereksinimlerini ön planda tutacak şekilde tasarlayacağız.

Grubumuz için, en önemli başarı göstergelerinden biri müşteri memnuniyetidir. Bunun için, bizden hizmet alan müşterilerimizin memnuniyetini sistemli olarak izleyecek ve elde ettiğimiz sonuçları, sunduğumuz hizmetleri geliştirmekte kullanacağız.

Müşterilerimize karşı en önemli sorumluluklarımızdan biri olarak da, maliyetlerimizi ve verimliliğimizi etkin olarak yönetip, yüksek kalitemizden ödün vermeden, hizmetlerimizin uygun fiyatlarla sunulmasını sağlayacağız.

Üstün Nitelikli Ekip ve Çağdaş Altyapı

Farklılığımızı yaratan en önemli unsur; mesleğinde en iyi olmak için gereken eğitim, deneyim ve özelliklere sahip, kendini sağlık hizmetine adamış, özverili ve Acıbadem'li olmaktan gurur duyan ekibimizdir.

Acıbadem Sağlık Grubu, değerlerimizi tam olarak yansıtan, çalışanların potansiyellerini en üst düzeyde kullanabilmelerine ve geliştirebilmelerine olanak sağlayan çalışma ortamıyla, her zaman en iyilerin yetiştiği, çalıştığı ve tercih ettiği kurum olacaktır.

Sunduğumuz tüm hizmetlerde mükemmeliyete ulaşmamıza olanak sağlayacak en önemli unsurlardan birisi de çağdaş altyapımızdır. Bu nedenle, teknolojideki gelişmeleri izleyerek, hizmetlerimizin etkinliğini, kalitesini ve verimliliğini arttırmak için en güncel teknolojilerle altyapımızı sürekli geliştirmekteyiz.

Öncü Uygulamalar

Türkiye'de ve dünyada sağlık hizmetlerinin gelişimini sürekli olarak izleyip, uluslararası kabul görmüş standartları, yöntem ve uygulamaları ülkemize getirmeyi, tıbbın gelişimine aktif olarak katkıda bulunmayı, sağlık hizmeti sunumunda yeni iş modelleri geliştirmeyi ve her zaman farklılık yaratacak yeniliklerle öncü ve örnek olmayı hedefliyoruz.

Bu hedefimizi gerçekleştirmek için, eğitim, araştırma ve geliştirme çalışmalarımızı sistemli, sürekli ve organize bir yapıda yürütmek üzere sağlık bilimleri alanında akademik bir kurum oluşturacağız.

Bilgi, deneyim ve olanaklarımızla, topluma daha iyi sağlık hizmetlerinin sunulmasını amaçlayan sağlık politikalarının ve sistemlerinin oluşturulması sürecinde ülkemizin hizmetinde olacağız.

Tedavi hizmetlerinde olduğu gibi, sağlığın korunmasında yaratacağımız iş modelleriyle de grup olarak öncü ve örnek olacağız.


Kalite Politikası

Acibadem Sağlık Grubu Kalite Stratejisi
Acıbadem Sağlık Grubu kalite iyileştirme ve hasta güvenliği yaklaşımını güçlendirmek için Joint Commission International (JCI) akreditasyon standartları ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi gerekliliklerini kullanmaktadır.

Adım Adım Başarılar...

