SANAYİNİN BULUŞMA NOKTASI SANTEK 2019 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

SANTEK 6. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı, 6 - 9 Kasım 2019 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

SANAYİNİN BULUŞMA NOKTASI SANTEK 2019 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
 SANAYİNİN BULUŞMA NOKTASI SANTEK 2019 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI


SANTEK 6. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı, 6 - 9 Kasım 2019 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.


TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş.tarafından Kocaeli Sanayi Odası işbirliğinde, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Kocaeli Ticaret Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, TÜBİTAK Marmara Teknokent ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan SANTEK 6. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı, 6 - 9 Kasım 2019 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan SANTEK’19, 25.000 m2 lik kapalı alanda 3 ayrı salonda yaklaşık 116 firma ve firma temsilciliğin katılımı ile gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl 32.102 ziyaretçi ile kapılarını kapatan fuar bu sene 35.000 ziyaretçi ağırlamayı hedeflemekte.

Doğu Marmara Bölgesindeki sanayi kuruluşlarının ürettiği tüm yenilikleri aynı çatı altında sektörün önde gelen profesyonelleri ile buluşturan fuar, Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi, Elektrik, Elektronik ve Robotik Otomasyon, Kaynak Teknolojileri, Üretim Makineleri, Metal İşleme ve Sac İşleme Makineleri, Demir-Çelik Sanayi gibi konularını içinde barındırmakta.

Savunma Sanayi Tedarikçi Görüşmeleri ve Yerlileştirme Sergisi

Fuarın ilk iki günü, Savunma Sanayi Başkanlığı çatısı altında Aselsan, Roketsan, Havelsan, TAİ, TEİ, Makine Kimya Endüstrisi, Saha İstanbul gibi Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Şirketleri birebir iş görüşmeleri gerçekleştirecek ve firma ziyaretlerinde bulunacaklar.

Yerli üretimi arttırmak amacıyla Kara, Hava ve Deniz Kuvvet Komutanlıklarının katılım sağladığı söz konusu fuarda, TSK envanterinde bulunan yerli malzeme oranını arttırabilmek, yurtdışından tedarik edilen malzemelerin yerli sanayi imkânları ile üretilebilirliğini tespit etmek ve yurtiçinden temin edilen malzemelerde rekabet ortamının yaratılması hedefi ile ‘ Yerlileştirme Sergisi’ düzenlenecek.

Match4Industry İkili İş Görüşmeleri Etkinliği

Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden firmalar, Türkiye pazarından stratejik ortaklarını bulmak ve katılımcı firmalar ile ticari ve teknolojik işbirliği yapmak amacı ile Kocaeli' ye geleceklerdir. Kocaeli Sanayi Odası ve Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri (ABİGEM)öncülüğünde,fuar kapsamında hazırlanan Match4Industry B2B Eşleştirme Etkinliği ile 22 ülkeden gelecek yüzlerce yabancı iş insanı ile katılımcı firmalar arasında önemli ticari bağlantılar kurulabileceği görüşme ortamı sağlanacak.

Fuarda Dijital Dönüşüm Alanı

Fuarda oluşturulan Dijital Dönüşüm Alanında, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB) yöneticileri, TGB’lerde faaliyet gösteren AR-GE firmaları ve üniversitelerde görevli akademisyenler ile yeni ve ileri teknolojilerle mal ve hizmet üretmek isteyen girişimcilerin bir araya geleceği bir platform hazırlanacak.


Detaylı bilgi ve online davetiye için; www.santekfuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109