Süheylaz Uflaz Kişisel resim sergisi

Khalkedon Sanat Atölyesi’nin başarılı ressamlarından Süheyla Uflaz, kişisel resim sergisi “Dikkat Sergi Var” ile sanatseverlerle buluşacak.

Süheylaz Uflaz Kişisel resim sergisi
Süheylaz Oflaz Kişisel resim sergisi

Süheylaz Uflaz'ın ''Dikkat Sergi var'' Kişisel resim sergisi sanatseverlerle buluşacak.

Khalkedon Sanat Atölyesi’nin başarılı ressamlarından Süheyla Uflaz, kişisel resim sergisi “Dikkat Sergi Var” ile sanatseverlerle buluşacak. 10 OCAK – 10 ŞUBAT tarihleri arasında FASIL KADIKÖY de açılacak olan sergi ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Sanat özgürlüktür felsefesiyle çalışmalarını sürdüren Kadıköy Moda'da Khalkedon Sanat Atölyesi’nin başarılı ressamlarından Süheyla Uflaz, Dikkat dergi var adlı kişisel resim sergisi 10 OCAK saat 17 de açılış kokteyli ile sanatseverler ile buluştu...

Sergide, soyut ve karışık teknik kullanılan sıra dışı resimler bulunuyor Uflaz, resimlerinde hayal dünyasını yansıtıyor.

2010 yılında sanat kariyerine başlayan Süheyla Uflaz, “Sanat varlığın özü, insan zekasının eseridir” bakış açısıyla resmediyor. Bugüne kadar 16 sergiye imza atan başarılı ressam, çağdaş sanatın önemli ressamlarından olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sergi 10 şubat tarihine kadar FASIL KADIKÖY RESTAURANT da ziyaret edilebilecek.


Etkinlik: Kişisel Sergi – Dikkat Sergi Var!!
Yer: FASIL KADIKÖY
Tarih:10 OCAK – 10 ŞUBAT 2015
Adres: Albay Faik Sözdener cd. N0 9/B 1 KADIKÖY






Tarih : 10 Ocak 2015 Cumartesi
Saat : 17.oo - 19.oo
Yer : FASIL KADIKÖY
Adres : Caferağa Mah. Faik Sözdener Cad. No. 9/B/1 Kadıköy-İstanbul

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2015, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109