Palladium Avm'de Philips'in Yılbaşı Ağacı Aydınlanıyor

Philips, 6 metrelik LED yılbaşı ağacı'nı tüketicilerin Facebook ve Twitter paylaşımlarıyla aydınlatıyor.

Palladium Avm'de Philips'in Yılbaşı Ağacı Aydınlanıyor




Sağlık ve iyi yaşam alanının lider markası Philips, bu yılbaşında enerji tasarrufuna ilginç bir kampanya ile işaret ediyor. 608 adet tasarruflu LED ampul ile donatılan ve 31 Aralık'a kadar Istabul Batı Ataşehir Palladium Avm'de sergilenecek olan 6 metrelik Yılbaşı ağacı dünyada ilk defa uygulanacak bir yöntemle tüketicilerin sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlar ile aydınlatılacak.

Bu yıl elektrik faturasını yükseltme korkusu yeni yılın en büyük eğlencesi olan Yılbaşı ağaçlarının ışıltısını gölgelemiyor. Philips'in Facebook sayfası üzerinden yürüttüğü kampanya kapsamında uygulamaya girip sayfayı beğenen kullanıcılar, arkadaşlarına gönderdikleri her davet, Yılbaşı mesajı ve tweet ile belirlenen oranda elektrik enerjisini Palladium Avm'de kurulan dev ağaca gerçek zamanlı olarak aktarıyor. Uygulama içinde enerji verimli ampuller sayesinde elde edilen yaklaşık tasarruf miktarı gösterilerek tüketicilerin bilinçlenmesi sağlanıyor. Toplanan bu enerjiler ile aydınlatılan ağacın ışık gösterisi ise gün boyu kamera aracılığı ile internet üzerinden canlı yayında izlenebiliyor.

Philips'in %80'e varan oranda tasarruflu ve uzun ömürlü LED ampullerinin sergilendiği ağacın yanı sıra, en yeni aydınlatma, kişisel bakım ve ev aletlerinin bir arada tanıtıldığı Philips Evi de ay sonuna kadar Pallaidum Avm ziyaretçilerine açık olacak. Ziyaretçiler Philips Evi'ndeki ürünlerden seçilmiş olanlarına Avm içindeki satış noktalarından %20'ye varan indirimlerle sahip olabilecekler.

Ayrıca, kampanya boyunca her gün şanslı katılımcılar saç düzleştiricisi, ütü, katı meyve sıkacağı, süpürge gibi Philips'in birbirinden güzel ve enerji verimli hediyelerinden kazanma fırsatı yakalayacak.

Palladium Avm Adres ve telefonları için tıkla


Palladium Avm Yılbaşı Ağacını görmek için tıkla




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER