Zengin Mutfağı’ yaz turnesine çıkıyor

Şener Şen’in oynadığı, İstanbul’da seyirci akınına uğrayan, ‘Zengin Mutfağı’ yaz turnesine çıkıyor.

Zengin Mutfağı’ yaz turnesine çıkıyor
Zengin Mutfağı’ yaz turnesine çıkıyor

Şener Şen’in oynadığı, İstanbul’da seyirci akınına uğrayan, ‘Zengin Mutfağı’ yaz turnesine çıkıyor.

 Zengin Mutfağı açık havaya çıkıyor


Oyun, Bursa, Altınoluk, Ayvalık, Kuşadası, Denizli, Alanya, Antalya, Marmaris, Bodrum’da açık hava tiyatrolarında sahnelenecek. Şen’in, 40 yıl önce ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynadığı, Türk Tiyatrosu’nun klasiklerinden ‘Zengin Mutfağı’ aylardır Ataşehir DasDas’ta kapalı gişe oynuyor.
‘Zengin Mutfağı’nın, yaz turnesine de Anadolu Efes katkı sunuyor. Şirket, 1992’den bu yana tiyatroya, 1988’den bu yana ise sinemaya kesintisiz destek veriyor. İstanbul’daki Evita müzikali ile başlayan tiyatro yolculukları, günümüzde Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Kenter Tiyatrosu, Oyun Atölyesi, Oyunevi ve Tiyatro İstanbul gibi Türkiye’nin önde gelen tiyatrolarına verdiği destekle sürüyor.

Anadolu Efes, Türkiye’de tiyatroların en büyük destekçisi olarak tiyatro yolculuğuna 700’ün üzerinde oyun ile devam ederken, Anadolu Efes’in desteklediği tiyatrolar her yıl binlerce izleyiciye ulaşma başarısını gösteriyor.
Şirket, DasDas işbirliğinde 2018 yılında başlattığı Anadolu Efes Mavi Sahne projesiyle oyunlarını sergilemek için sahne bulmakta zorlanan genç tiyatrocuları, kaliteli yapımlar izlemek isteyen genç tiyatro severlerle bir araya getiriyor. Anadolu Efes Kurumsal İletişim Müdürü Simge Abay, ikinci sezonu başlayan Anadolu Efes Mavi Sahne ile ilgili güncel gelişmeleri şu sözlerle paylaştı; “Geçen sene olduğu gibi bu sezonda da her çarşamba genç tiyatrocuların oyunları sahneleniyor. Üniversite öğrencileri Anadolu Efes Mavi Sahne oyunlarını indirimli fiyatlarla izleyebiliyor. 2018 yılında Anadolu Efes Mavi Sahne yaklaşık 500 üniversite öğrencisi ile buluştu. Bu sene rakamın 2 bin kişiye ulaşması bekleniyor.”

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109