Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları yüreklere dokunmaya devam ediyor.

Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Darülacezesi Kayışdağı yerleşkesini kimsesiz ve yaşlıları ziyaret etti.

Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları yüreklere dokunmaya devam ediyor.
 Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları yüreklere dokunmaya devam ediyor.

Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Darülacezesi Kayışdağı yerleşkesini kimsesiz ve yaşlıları ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda HAGEV vakfındaki yetim kardeşlerimizi ziyaret eten Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları yüreklere dokunmaya devam ederek İstanbul Büyükşehir Belediyesi Darülacezesi Kayışdağı yerleşkesini kimsesiz ve yaşlıları ziyaret etti.
Darülaceze sakinleriyle buluşmada Duygusal anların yaşandığı ziyarette Gençlik Kolları başkanı Özkan Saygı ve ekibi önce bayan sakinlerin bulunduğu daha sonrada erkek sakinlerin bulunduğu siteleri ziyaret etti.
Darülaceze sakinleriyle sohbet eden Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Üyeleri Darülaceze sakinlerine karanfil hediye etti. Aldıkları karanfil karşısında ‘Bizim hiç bir şeye ihtiyacımız yok ekmeğimizi suyumuzu devletimiz veriyor bizim tek ihtiyacımız biraz sevgi biraz sohbet. Ziyaretimize gelen, sohbet eden ve bize çiçek veren siz gençlerden Allah razı olsun ’diyen bir sakin gençlere nasihatlerde bulundu. 
Sakinlerle vakit geçiren Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Özkan Saygı ve ekibi daha sonra sakinlerle vedalaşarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Darülacezesi Kayışdağı yerleşkesinden ayrıldılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER