Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Başkan Uysal, platform üyelerini ağırladı

7 Renk Tek Yürek Platformu”nun üyeleri, “Zonguldak Kültür Gezisi” kapsamında, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, konukları, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun konuğu oldular.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Başkan Uysal, platform üyelerini ağırladı
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Başkan Uysal, platform üyelerini ağırladı

7 Renk Tek Yürek Platformu”nun üyeleri, “Zonguldak Kültür Gezisi”  kapsamında, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, konukları, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun konuğu oldular.


Türkiye’nin çeşitli illerindeki 41 federasyon ve derneğin bir araya gelerek oluşturduğu “7 Renk Tek Yürek Platformu”nun üyeleri, “Zonguldak Kültür Gezisi”  kapsamında, Kdz. Ereğli’ye geldi. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, konukları, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun da katılımı ile gerçekleşen öğle yemeğinde ağırladı.



Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Gurbet Altay, yaptığı konuşmada, ev sahipliğinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür ederken, 7 Renk Tek Yürek Platformu Başkanı Ömer Erdoğan da gösterimi yapılan Ereğli tanıtım filmi üzerine,  “Anadolu’nun her tadı ve kokusunu Kdz. Ereğli’ye getirmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Ereğli benim için tarih, tad, huzur ve bereket anlamına geliyor.” dedi. Başkan Uysal konuşmasında, farkı bölgelerden konuklar ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtirken, “Bir olmak, beraber olmak, bilgi paylaşmak, paylaşımcı olmak dünyanın en kıymetli unsurlarından biri. Bu anlamda bu fotoğrafı çok önemsiyorum.” dedi



Kaymakam İsmail Çorumluoğlu da “Bu güzel birliktelik de emeği geçenleri kutluyorum. Bazen konuşmalarda ‘Şu veya bu günlerde her zamankinden daha fazla birlikteliğe ihtiyacımız var’ diyenlere katılmıyorum. Bu güzel topraklarda yaşadığımız müddetçe, bizim her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” dedi. 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109