Joint Commission International Akreditasyonu
Topluma sunduğu hizmetin kalitesini sürekli olarak geliştirmeyi hedefleyen Acıbadem Sağlık Grubu, 31 Ocak-4 Şubat 2005 tarihlerinde Joint Commission International (JCI) tarafından gerçekleştirilen denetim ile Acıbadem Kadıköy, Bakırköy, Kozyatağı Hastaneleri, Bağdat Tıp Merkezi, Etiler Tıp Merkezi, Soyak Polikliniği ve Merkez Laboratuvarı ile sistem olarak akredite olmuştur.
Acıbadem Bakırköy Hastanesi ve Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezi 25-28 Mart 2008; Acıbadem Kadıköy Hastanesi, Etiler Tıp Merkezi ve Göktürk Tıp Merkezi 30 Mart-3 Nisan 2008; Acıbadem Kozyatağı Hastanesi ve Bağdat Tıp Merkezi 7-10 Nisan 2008 tarihlerinde gerçekleştirilen denetimlerle yeniden akredite olmaya hak kazanmıştır.
Acıbadem Bursa Hastanesi 30 Haziran-4 Temmuz 2008; International Hospital ve International Etiler Tıp Merkezi 7-10 Temmuz 2008; Acıbadem Kocaeli Hastanesi 14-16 Temmuz 2008 tarihlerinde Joint Commission International tarafından akredite edilmiştir.
Joint Commission International kalite iyileştirme ve hasta güvenliği kavramlarının geliştirilmesi ve sağlık bakım hizmetlerinin etkinliğinin arttırılmasını hedefleyen, bu amaçla objektif değerlendirme araçları sunan bir organizasyondur. JCI, ABD’de yaklaşık 20.000 sağlık kurumunu akredite eden dünyanın en büyük akreditörü JCAHO’nun uluslararası alanda faaliyet gösteren bölümüdür. Kar amacı gütmeyen JCI’ın, 1998’de uluslararası alana uygun standartları geliştirmesinden sonra, bugün 34 ülkede yaklaşık 200 hastane JCI akreditasyonuna sahiptir.
Son yıllarda sağlık kurumlarında kalite ve hasta güvenliği en önem verilen konuların başında gelmektedir. “Uluslararası alanda JCI Akreditasyonu/denkliği” en çok kabul gören değerlendirme modelidir. Akreditasyon, hasta sağlığına biçim vermek için en büyük potansiyele sahip metodoloji olarak kabul edilmektedir.

Akreditasyonun hastalara, çalışanlara ve kurumlara kazandırdıkları;
Hasta güvenliği yaklaşımı ile ortaya çıkabilecek tıbbi hatalar önlenmektedir.
Hasta ve hasta yakınlarının hakları doğrultusunda sağlık hizmeti sunulmaktadır.
Hizmet sunumunda multidisipliner bir anlayışla, her gerektiğinde, hastalıkla ilgili tüm branşlardan görüşler alınarak varılan ortak kararlarla tedaviye yön verilmekte, ekip çalışması güçlendirilmektedir.
Sağlık profesyonelleri ile hastalar ve hasta yakınları arasındaki iletişim etkinleştirilerek hasta ve hasta yakınlarının tüm süreçlere katılımı sağlanmaktadır.
Hasta ve hasta yakınlarına yapılacak işlemler hakkında daha çok bilgi verilmekte, uygulanacak tedaviyle ilgili onay alınarak, hastanın tedaviye uyumu yükseltilmektedir. Böylece tedavinin başarısı artmaktadır.
Hasta mahremiyeti en üst düzeyde korunmaktadır.
Sağlık hizmeti alan hasta ve hasta yakınlarının eğitim gereksinimleri belirlenmekte ve karşılanmaktadır.
Tüm tıbbi kayıtlara önem verilerek hastanın tedavisinin sürekliliği ve doğruluğu sağlanmaktadır.
Hasta ve çalışan geri bildirimleri ile sistemin sürekli iyileştirilmesi sağlanmakta; riskler azaltılarak maliyetler düşürülmektedir.
Tüm hastane, tıp merkezi ve polikliniklerde ortak kavramlarla benzer yaklaşımlar sağlanmaktadır.
Uygun fiziksel ortamlarda ve teknolojik olanaklarla sağlık hizmeti sunulmakta, uluslararası standartlarda çalışma olanağı yaratılmaktadır.

EFQM (European Foundation For Quality Management) “Mükemmellik Modeli” Çalışmaları
Acıbadem Sağlık Grubu’nun mükemmellik yolculuğu 2002 yılında KalDer ve EFQM (Avrupa Kalite Yönetim Vakfı) üyeliğine kabul edilmesi ile başlamıştır. Kasım 2002’de yapılan davet üzerine Türkiye, EFQM Sağlık Sektörü Grubu’nda Acıbadem tarafından temsil edilmeye başlanmıştır.
Acıbadem Sağlık Grubu, Mart 2003’te ilk özdeğerlendirmenin gerçekleştirilmesinden sonra KalDer tarafından yapılan saha ziyareti sonucunda 12 Ocak 2004 tarihinde (EFQM) "”Mükemmellikte Kararlılık” sertifikasına hak kazanmıştır.
26-27 Mayıs 2006 tarihlerinde, EFQM Mükemmellik Modeli’ne göre 2. özdeğerlendirme çalıştay ile tamamlanmıştır.
Japonya’da Deming ve ABD’de Malcolm Baldrige gibi saygın ödüllerle benzerlik taşıyan EFQM'in var olma nedeni sürdürülebilir mükemmellik kültürünün yerleşmesini sağlamaktır.
EFQM tarafından geliştirilen “Mükemmellik Modeli”, kuruluşların mükemmellik yolunda ilerleyip ilerlemediklerini ölçerek yönetim sistemlerini geliştirmeleri konusunda onlara yardımcı olan bir araç niteliği taşımaktadır. Kuruluşların kuvvetli yönlerini ve iyileştirmeye açık alanlarını görmelerini sağlayarak çözümler üretmeleri konusunda teşvik eder. Avrupa’da birçok sağlık kuruluşu EFQM yaklaşımını özdeğerlendirme için kullanmaktadır.

Ulusal Kalite Hareketi
Acıbadem Sağlık Grubu, KalDer’in “İyiniyet Bildirgesi”ni Ocak 2004’te imzalayarak Ulusal Kalite Hareketi’ne katılmış olup, mükemmelliğin temel kavramlarını Acıbadem’de benimseme ve yaşama geçirme konusunda kararlı olduğunu onaylamıştır.
KalDer’in yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla başlattığı Ulusal Kalite Hareketi, sivil toplum hareketi yaratma girişimidir ve kuruluşların özdeğerlendirmeyi sürekli bir gelişim aracı olarak kullanmasını hedeflemektedir.

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Çalışmaları
Acıbadem Kadıköy ve Acıbadem Bakırköy Hastaneleri Merkezi Sterilizasyon Üniteleri ilk kez 15 Ağustos 2003 tarihinde SGS tarafından gerçekleştirilen tetkik ile ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi sertifikasına sahip olmuştur. Yeni hastanelerimizin hizmete girmesi ile 12 Aralık 2005’de Acıbadem Kozyatağı Hastanesi, 6 Kasım 2006’da Acıbadem Bursa Hastanesi, 5 Aralık 2007’de Acıbadem Kocaeli Hastanesi, Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezi ve 30-31 Ekim 2008 tarihlerinde International Hospital Merkezi Sterilizasyon Üniteleri belge kapsamına alınmıştır.
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi; bir kuruluşun müşterilerinin beklentilerini ve yürürlükteki mevzuat şartlarını karşılayan ürünü veya hizmeti sürekli olarak sağlama yeteneğine sahip olduğunu göstermektedir. Ayrıca, sistemi etkili şekilde uygulayarak müşteri memnuniyetini sağlamak, sürekli iyileştirme süreçleri geliştirmek ve hataları önlemek için kuruluşların gereksinim duyduğu bir kalite yönetim sisteminin minimum şartlarını belirler.

ISO 15189 Tıbbi Laboratuvarlar – Kalite ve Yeterlilik İçin Özel Gereklilikler

Klinik laboratuar hizmeti veren Acıbadem LabMed, tüm birimleri ile 20 Ekim 2005 tarihinde DACH (Deutsche Akkreditierungsstelle Chemie) tarafından ISO 15189 standardına göre akredite edilmiştir.

Çevre Politikası

ASG Çevre Politikası
ASG misyonu ve vizyonu doğrultusunda kaliteli hizmet anlayışıyla çalışırken ,çevreye saygılı,duyarlı ve sorumluluğun farkında olarak görevlerini yerine getirmektedir.

Bu amaçla;
Çevre ile ilgili tüm yerel ve ulusal kanun ve yönetmeliklere uymakla beraber, JCI standartı içindeki çevre ile ilgili tüm gerekleri yerine getirir.
Öncelikli hedef olarak tüm sağlık kuruluşlarında faaliyet sonucu oluşan atıkları tespit edip , atıkların hasta ve çalışan sağlığını tehdit etmeyecek şekilde uzaklaştırılması için her kuruma özgü bir atık yönetim planı oluşturur.
Bu plan doğrultusunda atıkları minimize etmeye çalışıp , geri kazanılabilenleri ayırır.
Geri kazanılamayan atıkları kanun ve yönetmeliklere uygun olarak bertaraf için ilgili kurumlara teslim eder.
Çevre sorumluluğunu kurumumuzda oluşturmak için tüm çalışanlarımız bilinçlendirilir ve bireysel sorumluluklarına göre eğitimlere tabi tutulurlar.

