Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı saat kaçta ve hangi kanalda

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Tur ön eleme ilk maçında Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı saat kaçta ve hangi kanalda
Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Tur ön eleme ilk maçında Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk karşı karşıya gelecek. Hazırlık maçlarında başarılı olan sarı-lacivertliler bu akşam Ukrayna ekibini Şükrü Saraçoğlu Stadında ağırlayacak. Karşılaşmanın en son gelişmelerini, muhtemel 11’lerini haberimizden görebilirsiniz. İşte Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı bilgileri.

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı saat kaçta? Hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Tur ön eleme ilk maçında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli ekip hazırlıklarını tamamladı.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk maçı D-Smart ekranlarından yayınlanacak. Bu karşılaşmanın en son gelişmelerini, muhtemel 11'lerini haberimizden öğrenebilirsiniz. Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı saat 21.00'da başlayacak ve D-Smart Smart Spor kanalından yayınlanacak. İşte Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçının tüm detayları.

Fenerbahçe Shakthar Donetsk maçı bu akşam saat 21:00'da başlayacak.

Mücadele D-Smart 77. kanaldan naklen yayınlanacak.


Fenerbahçe İç sahada 95. maçına çıkacak
Fenerbahçe, yarın Shakhtar Donetsk karşısında Avrupa kupalarında iç  sahadaki 95. maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler bugüne dek kendi sahasında yaptığı 94 Avrupa kupası mücadelesinde 45 galibiyet aldı, 19 maçta berabere kaldı, 30 kez de yenildi. İç saha maçlarında rakip fileleri toplam 138 kez havalandıran "Sarı  Kanaryalar", kalesinde ise 110 gol gördü.

FENERBAHÇE-SHAKHTAR DONETSK MAÇI BİLGİLERİ


Saat: 21.00

Stat: Şükrü Saraçoğlu

Yayın: D-Smart Smart Spor



Shakhtar Donetsk'in yarın Fenerbahçe karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:


Pyatov, Srna, Ordets, Rakitsky, Azavedo, Fred, Stepanenko, Bonfim, Alex Texeira, Taison, Hladkyy.

Fenerbahçe'nin maç kadrosu

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile oynayacağı maçlar için UEFA'ya bildirdiği 24 kişilik kadroda şu isimler yer aldı:

Kaleciler: Volkan Demirel, Fabiano, Erten Ersu

Savunma: Gökhan Gönül, Caner Erkin, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Hakan Çinemre, Bruno Alves, Abdoulaye Ba, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer

Orta Saha: Josef De Souza, Raul Meireles, Mehmet Topal, Diego, Alper, Uygar Mert Zeybek, Stoch, Nani, Mehmet Topuz


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2015, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109