Pascal sevenlerini açılışa götürdü

Palladium Ataşehir’de Pascal’lı Açılış, İstanbul’un gözde AVM’si Palladium Ataşehir, futbol dünyasının sempatik ismi Pascal Nouma’yı konuk etti.

Pascal sevenlerini açılışa götürdü
Pascal sevenlerini açılışa götürdü

Palladium
Ataşehir’de Pascal’lı Açılış, İstanbul’un gözde AVM’si Palladium Ataşehir, futbol dünyasının sempatik ismi Pascal Nouma’yı konuk etti.
 
Sempatik tavırlarıyla tüm taraftar kitlelerinin sevgilisi haline gelen Beşiktaşlı eski futbolcu Pascal Nouma mağaza açılışı için Ataşehir Palladium’da sevenleriyle bir araya geldi. Bol bol imza dağıtan ve özellikle genç hayranlarıyla selfie çektiren Nouma, Türkiye’de olmaktan ne kadar mutlu olduğunu bir kez daha dile getirdi. Dünya’da ilk özel konsept mağazasını Ataşehir Palladium’da açan Hummel markası için AVM’ye gelen eski futbolcu, bu tarz aktivitelerde yer alarak hayranlarıyla buluşmaktan da ayrı keyif aldığını belirtti.
 
Palladium Alışveriş Merkezi Hakkında

Tahincioğlu Gayrimenkul ve Gençoğlu İnşaat tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen, AVM Partners tarafından yönetilen ve İstanbul Anadolu yakasının elit yerleşim bölgelerinden Ataşehir’de yer alan Palladium AVM’de 192 mağaza yer alıyor. 34.000 m²’lik bir alanda kurulan ve 40.000 m² kiralanabilir alana sahip Palladium’da; mağazalar, cafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarket’in yanında 2500 araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır.

Alışveriş Merkezleri, AVM, ATAŞEHİR


PALADİUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ -
ADRES VE TELEFON NUMARALARI


Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109