Türkkeşlik Köyü, Kahvaltıda Bilal Macit ve Yerel Medayı Ağırladı

Sivas, İmranlı Türkkeşlik Köyü Yönetimi; Bilal Macit ve Ataşehir Yerel medyasının Katıldığı Sabah Kahvaltısı Düzenledi

Türkkeşlik Köyü, Kahvaltıda Bilal Macit ve Yerel Medayı Ağırladı

Türkkeşlik Köyü Derneğin'de düzenlenen kahvaltıya TBMM’nin en genç Milletvekili Ak Parti İstanbul Milletvekili Bilal MACİT, Ak Parti Ataşehir ilçe Başkanı Nimetullah TOPU, Partililer,  Türkkeşlik Köyüleri ile Ataşehir yerel medyası katıldı

Kahvaltıda  Bir konuşma yapan  Türkkeşlik Köyü dernek başkanı Veysel TUNA "İstanbul'a En çok göç veren illerin başında Sivas ilinin gelir ve tabiki köyümüzde bu göçten nasibini aldı" dedi.

İstanbul'da yaşayan Türkkeşlik köylüleri olarak istanbul'da da ciddi bir örgütlenmeye gittiklerini Ataşehir'de bulunan dernek binalarınında bunun iyi bir göstergesi olduğunu söyledi.

Dernek biamızı daha iyi, daha güzel ve köylülerimizin tüm gereksinimlerini karşılayacak hale getireceğiz.

Türkiyenin en genç milletvekili olan hemşerimiz Bilal MACİT'in aramızda olması bizler için çok büyük gurur, vekilimizi sık sık derneğimizde görmek istiyoruz.


Bizim önümüzdeki en önemli engellerden biri de bizden önce yapılan hatalar.

İstanbul 1. Bölge Ak Parti Milletvekili Bilal MACİT yaptığı konuşmada; siz hemşerilerimle ve Ataşehir Yerel Medyası ile bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Bilal Macit Sivaslılar olarak şunu bilin, Ankara’da bir kapınız var. Sorunlarınızı önce ilçe başkanımıza iletip bana geleceksiniz. Elimizden ne geliyorsa yaparız. Söz vermiyorum.  Kim benden ne isterse, yerine getirmek için elimden ne gelirse yaparım.

Ticaret Odası Ak Parti Hükümetine 2023’e kadar yerine getirilmesi gereken 16 madde vermiş. 15’i bitmiş, 16.da bu gün yapılıyor. 10 yıl önceden tamamlandı.

Macit bizim önümüzdeki en önemli engellerden biri de bizden önce yapılan hatalar. 

Türkiye’yi kuzeyden güneye bağlayan oto yolu Sivas’tan geçiyor. Türkiye’nin en uzun tünelinin ucu Sivas’a bağlanıyor. Sivas bağ olacak, liman olacak; Karadeniz’den Akdeniz’e, Doğudan Batıya; biraz daha zaman, biraz daha sabır lazım dedi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah TOPU ise; 2009 yerel seçimlerinde yaşadığımız kayıp içimizi acıttı. Bu kayıpta hepimizin payı var, en başta eksikler bize aittir. Biz böyle kabul ediyoruz. Eksiklerimizi giderdik, ayını hataları bir daha tekrarlamayacağız.

Sizlerin de önümüzdeki dönemlerde farklı partilere oy vermiş dostlarınızı, komşularınızı, arkadaşlarınızı önümüzdeki seçimlerde Ak Partili yapmanızı bekliyoruz. Ataşehir 3 yıl kaybetti 5 yıl kaybedecek. Bir beş yıl daha kaybetmemesi için hep birlikte, el birliği ile çalışmalıyız diye konuştu.


SİVAS İMRANLI TÜRKKEŞLİK KÖYÜ
KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞ
İ

www.turkkeslik.com

Veysel TUNA
Dernek Başkanı
(0532) 323 72 28

Kayışdağı Mahallesi İstanbul Cad. No:47 Ataşehir - İstanbul
Tel:  0216 540 47 98
Fax:  0216 540 47 40

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2012, 20:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109