KADIKÖY’DE SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ

YENİ YÜZYIL HASTALIĞI”, “TIPTA YENİ VE YENİLİKÇİ BAKIŞ AÇISI”

KADIKÖY’DE SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ

Sağlıklı ve kaliteli yaşam konusunda çok sayıda çalışması olan ve Kadıköy Bağdat Caddesi’nde Dr. Remedy kliniğinin kurucusu olan Endokrinoloji ve Metabolizma Uzmanı Doç Dr. Nuri Haksever (Dr. Remedy), “Yeni Yüzyıl Hastalığı-Tıpta Yeni ve Yenilikçi Bakış Açısı” konulu bir seminer verdi.

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Proje Koord. Leyla Çelikezen’in organize ettiği seminer, 10 Aralık Cumartesi günü Kozyatağı Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çevremiz tehlikeli kimyasal maddeler ile dolu. Bu ortamda sağlıklı yaşam çok zor. Fakat daha zor olanı hastalıklar olmadan ve hastalıklara muhtaç olmadan bir yaşam. Kendinize rağmen sağlıklı bir yaşam sürebilir misiniz? İşte, Doğunun bilgeliğini ve Batının teknolojisini birleştirerek; sağlıkta holistik yaklaşımı kullanan ve fiziksel, zihinsel ve enerji bedenlerini birlikte tedavi eden Metabolizma ve Endokrinoloji uzmanı Doç. Dr. Nuri Haksever, neden hastalandığımız ve neler yapmamız gerektiği konusundaki bilgilerini paylaştı.

Bu ve buna benzer seminer ve konferansların artması dileğinde bulunan katılımcılar, konuşmacı Doç. Dr. Nuri Haksever’e, Kadıköy Belediyesi’ne ve Proje Koordinatörü Leyla Çelikezen’e teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109