FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA 2

FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLAataşehirweb rehberi

FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA 2
FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA


Facebook’a Nasıl Üye Olunur?

(KB/sn) Facebook

Facebook hesabı açmak için Kaydol sayfasında, tam adınızı (Facebook kullanıcı adı), e-posta adresinizi, istediğiniz şifreyi, cinsiyetinizi ve doğum tarihinizi bildirmeniz yeterlidir.

Kayıt formunu doldurmanızın ardından, verdiğiniz e-posta adresine Facebook tarafından bir e-posta gönderilecektir. Onay bağlantısına tıklayarak kaydolma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Sağ üst köşede bulunan “Profil” butonuna basarak kendiniz için bir fotoğraf yükleyebilirsiniz. Bu alanda soldaki resim kısmının olduğu yerin üstüne geldiğinizde, bir kalem işareti görünecektir. Bu kalem işaretinin üstüne geldiğinizde “Profil resmini düzenle” kısmından bilgisayarınızdaki bir fotoğrafınızı Facebook profil resminiz olarak yükleyebilirisniz.

Facebook Kullanımı:

Şu an bir lise öğrencisiyseniz, desteklenen lise ağlarından birine katılma seçeneğiniz vardır. Liseyi bitirdiyseniz, üniversite veya işyeri ağlarından birine katılabilirsiniz.

Bu arada Facebook yönetmeliğine göre; kullanıcıların Facebook’a kaydolabilmeleri için on üç (13) yaşında veya daha büyük olmaları gerekiyor.

Ayrıca Facebook ücretsiz bir servistir. Kaydolmak ya da üyeliğinizin devamı için ücret ödemenize gerek yoktur.

Eğer kaydolurken isminiz reddediliyorsa, o halde aşağıdaki konulara dikkat ediniz. Facebook hesap adlarının aşağıdaki güvenilirlik standartlarına uyması gerekir:

    * Hesaplar sadece kişisel kullanım içindir. Bir ünlüyü, işletmeyi veya markayı temsil etmek için lütfen bir Facebook Sayfası oluşturun. Sayfalar sadece gerçek bir tanınmış kişiyi, sanatçıyı, markayı veya kuruluşu temsil etmek içindir ve sadece bunun resmi temsilcisi tarafından oluşturulabilir. Facebook Sayfaları ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayın.
    * Hesap adlarında mesleki ve dini unvanlara izin verilmez.
    * Kızlık soyadınızı Hesap Ayarları sayfasında diğer adınız olarak belirtebilirsiniz. İçinde “was”, “nee” veya “formerly” gibi sözcükler geçen hesap adlarına izin verilmediğini unutmayın.

    * Hesaplar sadece tek bir kişiyi temsil edebilir. Grupları, aileleri veya çiftleri temsil eden hesaplara izin verilmemektedir. Eğer Facebook Sayfası açıyor iseniz bu konuya aman dikkat. Dikkat etmeniz gerekenleri burada bulabilirsiniz.

Facebook her ad değişikliği talebini onaylamadan önce inceler. Gerçek, tam adınız ve soyadınız reddedildiyse, ayrıntılı inceleme için talebinizi gönderebilirsiniz. Lütfen sorununuzu en iyi açıklayan seçeneği seçin:

    * Zaten kayıtlıyım ama adımı değiştirmem gerekiyor: (Facebook kullanıcı adı değiştirme) Lütfen ad değiştirme isteğinizi gönderin ve isteğinizin onaylanması için 24 saat bekleyin. Facebook gönderilen her ad değiştirme isteğini değerlendirir. Alınan isteklerin yoğunluğu nedeniyle, isteğiniz işleme derhal alınamayabilir. Zaten istek gönderdiyseniz ve 24 saat geçtiyse, lütfen şikayetinizi Facebook’a iletin.
    * Kişisel bir profil olarak kullanmak için yeni bir hesaba kaydolmaya çalışıyorum: Kişisel bir profil için kaydolurken, lütfen tam adınızda geçersiz hiçbir noktalama işareti olmadığından ve soyadınızı da yazdığınızdan emin olun. Kişisel bir profil için kaydolmada hala sorun yaşıyorsanız, lütfen şikayetinizi gönderin.
    * Bir işi, ürünü veya tanınmış kişiyi kaydettirmeye çalışıyorum: Bunların kişisel profillere sahip olmalarına izin verilmiyor, ancak bir Facebook Sayfası oluşturabilirsiniz. Sayfalar sadece gerçek bir tanınmış kişiyi, sanatçıyı, markayı veya kuruluşu temsil etmesi için ve sadece bunun resmi temsilcisi tarafından oluşturulabilir.



Facebook’a Nasıl Üye Olunur?

"Sign up" düğmesine tıkladıktan aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.
 
"Full Name"= Tam Adınız
 
"I am": Burada size uygun olanı seçin. Sırasıyla Kolej veya Üniversiteli, Şirkette çalışıyor, Liseli ve Yukarıdakilerin hiçbir seçenekleri var. Bunardan birini seçin.
 
"Email": Doğru bir email adresinizi yazın çünkü doğrulama e-maili gönderecekler.

 "Create Password": Şifrenizi yazın.
 
"Confirm Password": Şifrenizi tekrar yazın.
 
"Date of Birth"": Doğum tarihiniz. Ay-Gün-Yıl olarak.
 
"Text in the box": Resimde gözüken yazıyı yazın. İki kelime arsında boşluk bırakmayı unutmayın.
 
"I have read and agreee Terms.." yazan kutucuğa check atın(tabi okuyarak o linkte İngilizce Anlaşma metni var.
 
Son olarak da "Sign Up Now" düğmesine tıklayın ve sizin mail adresine gelen onay linkine tıklamak için mailinizi açın

İşlemler bittiği zaman artık facebook üyesiniz hayırlı olsun..






















FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA,  FACEBOOK KAYIT İÇİN TIKLA, 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109