Acıbadem Kadıköy Hastanesi
Adres Tekin Sokak No : 8, Acıbadem Kadıköy 34718 İstanbul     Tel (216) 544 44 44     Fax (216) 544 40 00

Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Adres Halit Ziya Uşaklıgil Cad. 1 Bakırköy 34140 İstanbul     Tel (212) 414 44 44     Fax (212) 414 44 00

Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Adres İnönü Cad. Okur Sok. No.20 Kozyatağı 34742 İstanbul       Tel (216) 571 44 44       Fax (216) 571 40 00

Acıbadem Bursa Hastanesi
Adres Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Sümer Sok 1 Nilüfer 16110 Bursa     Tel (224) 270 44 44     Fax (224) 270 44 40

International Hospital
Adres İstanbul Caddesi No:82 Yeşilköy 34149 İstanbul       Tel (212) 468 44 44       Fax (212) 663 28 62

Acıbadem Kocaeli Hastanesi
Adres Yenimahalle Inkilap Cad. No: 9 41100 Kocaeli     Tel (262) 317 44 44     Fax (262) 317 44 00

Acıbadem Maslak Hastanesi
Adres Büyükdere Cad. No: 40 34457 Maslak / İstanbul     Tel (212) 304 44 44     Fax (212) 304 44 40

Acıbadem Adana Hastanesi
Adres Cumhuriyet Cad. No: 66 01130 Seyhan / Adana     Tel (322) 455 44 44     Fax (322) 455 44 00

Acıbadem Kayseri Hastanesi
Adres Seyitgazi Mah. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:1/1-A Melikgazi / Kayseri     Tel (352) 207 44 44     Fax (352) 207 40 00
 
Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi
Adres Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No.36 Ataşehir/İSTANBUL     Tel (0216) 655 44 44     Fax (0216) 655 44 00

Acıbadem Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezi
Adres Beylikdüzü Barış Mah. Zafer Cad. No : 2 A Blok 34520     Tel (0212) 853 57 57

Acıbadem Göz Sağlık Merkezi
Adres      : Nispetiye Cad. Yıldız Çiçeği Sok. No:7 34340 Etiler / İstanbul
Tel     : (0212) 284 90 90 Fax     : (212) 263 35 65

Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi
Adres Merkez mah. Belediye cad. Açelya sok. (Kemerlife Çarşısı) No:1/A 34077 Göktürk (Kemerburgaz mevkii) EYÜP-İSTANBUL
Tel (0212) 322 56 60     Fax (0212) 322 56 70

Acıbadem Etiler Tıp Merkezi
Adres Nispetiye Cad. 40/8 Levent 34340 İstanbul     Tel (0212) 283 03 33     Fax (0212) 283 54 84

International Etiler Tıp Merkezi
Adres Nispetiye Caddesi Yıldız Çiçeği Sokak (Venüs Pastanesi Karşısı) No: 7 Etiler İstanbul     Tel (0212) 280 40 30     Fax (0212) 263 35 65


Acıbadem Uludağ Polikliniği
Adres I. Oteller Bölgesi Grand Yazıcı Otel karşısı Belv arşı Altı     Tel (0224)285 24 90     Fax (0224)285 24 95

Acıbadem Genel Müdürlük
Adres Altunizade Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:49 Üsküdar 34662 İstanbul     Tel (216) 544 38 01 / 02


LABORATUVAR VE TANI MERKEZLERİ

Acıbadem Labmed Klinik Laboratuvarları

Adres Altunizade Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:49 Üsküdar 34662 İstanbul     Tel (216) 544 39 39     Fax (216) 544 39 40     Web www.acibademlabmed.com.tr

Acıbadem Merkez Patoloji Laboratuvarı
Adres     :     Altunizade Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:49 Üsküdar 34662 İstanbul
Tel     :     (216) 544 39 39
Fax     :     (216) 544 39 40

Acıbadem Maslak Hastanesi
Adres     :     Büyükdere Cad. No: 40 34457 Maslak / İstanbul
Tel     :     (212) 304 44 44

Acıbadem Labvital Gıda Kontrol Laboratuvarı
Adres     :     Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No.36 Ataşehir/İSTANBUL
Tel     :     (216) 655 45 70  (216) 655 45 67

Acıbadem Genel Müdürlük
Adres      :      Altunizade Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi
No:49 Üsküdar 34662 İstanbul
Tel     :     (216) 544 38 01 / 02
Web     :     www.acibademlabvital.com.tr


banner110

banner109