Varol Yaşaroğlu Sevenleri ile Buluşacak

Ünlü Karikatürist Varol Yaşaroğlu Hilltown AVM’ de Sevenleri ile Buluşacak

Varol Yaşaroğlu Sevenleri ile Buluşacak
 Varol Yaşaroğlu Sevenleri ile Buluşacak

 Ünlü Karikatürist Varol Yaşaroğlu Hilltown AVM’ de Sevenleri ile Buluşacak
İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni gözdesi ve yaşam merkezi Hilltown AVM, 27 Ocak Cumartesi günü ünlü karikatürist Varol Yaşaroğlu’nu ağırlamaya hazırlanıyor. Sömestir tatili boyunca Hilltown AVM’ de yer alacak olan ‘Kral Şakir ve Uzay Macerası’ nın yaratıcısı Varol Yaşaroğlu, 27 Ocak günü imza günü etkinliği ile sevenleri ile bir araya gelecek.

Özgün mimari yapısı, marka karması ve şehrin kültür hayatına katmış olduğu enerji ile kısa zamanda adından sıkça söz ettirmeyi başaran Hilltown AVM, sömestir tatili boyunca, birbirinden eğlenceli aktiviteleri ile ’Kral Şakir ve Uzay Macerası’ nı çocuklarla buluşturacak. Eğlenirken aynı zamanda öğrenecek olan çocuklar, gezegen yapım atölyesi etkinliklerine katılacak ve yer çekimsiz ortam ile ters köşe olacaklar.

Etkinliğin yaratıcısı karikatürist Varol Yaşaroğlu, 27 Ocak Cumartesi günü etkinlik alanında çocuklar ile bir araya gelerek kitaplarını imzalayacak. Saat 16.00’da başlayacak olan imza gününde çocuklar hayranı oldukları ünlü karikatürist ile tanışma fırsatı yakalarken aynı zamanda çeşitli atölye etkinliklerine katılarak eğlenerek öğrenecekler.


Yer : Hilltown AVM- Aydınevler Mahallesi, Siteler Yolu Cadde No:28 D:1, Küçükyalı,, 34765 Maltepe/İstanbul
Tarih : 27 Ocak Cumartesi
Saat :16.00

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109