Özışık ve Gürbüz Aileleri'nin Mutlu Günü

Son Sayfa Yayın Grubu Sahibi Baki Özışık'ın oğlu Yakup ile Kübra çiftinin düğün merasimi davetlilerin yoğun katılımıyla Ümraniye'de gerçekleşti.

Özışık ve Gürbüz Aileleri'nin Mutlu Günü
 Özışık ve Gürbüz Aileleri'nin Mutlu Günü

Son Sayfa Yayın Grubu Sahibi Baki Özışık'ın oğlu Yakup ile Kübra çiftinin düğün merasimi davetlilerin yoğun katılımıyla Ümraniye'de gerçekleşti.


Gerçekleşen düğün merasimine; Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman,  Sadık Semih Kayhan, Ekrem Köse, Orhan Çerkez, Meclis üyeleri Kudret Aslan, Cengiz Kayayurt, Şeref Uzun, Selami İğrek, Kurtuluş Özaydın, CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Eski Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan ve Eşi, Barbaros Mahallesi Muhtarı Keziban Üreyil, AK Parti Belediye Meclis üyeleri Haluk Sadıkoğlu, Erdem Konak, Fatih Kayacı, Bayram Varol, Şerafettin Ay, Salih Kızılhan, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Aytekin Günel, Gülcan Keskin, Vedat Çiçekler ile Mahalle Başkanları'nın yanısıra Ataşehir Eğitim Hizmetlerini Geliştirme, Güçlendirme ve Koruma Derneği Başkanı İsmail Dağ'ın yanısıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları, davetliler ile Özışık ve Gürbüz ailelerinin sevenleri katıldı.


Çiftin nikah akdini Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman gerçekleştirirken nikah şahitliklerini ise; İnternet Haber Yayın Grubu Sahibi Hadi Özışık, Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, belediye başkan vekili İlhami Yılmaz, Başkan Yardımcıları Sadık Semih Kayhan, Ekrem Köse, Orhan Çerkez, CHP Ataşehir Eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, Meclis üyeleri Haluk Sadıkoğlu'nun AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Gülcan Keskin, yanısıra  Gürbüz ve Özışık ailelerinin diğer yakın dostları üstlendi.

Ülkemizin içinde bulunduğu hassas süreç, şehitlerimiz nedeniyle düğün merasiminde Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile mevlüt programı gerçekleşti.

Düğün merasimine gelen davetlilerle Baki Özışık yakından ilgilenirken, davetlilerin Süleyman ve Hadi Özışık kardeşlerle fotoğraf çekinmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Nikah akdini gerçekleştiren Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman evlilik cüzdanını takdim etmeleri için Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve İnternet Haber Yayın Grubu Sahibi aynı zamanda damadın amcası olan Hadi Özışık'a verdi. Kaymakam Ertaş ile Özışık duygu ve düşüncelerini dile getirdikten sonra genç çiftlere ömür boyu  mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanlarını birlikte verdi.

Daha sonra düğün merasimi takı ve yemek ikramı ile sona erdi. Düğün merasimine ayrıca çok sayıda davetli çelenk gönderdiği görüldü.

Bizde ANIM MEDYA olarak çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109