RAMAZAN COŞKUSU KENT MEYDANI’NDA

RAMAZAN COŞKUSU KENT MEYDANI’NDA

RAMAZAN COŞKUSU KENT MEYDANI’NDA
RAMAZAN COŞKUSU KENT MEYDANI’NDA
Kent Meydanı’ndaki birbirinden güzel programlar Sultanbeyli’de Ramazan ruhuna coşku katıyor.

Ramazan ayı Sultanbeyli’de, binlerce kişinin katıldığı mahalle iftarları, birbirinden güzel konserler, şiir geceleri, söyleşilerle dopdolu geçiyor. Cuma ve Cumartesi geceleri, Kent Meydanı’nda kurulan sahnede sevilen isimler Sultanbeylililerle buluşuyor.
Çocuklar için eğlence…
Cuma gecesi Kent Meydanı çocuklarındı. Hüseyin Goncagül, keyifli sohbetiyle çocuklarla birlikteydi. Goncagül’ün sohbeti çocukları hem eğlendirdi, hem de onlara Ramazan’ın güzelliklerini öğretti.
Karaoğlu için Kent Meydanı yetmedi
Ardından sahneyi Ömer Karaoğlu devraldı ve sanatçı, sevilen ilahi ve ezgilerini Sultanbeylililer için söyledi. Karaoğlu için Kent Meydanı saatler öncesinden tamamen doldu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar Karaoğlu, sevenlerinin eşlik ettiği ilahi ve ezgilerini seslendirdi.
Uçan ve Hatipoğlu Sultanbeyli’de
Cumartesi gecesi ise, önce Sedat Uçan’ın ilahileri Kent Meydanı’nda inledi, ardından Nihat Hatipoğlu eşsiz sohbetiyle dinleyenleri mest etti. Uçan’ın ilahilerini beğeniyle dinleyen Sultanbeyliler, Hatipoğlu’nun sohbeti ve duasına kulak kesildiler.
Programları izleyen binlerce vatandaş, hafta sonunu Ramazan iklimine uygun ilahiler, sohbet ve dualarla geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER