Fenerbahçe Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı

235 milyon 750 bin lira olarak açıklanan 2016 yılı bütçesi kongre üyeleri tarafından oybirliğiyle kabul edildi.

Fenerbahçe Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı
 Fenerbahçe Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı

235 milyon 750 bin lira olarak açıklanan 2016 yılı bütçesi kongre üyeleri tarafından oybirliğiyle kabul edildi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen olağan mali genel kurulda 2015 yılında gider fazlasının 55 milyon 736 bin 537 lira olduğu açıklandı.

Sarı-lacivertli kulübün, 2015 yılı olağan genel kurulunda kabul edilen bütçesi 240 milyon 574 bin liraydı. Bütçe sınırları içinde kalındığı duyurulurken, bütçe dışı harcamaların giderlerden düşülmesi sonucu 2015 yılı giderlerinin 232 milyon 121 bin 255 lira olduğu üyelere aktarıldı.

YÖNETİM İBRA EDİLDİ
Olağan mali genel kurulda yönetim ve denetleme kurulu faaliyetleri ayrı ayrı oybirliğiyle ibra edildi.

Öte yandan yüksek divan kurulu başkanı Vefa Küçük, 2016 yılı bütçesinin üyelere ulaştırılan kitapçıkta yazdığı için okunmadan oylanması talep etti. Bu talep üyeler tarafından oybirliğiyle kabul gördü. Sarı-lacivertli kulübün 235 milyon 750 bin lira olarak açıklanan 2016 yılı bütçesi de kongre üyeleri tarafından oybirliğiyle kabul edildi.

Kongre üyeleri, Albaraka Türk Katılım Bankası'yla yapılan finans anlaşması, kulüp için gerekli görülen her türlü gayrimenkul yatırımlarının yapılması, gayrimenkul satın alınması, satılması, satın alma için her türlü kredinin teminine de kabul oyu verdi.

Yönetim gerekli gördüğü durumda bazı şubeleri kapatabilecek. Yönetim kurulu tarafından gerekli görülen şubelerin kapatılması hususunda yönetim kuruluna yetki verilmesi de üyeler tarafından kabul edildi.



Fenerbahçe Kongre Üyesi İlker Alkun'un Fenerbahçe Klübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe kulübü hakkında düşünceleri...


Sn. Aziz Başkan,


Kulüpte siyaset yaptırmayacağız dediniz,ancak kongreyi siyaset yaparak açtınız. Burası bir spor kulübümü? Yoksa siyasi bir partimi? Genel kurul başlangıcında anlamak mümkün değildi.

Siyasete yön vermek,dizayn etmek, spor klübü yöneticilerinin değil, siyasilerin işi olmalı öyle Değilmi?
Spor kulüplerinin siyasallaşmasının gençlik ve gelecek nesiller için doğru olmayacağı kanaatindeyim.

Siyaset düşünceniz var ise, siyasi partiler bunun için var, meydana inebilirsiniz!

Tüm branşlaşmaların zarar ettiğini ve ne  yapılması gerektiğinin çözümünü söylemeden konuşmanızı tamamladınız.

Zarar ediyoruz diyerek, Yani kulüp batmış, aday olacaklara büyük borçlanma yüzünden korku vermeye çalışmayın! Komik oluyor. Belki tüm borcu kabul ederek kulübü yönetmeye aday birileri çıkabilir, buna müsade edin,engel olmayın,karşı gelmeyin.

Taraftar için, bir forma ve bir kombine bilet almaları yetmez diyorsunuz! Daha ne yapsın taraftar? Ortalama taraftar dediğiniz 1500 TL maaş alıyor, gönlünü kulübüne vermiş, bu maaşı ile bunları anca yapabiliyor.Yapmayın, yanlış yoldasınız! Taraftarın elinden gelen bu!

Yönetimler hataları ve zararları ortadan kaldırmak için yokmu Sn. Aziz Başkan!
Sıkıntıları anlattınız ama çözüm ortaya koymadınız.

Yapamıyorsanız BIRAKIN!

Gökhan Gönülün takımda bulunduğu 8 yıl Zaman içerisinde 2 şampiyonluğumuz var dediniz,bu dönemlerde Başkan siz değilmiydiniz Sn.Aziz Bey!

Söylenecek birşey bulamıyorum. GERÇEKLERİ HERKES GÖRÜYOR VE GÖRMEYE DEVAM EDECEK!

Bugüne kadar vermiş olduğunuz emeklere ve katkılara içtenlikle teşekkür ediyoruz.
Yapmış olduğunuz doğrular, son dönemlerdeki Yanlış yönetimleriniz ve yanlış vermiş olduğunuz kararlar yüzünden artık insanların gözünde sizi bitiriyor, değersizleştiriyor. Bence Artık çok iyi düşünmeniz gerekiyor.

Elinizden geleni yaptığınızı ama kulübü borç batağından kurtaramadığınızı söylediniz, Bence Artık sıra ayağınızdan geleni yapmakta; Gitmek gibi Mesela...

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER