LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İYİLİKLER TIRI İLE ŞENLENDİ

17. ULUSLARARASI LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI’NI İYİLİKLER TIRI VE ŞENLİKLE KUTLADI.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İYİLİKLER TIRI İLE ŞENLENDİ
LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İYİLİKLER TIRI İLE ŞENLENDİ


 17. ULUSLARARASI LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI’NI İYİLİKLER TIRI VE ŞENLİKLE KUTLADI.



Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir.


LÖSEV bu anlayışla İyilikler Tırı ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi kanser hastalarına ve ailelerine yardım ulaştırmaya devam ediyor.


LÖSEV İyilikler Tırı, 17. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nı kutladığımız bu haftada Cuma günü Caddebostan Sahili’nde ve cumartesi günü Şişli Cevair AVM önünde lösemili çocuklar ve aileleri ile buluştu.



17. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nı kutlamak için de “Hayatımız Çocuklarımız” felsefesiyle lise öğrencilerinden oluşan kardeş okullar, iyileşmiş çocukların ve gönüllülerinin oluşturduğu koro hazırladığı birbirinden renkli, eğlenceli dans ve müzik gösterilerini sahneledi. Ailelerin keyif dolu bir gün geçirdiği etkinlikler akşam saatlerine kadar devam etti.

LÖSEv Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön, “Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi’nde Danışman Statüsü’ne sahip bir STK olarak lösemisiz-kansersiz, çocukların sağlıklı ve mutlu olduğu bir dünya düşledik; ayrı diller konuşan ama aynı kaderi paylaşan lösemili çocuklarımıza, onları bir araya getirmek için “Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nı” armağan ettik. Tüm Türkiye’de şenliklerle bu haftayı kutluyoruz. Her zamankinden farklı olarak İyilikler tırımız da yüzlerce ailemize yardımlarını getirdi” dedi.


Etkinlik gönüllülerin ve mahalle sakinlerinin katılımı ile daha da renklendi

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 16:24

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER