Yılın BAŞARI Ödülü Gurbet Altay’ın

DBMD Dünya basın mensupları derneği ilkini gerçekleştirdiği yılın BAŞARI ÖDÜLLERİ sahiplerini buldu. Yılın BAŞARI Ödülü Gurbet Altay’ın

Yılın BAŞARI Ödülü Gurbet Altay’ın
 Yılın BAŞARI Ödülü Gurbet Altay’ın

DBMD Dünya basın mensupları derneği ilkini gerçekleştirdiği yılın BAŞARI ÖDÜLLERİ sahiplerini buldu. Yılın BAŞARI Ödülü Gurbet Altay’ın
2016 yılı başarı ödülleri Bağcılar Holiday in otelde düzenlenen törenle başarı ödülleri törende açılış konuşması yapan DBMD başkanı Muzaffer Tunç selamlama konuşmasının ardından Şişli kaymakamı İdris Akbıyık'de selamlama konuşmasını yaptı. DBMD  genel başkanı Muzaffer Tunç Şişli kaymakamı İdris Akbıyık'a başarı ödülünü taktim etti. Başarı ödülleri milletvekili Arzu Erdem, hakim Abuzer Duran, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Sedat  Cömertoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Malatya İş Adamları Vakfı Başkanı, Zonguldak Dernekleri Federasyonu Başkanı Gurbet Altay, birçok STK liderleri, iş adamları ve basın mensupları katıldı.
Büyük bir katılımla yapılan ödül töreninde Başarı Ödülleri verildi. Birçok üniversite de eğitimler vererek gençleri geleceğe hazırladığı, Radyo programlarında kurumları destekleyerek, tüketiciyi bilinçlendirdiği ve Zonguldak Dernekleri Federasyonunda yaptığı sivil toplum bilincini aşılamak adına yaptığı çalışmalardan dolayı İstanbul Üniversitesi Öğretim görevlisi Gurbet Altay’a  BAŞARI ÖDÜLÜ verildi.


Ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Akif Üstündağ’ın elinden alan 
Gece de bir konuşma yapan Gurbet Altay; “Bir derdim var, değerli arkadaşlar. Geçmişten gelerek Türk Milletinin ilerlemesini engelleyen bizler tarafından söylenen fakat bizlerin olmayan Atasözleri var. Bunları lütfen söylemeyenin ve söyletmeyiniz. Örneğin “babana bile güvenmeyeceksin” sözü bizim değildir. Bu çekirdek aileyi yok etmek için yüzyıllar önce içimize girip bizlerin birliğini yok etmek için söylenmiştir. Yine “bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın…” söz bizim değildir. Bizler komşusu açken tok yatamayan bir milletiz. Bunlar bizlere asla ve asla değil. Artık çocuklarımıza, gençlerimize “icat çıkartmayın “ demeyin. Onlara İcat çıkartın diye seslenin. Tüm Dünya Türk Milletinden neden korkuyor biliyor musunuz? Türk Milleti asla mazluma el kaldırmaz, zalim karşısında ise asla boyun eğmez. Zonguldak Dernekleri Federasyonu olarak İstanbul, Ankara, Bursa ve Bolu’da derneklerimizle Zonguldaklı hemşerilerimize destek sağlamaktayız. Gerek gençlerimize gerekse Zonguldak’ımıza katkı sağmak adına birçok proje yaptık ve hala yapmaktayız. Bizler için ayrı bir yeri olan Maden Şehitlerimizi birçok derneğimizde ve ilimizde anarak dualar ettik ve devlet büyüklerimizle bir araya geldik.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109