Müzisyen Anne Etkinliği Palladium Ataşehir'de!

Şehrin Değişmeyen Modası Palladium Ataşehir'de, Müzisyen Anne adlı çok eğlenceli bir çocuk etkinliği gerçekleşiyor.

Müzisyen Anne Etkinliği Palladium Ataşehir'de!
 Müzisyen Anne Etkinliği Palladium Ataşehir'de!

Şehrin Değişmeyen Modası Palladium Ataşehir'de, Müzisyen Anne adlı çok eğlenceli bir çocuk etkinliği gerçekleşiyor. Sosyal medya fenomeni 'muzisyenanne'nin 2009 yılında kurduğu Türkiye'nin ilk ve tek Aile&Çocuk Müzik Okulu olan Etiler Müzik Okulu& Kids Music Class'ın minik öğrencileri ve aileleri ile gerçekleşecek ritim şov 7 Ocak'ta!
JLL Türkiye tarafından yönetilen Şehrin Değişmeyen Modası Palladium Ataşehir, sosyal medya fenomeni 'muzisyenanne'nin, minik öğrencileri ve aileleri ile 7 Ocak Pazar günü saat 16.00'da gerçekleştireceği 'ritimşov'unda renkli ve müzik dolu dakikalara sahne olacak. Müzisyen Anne Etkinliğinde hem çocuklar hem büyükler çok eğlenceli dakikalar geçirecek.

Gösteri, 4 yaş grubu öğrencilerinin org ile yaptığı şarkı eşlikli şov ile başlıyor. Öğrencilerin aileleri ile sahneye çıkıp ritim aletleri ile yapacağı gösteride yaklaşık 40 kişi sahnede oluyor. 40 dakika süren gösteride çocuklar ve aileleri olduğu kadar seyirciler de çok eğleniyorlar. Üstelik AVM katılımcıları, muzisyenanne ile ücretsiz olarak yarım saatlik ritim atölyesine katılım gerçekleştirebiliyor.

Müzisyen Anne Hakkında:

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü Mezunudur. Birçok çocuk şarkısına imzasını atmış olup, 2009 senesinde kendi müzik okulunu kurmuştur. Okulda 6 aylıktan 60 yaş aralığına kadar olan öğrenciler, ritim ve enstrüman eğitimi almaktadır. Oğlu Kartal'ın kalp nakli ameliyatı nedeniyle Almanya'dan yeni dönen muzisyenanne, İnstagramda fenomen sayılabilecek oranda takipçi sayısına ve haftalık 28.000.000 yakın görüntülenme alan bir profile sahiptir.


Palladium Alışveriş Merkezi Hakkında:

Tahincioğlu Gayrimenkul ve Gençoğlu İnşaat tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen ve İstanbul Anadolu yakasının elit yerleşim bölgelerinden Ataşehir’de yer alan PalladiumAVM’de 195 mağaza yer alıyor. 34.000 m²’lik bir alanda kurulan ve 40.000 m² kiralanabilir alana sahip Palladium’da; mağazalar, kafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarket’in yanında 2.500 araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109