OTİAD, GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

OTİAD geleneksel hale gelen iftar yemeklerinden birini daha 3 Temmuz Perşembe akşamı Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleştirdi.

OTİAD, GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
OTİAD, GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

OTİAD geleneksel hale gelen iftar yemeklerinden birini daha 3 Temmuz Perşembe akşamı Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleştirdi. Türk tekstilinin duayen ailelerinden ve aynı zamanda OTİAD üyelerinden Tarman ailesinin İpekiş Mensucat sponsorluğunda gerçekleşen  iftar yemeği 650 kişiyi bulan bir katılımla yapıldı.

İftara; İstanbul Vali Yardımcısı Kazım Tekin, Şişli Kaymakamı Salih Işık, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Vasken C. Barın, İTHİB Başkanı İsmail Gülle, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, Şişli Emniyet Müdürü M. Fatih Sarıyıldız, Kiğılı giyim mağazaları zincirinin kurucusu ve sahibi Abdullah Kiğılı, sektörel dernekler, ihracatçı birliklerinin başkan ve temsilcileri, Osmanbeyliler ve OTİAD üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını OTİAD Yönetim Kurulu Başkanı İlker Karataş yaptı. Başkan Karataş, konuşmasında sektörel ve bölgesel konuların yanı sıra ülkemizin ve dünyanın sosyal ve ekonomik konularına değindi. Karataş’ın ardından İTHİB Başkanı İsmail Gülle, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ve İstanbul Vali Yardımcısı Kazım Tekin kürsüye çıkarak konuklarla kısa mesajlarını paylaştılar.

Ayrıca Başkan Karataş, gecenin sponsoru Tarman ailesini temsilen Efe Tarman’a OTİAD adına otantik porselen bir tabak hediye ederek maddi katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu. OTİAD’ın geleneksel iftar yemeği, Türk Sanat Müziği fasıl dinletisiyle sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2014, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER