TÜRK LİONLAR KIBRIS CUMHURİYETİNİN KURULUŞUNU KUTLADILAR

TÜRK LİONLARI KIBRIS KULÜPLERİYLE BİRLİKTE KIBRIS CUMHURİYETİNİN KURULUŞUNU FARKLI ETKİNLİKLERLE KUTLADILAR.

TÜRK LİONLAR KIBRIS CUMHURİYETİNİN KURULUŞUNU  KUTLADILAR
TÜRK LİONLAR KIBRIS CUMHURİYETİNİN KURULUŞUNU  KUTLADILAR

TÜRK LİONLARI  KIBRIS KULÜPLERİYLE  BİRLİKTE KIBRIS CUMHURİYETİNİN KURULUŞUNU  FARKLI ETKİNLİKLERLE KUTLADILAR.

Türk Lions  kulüpleri her yıl olduğu gibi, bu yıl da K.K.T.Cumhuriyetinin 33. yılını  Kıbrıs Lions kulüpleriyle birlikte kutlayacaklar. 11 Kasımdan itibaren 3 gün  Girne Dome otelde  konaklayan yüzlerce Lion Dome otelde yapılan Cumhuriyet  Balosuna katıldılar. 118Y Anadolu Yakası Federasyonu Genel Yönetmeni  Ln. Ethem Alkanın önderliğinde  , Federasyona bağlı  onlarca kulüp başkanları ve üyeleriyle birlikte etkinlikte hazır bulundular.

Özellikle 118 Y yönetimi Kıbrıs kulüplerine ayrı bir  özen göstermektedir.  Her fırsatta Kıbrısa gelerek kardeş bağlarının kuvvetlenmesini  sağlamaktadır. İkiz kulüpler kurularak ortak aktivitelerle iki toplumun ihtiyacı olan kuruluşlarına hizmet götürmektedirler. 

Bu yıl yine her zamanki gibi  Kıbrıs Lion’larıyla birlikte ortaklaşa çeşitli etkinlikler  yapılacaktır.


Kıbrısta Lions kulüplerinin kurulmasını ve faaliyetlerini başlatan Türk Kıbrıs Kulüplerini bir araya getirerek  kültür ve dostluk alışverişine büyük katkı sağlayan ve  Kısa bir dönem önce kaybettiğimiz Lions camiasının değerli ismi Ln. Erol Gürler anısına düzenlenecek Bisiklet  yarışına Halkla birlikte Engelliler katıldılar. İki katagoride değerlendirilecek yarışta önce Lionlar  halkla bütünleşerek yarışacak ikinci katagoride Engelliler , Engelsiz Pedal derneğinin katılımıyla bisiklete binme keyfini yaşadılar. Caddebostan Sahil Lions Kulübünün Kıbrıs Yeşilada kulübüyle ortaklaşa yaptığı Engelsiz Pedal etkinliği büyük ilgi gördü. Kıbrısta bir caddeye Erol Gürler adı verilmesi  bir vefa borcu olarak tarihe geçecektir. 

Türk ve Kıbrıs kulüpleri bütün bu etkinliklerden kalan vakitlerinde yine kardeşlik ve dostluk pekiştirme amacıyla bir araya gelerek dostluk yemeğiyle veda ettiler.


Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2016, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER