Sektör Lokantalar
Yayınlama Tarihi 16 Kasım 2015
Telefon 0 212 602 34 12
Resmi Web Sitesi http://abantlokantasi.com.tr/
ABANT LOKANTASI

Mahmutbey Merkez Mah.Taşocağı Caddesi No:5/230 212 İstanbul Avm 34218 Bağcılar/İSTANBUL

TEL: 0 212 602 34 120 212 602 34 12 
FAX: 0 212 602 34 15



Hakkımızda


Damaklarda en belirgin lezzet izlerini bırakan Türk yemekleri, dünyayı hayran bırakan zengin çeşitleri ile Abant Lokantası’nda. Geleneksel lezzetlerimizi şanına yakışır biçimde hep aynı güzellikte sunabilmek maharet, bilgi ve tecrübe ister. Biz Türk Mutfağını 1972’den beri edindiğimiz tecrübe ve âşık olduğumuz mesleğimizle yıllarca yoğrulup ustalığımızı kazandık.

İyi yemek yapmanın ustalıkla beraber duygulara da bağlı olduğunu biliyoruz. Bu yüzden mutfakta ne kadar ustaca çalışıyorsak o kadar da işimize olan aşkımızdan destek alıyoruz. Abant Lokantasında, lezzetin tecrübe ve aşkla yoğrulmuş bir ustalıkla sunulduğunu mutlaka hissedersiniz. Bir alışveriş merkezinin yemek katında, hızlı hayatın ortasında gerçek Anadolu tatlarını, evinizin sıcaklığında bir mutfaktan yemenin huzurunu yaşarsınız. Osmanlı Saray Mutfağının zengin yemek kültürü ile Anadolu’ya ve Abant yöresine özgü lezzetlerin buluştuğu Abant Lokantası, adını da benzer bir buluşma ile kesişen doğal ve kültürel renklerin etkileriyle zenginleşen Abant yöresinden alıyor.

Lokantalarımızda en maharetli aşçılar, Türk Mutfağının tadına doyulmaz çorbaları, tencere ve et yemekleri, köfteleri, zeytinağlıları, kiremitte alabalığı, kiremitte köftesi, eti ve tavuğu ile birlikte meşhur Abant Özel Mantısı, Abant Yoğurtlu Gözlemesi ve tabii ki Abant Kebabı’nı en kaliteli malzemelerle, yüksek hijyen standartlarında hazırlayarak müşterilerimizi lezzetin ve kalitenin doruğuna çıkarmak için çalışıyor.

Kapımızı açtığımız her yerde en doğal malzemelerle ve kalitesini kanıtlamış en iyi markalarla Abant’ın kalbinden Anadolu’nun dört bir yanına en çok sevilen yemekler hazırlamaya, ulaşılabilir fiyatlarla ama ulaşılamaz lezzetlerle her zaman memnun müşteriler kazanmaya devam edeceğiz.