MFÖ YAĞMURA ALDIRMADAN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ

MFÖ, Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Sevilen şarkılarıyla izleyenleri yerinde oturtmayan sevilen grup, esprileri ve enerjisiyle kendine bir kez daha hayran bıraktı.

MFÖ YAĞMURA ALDIRMADAN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ
 MFÖ YAĞMURA ALDIRMADAN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ

MFÖ,  Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Sevilen şarkılarıyla izleyenleri yerinde oturtmayan sevilen grup, esprileri ve enerjisiyle kendine bir kez daha hayran bıraktı.

Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği sonbahar turnesi kapsamında Türk pop müziğinin efsane grubu MFÖ, cumartesi akşamı Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Dillere destan olan şarkılarıyla izleyenleri yerinde oturtmayan sevilen grup, esprileri ve enerjisiyle kendine bir kez daha hayran bıraktı.

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan Türk müziğinin efsane grubu MFÖ, yaz konserlerinin ardından sonbahar konserleriyle de sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan efsane grup, her döneme damgasını vuran şarkılarını seslendirdi. Yağmura aldırmadan sevenleriyle hep bir ağızdan şarkılarını söyleyen MFÖ, yine keyifli bir konsere imza attı.

Konserde, ‘Ele Güne Karşı’, ‘Ali Desidero’, ‘Güllerin İçinden’ gibi yıllarca dillerden düşmeyen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen MFÖ, Kendi Kendine isimli son albümündeki şarkılarıyla da açıkhavayı salladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER