KASGEG, KAS-DER ATAŞEHİR GENÇLİK KOLLARINI AĞIRLADI

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği, Kastamonulular Dayanışma Derneği Ataşehir Şubesi Gençlik Kolları üyelerinin katıldığı kahvaltıda yaklaşık 100 kişilik Kastamonulu genç buluştu.

KASGEG, KAS-DER ATAŞEHİR GENÇLİK KOLLARINI AĞIRLADI

KASGEG, KAS-DER ATAŞEHİR GENÇLİK KOLLARINI AĞIRLADI

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği, Kastamonulular Dayanışma Derneği  Ataşehir Şubesi Gençlik Kolları üyelerinin katıldığı kahvaltıda yaklaşık 100 kişilik Kastamonulu genç buluştu.

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, Kastamonu Genç Girişimciler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Gökhan Çağın, dernek üyeleri ve Kastamonulular Dayanışma Derneği Ataşehir Şubesi Gençlik Kolları üyelerinin katıldığı kahvaltıda yaklaşık 100 kişilik Kastamonulu genç buluştu.

Kahvaltıda konuşma yapan Kastamonu Genç Girişimciler Derneği Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu; “Bundan kimsenin şüphesi olmasın ki Kastamonu’nun geleceği emin ellerde. Gençler olarak bizler güzel memleketimiz Kastamonu'nun tanıtımı, kalkınması ve gelişmesi için elimizden gelen her şeyi bireysel olarak ve derneklerimiz vasıtasıyla gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bizler nerede yaşarsak yaşayalım aklımızda hep memleketimiz var. Memleketimizi nasıl daha da geliştiririz, insanımızı daha nasıl huzurlu, mutlu ederiz düşüncesi içerisindeyiz. Bunun için de çalışıyoruz, emek veriyoruz. Kastamonu için KASGEG olarak diğer derneklerin gençlik kolları ile de Kastamonu için ortak hareket ediyoruz. Ben her zaman gençlerin Kastamonu’nun geleceğinde söz sahibi olacağını söylüyorum ve Kastamonu için gençlerin önemli olduğunu düşünüyorum. KAS-DER Ataşehir Şubesi Gençlik Kolları ile birlikte Kastamonu için güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

Kahvaltının ardından Hz.Pir Şey Şa’bân-ı Veli Türbesi ziyaret edildi. Ziyaretten sonra Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Ataşehir Şubesi Gençlik Kolları üyeleri Kastamonu ilçelerini gezmek için şehirden ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109